- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
canım hamiş olunca unutmadın bizi... çok teşekkürlerrrrtopiğin hayırlı ugurlu olsunnn benimde umudum temmuzda... gerçi bu ay rahim filimnden başka bir tedavi ilaç olmayacakmış ama hayırlısı bakalım.... hamişlerin duası kabul olurmuş bizdee dua et olurmuuu
tabi ki ederim tatlım etmez miyim? bu aralar giremedim grip oldum ilaçda içemediğim için ağır geçti inanın bugün biraz gözümü açtım bi de oğlan var ona yemek oyun ister kreşe gönderelim diyor babası istemiyor o istemeden de gönderemem içime sinmez evdeyken asla. ben yanında kalıcam anne diyor bana yavrum yaramazlığı da yok benle yatıyor benle kalkıyor. inşallah ikinci de onun gibi sakin büyür. Rabbim herkese tattırsın annelik çok güzel bir duygu bu.
Kizlar acilll yardimmmm akintim.yogurt kaymagi gibi geldi parmagimla baktim lop lop geldi snrada kanli geldi az evel.baktim kanli disariya akmiyor ma vajina ici yapiskan ve kanli nedendir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
amin gülüm bizimde tek dileğimiz o.. Anne olabilmekk.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. inşallah abisi gibi olur seni hiç üzmezzzgrip filan olmşsun aman diyim dikkat et kendine ... dualarımız sennlee.. Allah a emanet ol..
Blackcim bebisin hayırlı olsun.bugun ovulasyonu yakaladim ama acauip iltihabim var cnm idrarim baya bulanık. Bu acaba engel mi ya hamilelige kizkende hep idrar yollarimda olurdu bugün iyce azdı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaselcim ovulasyon testin nasıl gidiyor. Benim bugün 14. Gun t çizgisi c den koyu canım zaten goguslerim falanda biraz hassasiyet vardi.dun de baya silikti bi gun de hemen koyulasti.seninde bugundu yaptin mi canım? ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım mantarmı oldun yoksaa.. benmde yoğurt gibii gelmiştiiibi doktora git istersen olurmu.. kan bendede bazen ilişkiden sonraki gun geliorr. zorlanmadan galiba.. kaşıntı koku filan varmı?
Yok canim kasinti koku yok
estağfrullah canımm güzel konusuyorsunnn ben çok sevdim seni...hayaT işte herkese farklı bakalım bize ne zaman nasip olacak:)
O ZAMAN İLTİHAPTIRR BUYUK İHTİMAL.. bi doktora git istersen.. İnşallah bir şey çıkmazz.. çok geçmiş olsun canım.. bemde beyaz yogurt kesiği gibiydi iltihap dedi fitil verdi
Dun oyle geldi bugun yok off ndn oyle olduki.neyse yrn.giderim
git canım aksatmaa mutlaka kötü birşey oldugunu hiç sanmıyorummm.... ama görünmende fayda var.. Tekrar geçmişler olsun
blak cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inş :)) bizim için de dua et cnm :) bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun kendine dikkat et hamilelikte grip çok zor olur ilaç alamayınca dinlen hasta olma