- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Yaşım 38 ilacı bırakalı 2.ay olacak BAT 16 Temmuz beni de yazar mısınız?
tabi ki ederim tatlım etmez miyim? bu aralar giremedim grip oldum ilaçda içemediğim için ağır geçti inanın bugün biraz gözümü açtım bi de oğlan var ona yemek oyun ister kreşe gönderelim diyor babası istemiyor o istemeden de gönderemem içime sinmez evdeyken asla. ben yanında kalıcam anne diyor bana yavrum yaramazlığı da yok benle yatıyor benle kalkıyor. inşallah ikinci de onun gibi sakin büyür. Rabbim herkese tattırsın annelik çok güzel bir duygu bu.
kızlar bu ay ilaçsız takipteydim adetin 14.günü 15 mm idi yumurta dr iyi dedi.ben içim rahat etsin diye bugün adetimin 21.günü progesteron testi yaptırdım çok şükür 15.82 çıktı yumurtlama olmuş yani.bir sıkıntı yoktu zaten ama boş gebelikten kürtaj olmuştum bi sorun var mı die baktırdım.:)
adına sevindim cnm inş bebiş en kısa zamanda gelir :) progestron tesi nasıl ve nerde yapılıyor cnm paylaşırsan sevinirim :) kaçıncı günler yaptırılıyor :)
çok sağol canım.inşallah isteyen herkes bebişine kavuşur.adetin 21.günü(22.23.günlerdede yapılıyormuş nette öyle yazıyor canım ama genelde 21.gün çağırıyo dr lar) kadın doğum bölümünde yaptırdım canım.normal devlet hastanesinde kadın doğum bölümünden sıra aldım.dr a adetimin 21.günü progesterona bakacaktınız dedim (ki aslında dr istemedi bunu sadece ilaçsız takip yapalım 2 ay demişti ama kafam rahat etsin die yaptırdım canım)dr da tahlil isteğinde bulundu kan verdim sadece.
cnm paylaştığın için tşk ederim :) ben iki aydır ovulasyon testi yapıyorum çizgiler hiç aynı renge gelmedi hep silik çıkıyor bu ay adetimin 10.u günü gittim dr yumurta görmedi ama rahim kalınlığın iyi dedi kafam karıştı açıkçası acaba yumurtlamıyormuyum diye düşündüm :44: o yüzden sordum çok tşk ederim tekrar :)
cnm paylaştığın için tşk ederim :) ben iki aydır ovulasyon testi yapıyorum çizgiler hiç aynı renge gelmedi hep silik çıkıyor bu ay adetimin 10.u günü gittim dr yumurta görmedi ama rahim kalınlığın iyi dedi kafam karıştı açıkçası acaba yumurtlamıyormuyum diye düşündüm :44: o yüzden sordum çok tşk ederim tekrar :)
rica ederim canım ne demek yeterki birbirimize faydamız olsun.bende geçen ay yapmıştım canım 13.ve 14.günü akşam üstü yaptıklarımda koyu çıkmıştı ama ilk çizgiyle aynı değildi.gebelik olmadı.bu ayda 13.günü yaptım silikti çizgi 14.gün yaptım hiç çıkmadı ama ben soğan suyu içiyordum galiba idrarı o etkiledi diye düşünüyorum canım.yumurta gelişmemiş mi dedi sana canım?
cnm benim de akşam saati birbirine yakın çıktı bugün ama yine aynı değil bugün 13.cü günüm 13 te ve15 te yaptım , dr baktı rahmin kalınlığı iyi dedi yumurtam yokmu dedim orda bir karaltı var ama ufak kistte olabilirmiş yumurta da olabilirmiş öyle dedi :44: sanırım dr değiştirsem iyi olacak
adetin 2.veya 3.günü yapılan hormon tahlili var canım onları yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye ederim birde bu 21.gün yapılanı kafan rahat eder sorun olup olmadığı daha iyi anlaşılır.
cnm benim de akşam saati birbirine yakın çıktı bugün ama yine aynı değil bugün 13.cü günüm 13 te ve15 te yaptım , dr baktı rahmin kalınlığı iyi dedi yumurtam yokmu dedim orda bir karaltı var ama ufak kistte olabilirmiş yumurta da olabilirmiş öyle dedi :44: sanırım dr değiştirsem iyi olacak
o nasıl bir cevap öyle doktor deseydinbencede değiştir canım.sen yapmaya devam et canım testi.14-16-18 de olabilir yumurtlama günün belli olmaz
birde tetsi yapmadan 3-4 saat önce sıvı alma ve idrara çıkma canım sonuçta kul yapısı bu testler yanılabilir.yanılmaması içinde bunlara dikkat et
cnm bana adetin 3.cü günü hormon tahlili yapıldı 4 ay önce ama devlet hastanesi olduğu için dr bilgisayarından sonuçlara baktı hepsi normal dedi rahimde polip vamı diye baktı oda yokmuş başka bişey demedi cnm :) hee birde bende çikolata kisti var küçük onun için de bir sürü test yaptılar onlarda kiste rağmen normal çıktı kist etkilemiyor dediler ama 8 aydır bizde bebiş yok bu işler çok zormuş yaa...:44: şuan dr üç ay kendi halimize bıraktı bakalım
evet cnm onları uyguluyorum ben su almıyorum 3 saat kala :) cnm testlere okadar güvenmemek lazım ben herşeye rağmen çalışmalara devam ediyorum:) ama akıntım dün azaldı benim şeffaf bir akıntım vardı adet sonrası 3 gün boyunca şimdi oda azaldı nerdeyse yok gibi
sen ne zamandır uğraşıyorsun cnm bebek için :)
aynen ya devlet hastanesi de değil özel hastane tavsiye üstüne gittim 3 ay sonra gel dedi bana
canım benim ozaman sana soğan kürünü öneririm.içini dışını temizler.bende kist falan yok iltihapta yok ama ben uyguladım bu ay 15 gün ramazan öncesi içim temizlensin diye hamile kalmayıda kolaylaştırıyomuş.hiç bir sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar da mutlaka yapsın dedi saraçoğlu.ve inanmazsın benim akıntım az ve sarı renkte olurdu soğan kürünü bitirdim ertesi gün bembeyaz kremsi yoğun bir akıntım oldu gözlerime inanamadım.ki ben bekarken böyle olurdu akıntılarım evlendikten sonra hiç böle olmamıştı.faydası olduğuna inanıyorum.şimdide 1 aylık testere dişli aslanpençesi çayı içiyorum oda hormonları dengeliyo canım.o bitincede hala hamile kalamamışsam incir kürü uygulayacağım.ben 3 yıllık evliyim bebek düşünmeye başladıktan 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım boş gebelik oldu martta kürtaj oldum.bu ay 2.denememiz inşallah bebeiş gelir.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyattan 10 ay sonra hamile kaldım.şimdi eşimin durumu maşallah iyi 7-8 dr da doğal yoldan gebelik olur ilaç falan kullanmayın dedi.bekliyoruz bakalım canım.
oy cnm benim senin yolun benimkinden daha uzunmuş allah inş tez zamanda versin bebeğini cnm bekletmesin rabbim :) haklısın cnm ben hep es geçiyorum ama ciddi ciddi yapmaya başlicam :) rahme çok iyi geliyormuş zaten :) benim eşimde de 2 ci derece varikosel var cnm ama dr etkilememiş dedi ilaç falan vermedi öyle duruyoruz anlicam
salla canım boş ver devlet hastaneside onların yaptığını yapıyor ben memnunum valla.elimi kolumu sallaya sallaya girip çıkıyorum 5 kuruş ödemeden.ha denersin denersin olmaz ozaman iyi bi özel dr bulursun gidersin canım ona lafım yok ama bu tahliler için falan para vermeye gerek yok.develete kadın doğuma git bebek istiyorum olmuyo hormon tahlillerimi yaptırmak issitiyorum muayne olmak isitiyorum de aynı şeyleri onlarda yapıyolar canım.eğer ankarada yaşıyorsan yeni mahalle devlet hastanesi kadın doğumu tavsiye ederim şimdiye kadar 3 doktora muayne oldum orda farklı dr lara rastladım herseferinde 3 üde çok iidii .ben artık gide gele öğrendiğim için dr istemeden ben tahlili yapın diye söylüyorum :)