-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhabalar hanimlar. Hayırlı ramazanlar öncelikle. Ben 5aydir bebis istiyorum ama olmadi. 2ay önce adetim 5 gün bu ay da 7gün gecikmeli geldi ki adetim hiç sasmazdi önceleri. Sorum şu adetim bugün bitti. Sogan kürüne yarın başlasam olur mu?
Canım hayırlı olsun... niye çekinerek yazıyosun burda birbirimizin sewincinide üzüntüsünüde birlikte yaşıyoruz çoook sewindim senin adına her güzel haber bize yeni bir umut
Merhaba Temmuz güzelleri nasılsınız? Umarım iyisinizdir hepiniz. Çalışmalar başladı mı bakalım?
Kizlaaaarrr
Adetime 5 gün var
Bugün öylesine test yapayim dedim
Iste sonuç
Inşallah kanda da çıkar :)
Daha eşime de soylemedim :)
Ilk size söylüyorum. ..
Kizlaaaarrr
Adetime 5 gün var
Iste sonuç
Ilk size söylüyorum. ..
Tatlimmmmm Naber nasılsın bebis nasıl herşey yolunda demii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb kızlar.dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama hala olcakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var.gögüslerimde dokununca hafif acıyo ama şişlik falan yok. yani tam adet öncesi belirtilerim var. ama bugün sabahtan beri akıntım var yumurta akı kıvamında seffaf ve uzuyo aynı yumurtlama dönemindeki gibi..Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar. noluur olsun 10 aydır bekliyrm ilk kez bi gecikme yaşadım heyecanlandım işte
Kizlaaaarrr
Adetime 5 gün var
Iste sonuç
Ilk size söylüyorum. ..
Kizlaaaarrr
Adetime 5 gün var
Iste sonuç
Ilk size söylüyorum. ..
mrb kızlar.dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama hala olcakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var.gögüslerimde dokununca hafif acıyo ama şişlik falan yok. yani tam adet öncesi belirtilerim var. ama bugün sabahtan beri akıntım var yumurta akı kıvamında seffaf ve uzuyo aynı yumurtlama dönemindeki gibi..Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar. noluur olsun 10 aydır bekliyrm ilk kez bi gecikme yaşadım heyecanlandım işte
canım adetinin kaçıncı günüydü bugün?kaçıncı gününde çıktı merak ettim.
Adetime 5 gün var canım
Adetime 5 gün var canım
öncelikle tebrik ederim cnm :)darısı bizim başımıza döngün kaç günde bir cnm erkenden güzel çıkmış çift çizgin belirtilerini de yazarsan sevinirim cnm :) bende de bu ay biraz gariplık var ama ona yormuyorum :)
yani kaç günde bir adet oluyosun canım geçen ay ayın kaçında olmuştun ?
30 günde bir oluyorum canım. ..
En son 3 haziranda oldum...
Valla özellikle şu var diyemem belirti olarak ayirt edici bişey yok...
Ama gebelige yorulacak olanlar:uyku hali, iştah artması, karında ara ara batma, hafif göğüs dolgunlugu. ..
Yani gebelik testi pozitif cikmasa tüm bunları olağan kabul eder gebeliğe yormazdim...
30 günde bir oluyorum canım. ..
En son 3 haziranda oldum...
Valla özellikle şu var diyemem belirti olarak ayirt edici bişey yok...
Ama gebelige yorulacak olanlar:uyku hali, iştah artması, karında ara ara batma, hafif göğüs dolgunlugu. ..
Yani gebelik testi pozitif cikmasa tüm bunları olağan kabul eder gebeliğe yormazdim...