TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

saol canm inşallah vardır bebişşş. yarın test alıp yapıcammm:)

Bence yerlesme kanamasi... Bi test yapsana

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaslar.Herkese hayirli Ramazanlar.Rica etsem beni de listeye eklermisiniz?Benimde adet tarihim 4 Temmuz.Heyecanla bekliyorum:)Allah hepimizin bu mübarek gunlerde gönlümüze göre versin

Merhaba arkadaşlar beni de ekleyin bat 2 Temmuz. Bu ay 4.deneme yaş 32. İş gereği esımle ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden tutturmamız zor oluyo

İnşallah uğur getirsin bilgi. Acinca ekleyecegim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah uğur getirsin bilgi. Acinca ekleyecegim..

Uğurlu gelsin bitanem eklerin tabi ki.

saol canım yarın ilk işim test alıp yapmak inşallah hamileyimdir..inşallah bu ay herkes hamiledirrr :)))

Agzından bal damlıyor =))) inş hepıcıgımız hamişizdir =) aslında varya bu ay hamıs kalanlar dogum yapınca cocuklarıyla bulussalar ne guzel olur =) hangı ay kımler hamıs kaldıysa bebekler dogunca bulusulsa,cok duygusal bence=)))

Bitanem çok tesekkur ederim. Biz iyiyiz sen nasilsin tatlim test yaptin mi durum nedir?

Ben test yapmadım buay ovulasyon testi kullanmadim akışına bıraktık 7temmuz bat bakalım hayırlısı artk heveslenmiyorum kendimi dinlemiyorum :)

hakkında hayırlısı tatlım umarım bu ay bebeğğin sürpriz yapar sana annesi :)

bat 28 haziran ama gelen giden yok..idrar testi negatif..yine olmadı galiba..

canım benimde 28 di bende hala olmadım test yapıcaktım bugün korkuyorum hiç elim gitmiyo negatif çıkarsa diye çarşambayı beklicem sanırım..inşallah hamileyizdir.allah her isteyene nasip etsin.bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…