- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Benim bat 11 temmuz canım.
inşallah eylüle kalmaz alırsın güzel haberi.
amin canım inş. hepimiz temmuzda alırız güzel haberleri batlarımız yakınmış
inşallah canım sen ne zamandır uğraşıyosun.yeni evli görünüyosun :)
canım benim ya.bozma moralini.daha çok çocuk sahibi olursun umarım.benim 3.denemem yolun başındayız1 yılı doldurduk4. denemem olacak ilk bebişimi malesef kaybettim
canım benim ya.bozma moralini.daha çok çocuk sahibi olursun umarım.benim 3.denemem yolun başındayız
sen ne kadarlık evlisin ? sende denemeye daha yeni başlamışsıninş. bebişlerimiz bizi çok bekletmez
amin canım inş. hepimiz temmuzda alırız güzel haberleri batlarımız yakınmış
moralini bozma cnm önümüzde ki ay çörek otu havuç yaparsın olgunlaşır yumurtan allahın izniyle :) bende netten okudum her kadın yılda 1 2 kez yumurtlamayabilirmiş normalmiş bu :) kendini rahat bırak ki yumoş oluşsun
cnm bozulmasn moralin bn martta gittiydim 14.gün yuöurta iyi gelişmişti ama olmadı gecen ay gittm gelişmemiş dr klomen verdi buay 3 yumurtam gelişmiş ve bgn çatlatma iğnesi oldm inş tutar snde üzülme bidahaki aya gerekirse verir ilaç
haklısın canım ya aslında rahat olmakta bitio iş :) salalım çayıra mevlam kayıra bakalım :) iki gündür çörekotunu yutuyorum yine de
benımkıdee 10 temmuz =) ıns hayırlı haberler alırızzz
İnşallah cnm sen ne kadardır beklemedesin :)
Ben 2 senelik evliyim 22 yaşındayım hemen istemedim ama hemen oluyormuş bu işler kafana takma diyorlar ama elde değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımkıdee 10 temmuz =) ıns hayırlı haberler alırızzz
oh valla ne güzel sıralanmışız benimde 9u
daha yaşın küçükmüş çok stres yaparsanda zor olur(sanki elindede) neyse boşver oluruna bırak
guzel haberlerı de sırayla hatta aynı gunde alırız inşşş =) Rabbım herkesın gonlune gore versınn İNŞALLAH
ben geçen ay klomen kullandım canım bi yumurtam gelişti ama kimyasal gebelik oldu. dr değiştirdim yeni dr da ilaç vermiyor takip edecem 2 ay diye tutturdu