- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
İnşallah yazarız :)) benim tsh ım 7 ydi. Doktor yeni endokrin klavuzlarına göre gebe veya gebe kalmayı düşünenlerde tsh 2,5 un altında olmalı dedi. Yoksa bebekte zeka geriliği vs olabiliyormuş. Tsh ı sıkı tutmak lazımmış. O yüzden başladılar. Senin tsh kaçtı canım??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm yanlış bilgilendirme var. Benım tsh 19.98 dı ılaçla 50 lık ılacla bı ayda 2.68 dustu o ayda hamıle kaldım. Şimdi ilaca devam edıyorum ama her ay ölçturucem tanı kontrol amaclı, yetmeZse doz arttırılacak.dr dediğine göre kontrol altına alınmayan tsh çocukta zeka grerılıgı yapabılır dedı. Eger ılac kullanıyorsan hamıle kalmaya da korkma bence. Rabbım gönlune gore versın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm yanlış bilgilendirme var. Benım tsh 19.98 dı ılaçla 50 lık ılacla bı ayda 2.68 dustu o ayda hamıle kaldım. Şimdi ilaca devam edıyorum ama her ay ölçturucem tanı kontrol amaclı, yetmeZse doz arttırılacak.dr dediğine göre kontrol altına alınmayan tsh çocukta zeka grerılıgı yapabılır dedı. Eger ılac kullanıyorsan hamıle kalmaya da korkma bence. Rabbım gönlune gore versın.
Canım benim tsh ım 4.38 ama herhangi bi tedavi uygulanmadı bu yüzden mi gebe kalamıyorum aceba yada hamileysem bebişime zararı olurmuki off kafam karıştı ben bat ı beklemeden tekrar dahiliyeyemi gitsem???
:) evet bian gata diyince öyle düşündüm canım :)
evet canım inşallah iyi olmuştur.inşallah canım Allahım yüzümüzü güldürsün tez zamanda.
inşallah canım benimmm .böyle olumlu şeyler duydukça dualar aldıkça kalbim ferahlıyor Allah herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar.
Canım benim doktorum 2,5 dedi ama seninki de çok yüksek bir değer değil ve tedaviler doktordan doktora değişebiliyor bazen. o yüzden üzme kendini kafan da karışmasın hayırlısıyla hamilesindir inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kalbini çini ferah tut cnm :) rabbim bizede nasip etmiştir elbet :)) içimiz rahat olsun yeter :)
Selamlar kizlaaarrr...
Bata 6 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım negatifti...
Bu ay da olmadı galiba. .
Ama bende bi iştah açılması var ki anlatamam :)
Inşallah gebelik vardır yoksa bu iştah beni sisirecek :)
hocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret