TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. günü yumurta oluşmamış cuma günü yine gel dedi. oluşmayabilir her kadın yılda 1-2 kez yumurtlamaz zaten, 2 ay takip edecem dedi. ilaç falan vermeyecekmiş. pko var ben de ilaç falan vermese adet olacağımı da sanmıyprum zaten 2 ay. bakalım. çörekotu için de geç kaldım. moralim çok bozuldu.

moralini bozma cnm önümüzde ki ay çörek otu havuç yaparsın olgunlaşır yumurtan allahın izniyle :) bende netten okudum her kadın yılda 1 2 kez yumurtlamayabilirmiş normalmiş bu :) kendini rahat bırak ki yumoş oluşsun :KK66:

kızlar slm benim bat 23 haziran ama regl belirtilerim başladı büyük ihtimal hamile değilim regl öncesi akıntılarım oluyo benim anlayabiliyorum regl olacağımı yine başladı malesef neyse artık yeni ay yeni umutlar diyorum ve bu topikteki arkadaşlara başarılar diliyorum.:KK1:

kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. günü yumurta oluşmamış cuma günü yine gel dedi. oluşmayabilir her kadın yılda 1-2 kez yumurtlamaz zaten, 2 ay takip edecem dedi. ilaç falan vermeyecekmiş. pko var ben de ilaç falan vermese adet olacağımı da sanmıyprum zaten 2 ay. bakalım. çörekotu için de geç kaldım. moralim çok bozuldu.

cnm bozulmasn moralin bn martta gittiydim 14.gün yuöurta iyi gelişmişti ama olmadı gecen ay gittm gelişmemiş dr klomen verdi buay 3 yumurtam gelişmiş ve bgn çatlatma iğnesi oldm inş tutar snde üzülme bidahaki aya gerekirse verir ilaç

Kizlar ya bugun 16.gunum silik yine ovulasyon testim. Gec mi yumurtluycam acaba yoksa yumurtam gelismedi mi nedir anlamadim :/

cnm bnmde bugün 12. günüm dün yaptım testi tamamen koyulaşmıştı bende erken die düşünüorum ama dün değerlendiremedim bugün geçerse die korkuorum

selam kızlar.. ben aranıza yeni katıldım.. aslında sürekli takip ediyodum ama katılmamıştım konulara... çok gergin ve stresliyim.. 1.5 yıl önce bir düşük yaşadım ondan beridir doktora gitmemiştim.bugün gittim.umarım bu başlık altına temmuz ayında müjdeli bir haberde ben yazabilirim:KK42:...

X