TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Merhabalar hanimlar. Hayırlı ramazanlar öncelikle. Ben 5aydir bebis istiyorum ama olmadi. 2ay önce adetim 5 gün bu ay da 7gün gecikmeli geldi ki adetim hiç sasmazdi önceleri. Sorum şu adetim bugün bitti. Sogan kürüne yarın başlasam olur mu?

merhaba canım.yarından sonra başla canım adet bittikten 2 gün sonra başlayın dedi saraçoğlu.:KK66:şifa olsun inşallah.

mrb kızlar.dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama hala olcakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var.gögüslerimde dokununca hafif acıyo ama şişlik falan yok. yani tam adet öncesi belirtilerim var. ama bugün sabahtan beri akıntım var yumurta akı kıvamında seffaf ve uzuyo aynı yumurtlama dönemindeki gibi..Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar. noluur olsun 10 aydır bekliyrm ilk kez bi gecikme yaşadım heyecanlandım işte

Kizlaaaarrr
Adetime 5 gün var
Bugün öylesine test yapayim dedim
Iste sonuç
Inşallah kanda da çıkar :)
Daha eşime de soylemedim :)
Ilk size söylüyorum. ..

Eklentiler

• $1404029164483.jpg
    $1404029164483.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 51
Tatlimmmmm Naber nasılsın bebis nasıl herşey yolunda demii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitanem çok tesekkur ederim. Biz iyiyiz sen nasilsin tatlim test yaptin mi durum nedir?

mrb kızlar.dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama hala olcakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı var.gögüslerimde dokununca hafif acıyo ama şişlik falan yok. yani tam adet öncesi belirtilerim var. ama bugün sabahtan beri akıntım var yumurta akı kıvamında seffaf ve uzuyo aynı yumurtlama dönemindeki gibi..Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar. noluur olsun 10 aydır bekliyrm ilk kez bi gecikme yaşadım heyecanlandım işte

Hamelcim hemen test yap muhtemel hamilesindir cnm o akinti hamilelik belirtisidir. Güzel haberlerle gel

canım dilerim hamilesindir hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benzer.ancak benim adet olmama yakın akıntım durur.sende hala devam ettiğine göre ve günün geçtiğine göre bir test yap.ben ilk gebeliğimde adetin 32.gününde yapmıştım silik çizgi çıkmıştı.inşallahhhhh bebiş vardır. :)

merhaba prodictor erken gebelik testi alıp yap hamile olabilirsin çıkmazsa 3-4 gun bekle tekrar yap :)

öncelikle tebrik ederim cnm :) :KK52: darısı bizim başımıza:KK16: döngün kaç günde bir cnm erkenden güzel çıkmış çift çizgin :nazar: belirtilerini de yazarsan sevinirim cnm :) bende de bu ay biraz gariplık var ama ona yormuyorum :)

yani kaç günde bir adet oluyosun canım geçen ay ayın kaçında olmuştun ?

30 günde bir oluyorum canım. ..
En son 3 haziranda oldum...
Valla özellikle şu var diyemem belirti olarak ayirt edici bişey yok...
Ama gebelige yorulacak olanlar:uyku hali, iştah artması, karında ara ara batma, hafif göğüs dolgunlugu. ..
Yani gebelik testi pozitif cikmasa tüm bunları olağan kabul eder gebeliğe yormazdim...

Ama gebelige yorulacak olanlar:uyku hali, iştah artması, karında ara ara batma, hafif göğüs dolgunlugu. ..
Yani gebelik testi pozitif cikmasa tüm bunları olağan kabul eder gebeliğe yormazdim...

anladım canım 30 günde bir oluyorsan 3 gün kala öğrenmişsin adetin 27.gününde :KK66: ayy çok güzel ya bende 6 haziranda adet oldum bugün adetin 24.günü bende 29-30 günde oluyorum test için bekleyecem.Allahım hayırlı uğurlu etsin canım böyle haberler bizi mutlu ediyo.zaten gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı oluyor ben daha önce boş gebelik geçirdim ordan biliyorum.extre hiç bi farklılık olmadı adet olacam sandım ama olmamıştım.

cnm çok tşk ederim yazdığın için :) benim sol kasığımda çok garip gelirme hissi var ayağımı uzatınca daha çok hissediyorum ama alakası var mı bilmiyorum :)

Son düzenleme:
kızlar ne olur bişi söyleyin bana

bn 18 hzrnda çatlatma iğnemi oldm yumurtam da 19unda çatlamıştr sanırım ve doğal olaraktutmazsa ki inş tutar 3 temmuzda adet olmm gerek dimi normal sartlarda 3 temmuz öncesi adet olunabilir mi bugün öğlen saatelerinde kahverengiye yakın kanama başladı ama çok az ara ara oluyo wc de göremiyorm afedersnz peçetede az görünüyo bide pedde çok az olmuş olumsuz düşünüp moralmi bozmak istemyrm sizce ne durumdayın ne olur bişi söyleyin öğleden beri kötü hissedyrm:KK43:(((

ateşimi ölçtüm düşmemiş buarada kızlar karnımda filanda adet ağrısı yok

X