TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

hakkında hayırlısı olsun cnm ALLAHIMM tez vakitte yüzünü güldürsün

hakkında hayırlısı olsun cnm ALLAHIMM tez vakitte yüzünü güldürsün

akşama ne yemek var sende?ben ne yapsam diye düşünüyorum bezelye ve pilav diye geçirdim aklımdan bu arada semizotu bayanlar için şifaymış dün duydum östrojeni arttırıyomuş ayrıca folik asit varmış içinde.b12 de varmış dün tv de izledim.

valla yok yemek falan eşim akşamları yemiyor bende kendime bişey yapasım gelmiyor atıştırıyorum genelde :) semizotu ben pek yemiyorum ama çok faydalıymış ya bnm kanımda düşük zaten kan hapı kullanıorum

iş dedin acil işlerim çıktı :)) öptüm canım yarın grşrz

cnm bnmde bugün 12. günüm dün yaptım testi tamamen koyulaşmıştı bende erken die düşünüorum ama dün değerlendiremedim bugün geçerse die korkuorum

Canim dun tamamen koyulasti ise bugun tam zamani hatta erkekinizin gelme olasiligi yuksek:)

senin siklüsün kısa canım galiba 28 di dimi öyle hatırlıyorum da

Canim senin dedigin gibi mi olcak nedir bekledikce hafif koyulasti ama ayni koyulukta degil. Bugunu degerlendirsem olur mu sence. Yoksa persembe ctesi mi devam edeyim calismaya. Biliyosun bizim yogunluktan hergun olmuyo da

merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim ve 10 aydır bebiş istiyoruz. Şu zamana kadar nasip olmadı inş. bu ay olur. bat dediğiniz son adet tarihi galibba, benim 12 haziran. Bu forumda bizim yaşadıklarımızı yaşayan başka kadınlar olduğunu görmek biraz beni rahatlattı. İlk aylarda çörek otu kuru yaptım, benim de adetim 10 gün kadar gecikti. Bi daha da yapmadım kur falan. Bu ay ovülasyon testiyle bir denicem. Bakalım inş. güzel haberleri sizlerle paylaşırım.

Hosgeldin canim aramiza :) insallah en kisa zamanda hamilelik haberini paylasirsin bizimlee :)

nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆

Kizlar ya bugun 16.gunum silik yine ovulasyon testim. Gec mi yumurtluycam acaba yoksa yumurtam gelismedi mi nedir anlamadim :/

cnm benim periyodum 28 gün 2 ay önce bende ovu testi kullandım benimde 18ci gün aynı renk oldu çizgiler geç yumurtluyorum diye düşündüm bu ay takip yapacak dr kaçıncı günü net görücez bakalım :)

kızlarr günaydın saat 10 da randevum var adetimin 14.günü bugün ilaçsız yumurta gelişimine bakacaktı dr inşallah iyi şeyler duyarım.buay soğan kürüde uyguladım 10 gündür içiyodum sıkıntım yoktu ama genede içiyorum :) dua edin banada :26::26:

hayırlı haberlerle gel ınsallah gonlunu ferah tut

sen çalış canım benim ya illaki ovüyü bekleme bence ovüde kıpkırmızı olduğu gün tekrar değerlendirirsiniz gece kalkar yaparsınız artık töbe töbe bak akıl veriyorum anlıyorum seni kaç aydır istiyosun çok istekli gördüm seni Allah bekletmeden versin inşallah..

kızlar size danışmak istediğim bir durum var.
her ay adetim 30-31 gün de gelir.bu ay 27.günde geldi bebek için 3.ay denememdi bu aydan umutluyum inşallah.ama erken gelen reglden sonra hamile kalma oranı daha çok diye duydum bir bilginiz var mı ?

slm canım gecikmeden sonra hamişliğin kolay olduğunu duydum ama erken olmayı bilmiyorum inş. öyledir (bende senle aynı durumdayım)

günaydın inş güzel haberler alırsın cnm :) haber ver merak ettim :) benim de yarın 7 ci günüm dr gel dedi bende yarın gidicem bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…