-
- Konu Sahibi Whiteandblue
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. günü yumurta oluşmamış cuma günü yine gel dedi. oluşmayabilir her kadın yılda 1-2 kez yumurtlamaz zaten, 2 ay takip edecem dedi. ilaç falan vermeyecekmiş. pko var ben de ilaç falan vermese adet olacağımı da sanmıyprum zaten 2 ay. bakalım. çörekotu için de geç kaldım. moralim çok bozuldu.
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
ben klomen kullandım ardından çatlatma ignesi yapıldı bakalım bilmiyorum hamılemıyım sen nerde oturuyorsun
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. günü yumurta oluşmamış cuma günü yine gel dedi. oluşmayabilir her kadın yılda 1-2 kez yumurtlamaz zaten, 2 ay takip edecem dedi. ilaç falan vermeyecekmiş. pko var ben de ilaç falan vermese adet olacağımı da sanmıyprum zaten 2 ay. bakalım. çörekotu için de geç kaldım. moralim çok bozuldu.
Kizlar ya bugun 16.gunum silik yine ovulasyon testim. Gec mi yumurtluycam acaba yoksa yumurtam gelismedi mi nedir anlamadim :/
senden gördüm şekerim
takıl peşime:130::130::130:
sana demiştim dimi seninde benim gibi siklüsün uzun 17-18-19 bu üç günden birinde göreceksin kırmızıyı tetikte ol
kız o değilde biz her daim burdayız iş güç yaptığımız yok işten olacağız
Kizlar ya bugun 16.gunum silik yine ovulasyon testim. Gec mi yumurtluycam acaba yoksa yumurtam gelismedi mi nedir anlamadim :/
cnm bnmde bugün 12. günüm dün yaptım testi tamamen koyulaşmıştı bende erken die düşünüorum ama dün değerlendiremedim bugün geçerse die korkuorum