canım benim ozaman sana soğan kürünü öneririm.içini dışını temizler.bende kist falan yok iltihapta yok ama ben uyguladım bu ay 15 gün ramazan öncesi içim temizlensin diye hamile kalmayıda kolaylaştırıyomuş.hiç bir sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar da mutlaka yapsın dedi saraçoğlu.ve inanmazsın benim akıntım az ve sarı renkte olurdu soğan kürünü bitirdim ertesi gün bembeyaz kremsi yoğun bir akıntım oldu gözlerime inanamadım.ki ben bekarken böyle olurdu akıntılarım evlendikten sonra hiç böle olmamıştı.faydası olduğuna inanıyorum.şimdide 1 aylık testere dişli aslanpençesi çayı içiyorum oda hormonları dengeliyo canım.o bitincede hala hamile kalamamışsam incir kürü uygulayacağım.ben 3 yıllık evliyim bebek düşünmeye başladıktan 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım boş gebelik oldu martta kürtaj oldum.
bu ay 2.denememiz inşallah bebeiş gelir.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyattan 10 ay sonra hamile kaldım.şimdi eşimin durumu maşallah iyi 7-8 dr da doğal yoldan gebelik olur ilaç falan kullanmayın dedi.bekliyoruz bakalım canım.