TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

ovulasyon testi yapan kırmızı göremeyen arkadaşlar bn 13.güne kadar yaptm hep açık kırmızı idi dün çatlatma iğnesi oldum 4 saaat snr filan test yaptm nsl çıkack diye 2 cizgide aynı kırmızılıkta cıktı bugün 15.gün tekrar yaptm 2.cizgi daha koyu cıktı

günaydın inş güzel haberler alırsın cnm :) haber ver merak ettim :) benim de yarın 7 ci günüm dr gel dedi bende yarın gidicem bakalım :)

iyi haberlerle döndüm inşallah canım.sağ tarafta 1 tane güzel yumurta gelişmiş dedi.kaliteliyse ve çatlarsa gebelik mümkün dedi canım.ilaçsız takiptyeyim bu ay.tekrar çağırmadı.inşallah sende güzel haber alırsın canım.

çok sevindim cnm maşallah :) artık sanada çalışmak düşer bana da ilk defa yapılıyor takip :)

Son düzenleme:

ohoooooo kaç sayfa olmuş bileeee

haziranlar var listedeeee beni de yazın 25 haziran bat. bu 4.ay denemelerimizde. erken gebelik testi yaptm negatif

bu başlığa gelecek gibiyim

hadi hayırlısııııııı

Kızlar benim bat haziran 24 bu ayda olmazsa soğan kürü deniycem deniyip olumlu sonuç alanlar kimler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 18.gunum ve ovulasyon testinde fala cift cizgiyi goremedim. Endiselenmeye basladim artik. Dun daha belirgindi bakalim bugun koyulasicak mi. Dongum 31 33 arasi degisiyodu eger 33 falan olucaksa normaldirr dimi 18.19. Gun falan?

Kizlar 18.gunum ve ovulasyon testinde fala cift cizgiyi goremedim. Endiselenmeye basladim artik. Dun daha belirgindi bakalim bugun koyulasicak mi. Dongum 31 33 arasi degisiyodu eger 33 falan olucaksa normaldirr dimi 18.19. Gun falan?

canım döngün 33 güne denk gelecekse normal ama sen yinede ovu. testlerine çok bağlı kalma gün aşırı ilişkiye devam et bazen sonuç hatalı olabiliyo

Herkese merhaba,

Uzun süredir üye olmadan bu siteyi takip ediyordum sonunda bende üye oldum. Bende sizler gibi sıkıntılı süreçten geçiyorum ve psikolojik denen hiçbir şey kalmadı.

2 yıllık evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz ama hala hamile değilim. Korunmamızın üzerinden 5 ay geçtikten sonra doktora gittim polikistik over hastası olduğumu oldukça yumurtamın olduğunu fakat her ay çatlamadığını söyledi. Düzenli ilişki olursa hamile kalabileceğimi söylemişti. hormon testlerim normal çıktı, eşimde de çok şükür sıkıntı yok ama hala hamile kalamıyorum ve bu durum beni çok korkutuyor. Başka bir doktora gittiğim zaman tüplerime baktırmamı söylemişti belki tıkanıklık olabilir diye. Ama tüplerime baktırmadım nasıl baktıklarını bilmiyorum bi arkadaşım baktırma çok canın acır falan dedi? İlk önce yumurta takibi yaptır daha sonra çatlatma iğnesi vurdur dedi. Pazartesi Allah kısmet ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok moralim bozuk çok korkuyorum başka bir problem mi var acaba diye. Allah çok büyük biliyorum gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder.

Görümcem 4 gün sonra doğum yapacak, eltim 3 aylık hamile ve ben çok mutsuzum. Bütün gözler bizde 2 yıl oldu evleneli neden çocuk düşünmüyorsunuz yaşınız ilerleyince sıkıntı olur problem varsa erkenden tedavi olursunuz bir sürü sorular sorular artık yoruluyorum. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama benim kalbim kırılıyor

Ne olur banada yardımcı olun bi akıl verin ben ne yapayım şimdi? Pazartesi doktora gideceğim tüplere nasıl bakılıyor? daha önce baktıran var mı? canımız acıyormu Regl oldum pazar günü bitecek. Yumurta takibi hastalandıktan sonra mı oluyor?

Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın çok moralim bozuk eşime pek belli etmemeye çalışıyorum oda kızıyor bana neden kafana bu kadar takıyorsun üzme kendini sıkıntı yok olur elbet diye

öncelikle mrb, bizde 10 aylık evliyiz 5 denememiz olumsuz sonuçlandı ilk günden beri bize de bebek soruyolar gercektn çook üzücü oluyor.ben bu ay klomen isminde ilaç kullandm 3 yumurta oluştu catlatma iğnesi oldm şimdi çalışmalar başladı:) tüplerime bakılmadı ama arastırmalar yaptm bide burda yaptıranlar anlatmış oradn biliyorm rahim filmi ile bakılıyomuş spekulum diye bi alet var vajinayı açmak için onu takıp tazyikli sıvı gönderimi yapıyolarmış b yandan da ultrasondan bakıyolar sanırım sıvını gidişine göre açık olup olmadığını saptıyolar okuduklarıma göre tazyikli sıvı olduğundn canı yanan çok kişi var ama dayanan da var bazıları anestezi ile yaptırıyomuş gerçi 10-15dk lık bişi deniyor

ayrıca iyi bi dr arastr o yaptırıp yaptırmamn gerektiğini söyle yumurta gelişimine de adetinin ilk günündn sayarak 13.14.günlerde bakıyo dr büyümüş mü diye bnm çoğu zmn gelişirdi gecen ay gelişömediğindn ilaç kullandm

Son düzenleme:

Teşekkür ederim. Pazartesi kısmetse doktora gideceğim bakalım ne diyecek. 5. ay korunmadıktan sonra gittiğimde sürenin çok erken olduğunu 1 yıl doldurduktan sonraki zaman içerisinde konuşalım demişti. 9 ay oldu artık daha fazla bekleyemeyeceğim.

Evet bende insanların neden sorduklarını anlayamıyorum. Varsa zaten elbet duyulacak yani sormalarındaki amaç nedir çözemiyorum. Seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Umarım güzel haberlerini alırız.

amin cnm inşallah beklemek istemiyorz filan demiştik biz dr da ilaç vermişti sizde öyle söyleyn

amin cnm inşallah beklemek istemiyorz filan demiştik biz dr da ilaç vermişti sizde öyle söyleyn

Söylemiştim canım ama dediğim gibi doğal yollardan hamile kalmamı söyledi.
Ama bu sefer kesin ve net konuşacağım zaten 9 ay oldu 3 ay daha geçerse 1 yıl olacak. bide ramazandan sonra Eşimin memleketine gideceğiz araya gene zaman girecek. Oraya gitmeden umarım hamile kalırım yoksa orda benim üzerime çok gelirler kafayı yerim :)

bnde çok istiyorm 3 temmuzda kntrlm var 3 yumurta oluşmuştu hayırlısı ise inş tutar bayramda herkes sorack zaten bayrama kadar yaklasık 2 aylık hamile olmuş olurm inşallahhhhhhh:)))

bnde çok istiyorm 3 temmuzda kntrlm var 3 yumurta oluşmuştu hayırlısı ise inş tutar bayramda herkes sorack zaten bayrama kadar yaklasık 2 aylık hamile olmuş olurm inşallahhhhhhh:)))

Hadi bakalım inşallah Allah'ım hayırlısı ile hamile kalmanı nasip eder. Herkes fazla düşünmeyin diyor düşündükçe olacağı varsada olmaz diyorlar. Bende şimdi sana öyle diyeceğim ama kendim de yapamadığım için demiyorum :)

canım döngün 33 güne denk gelecekse normal ama sen yinede ovu. testlerine çok bağlı kalma gün aşırı ilişkiye devam et bazen sonuç hatalı olabiliyo

Sagol cnm ikinci cizgim bugunku testte aniden koyulasti ilkinden bile koyu hatta. Carsambayi degerlendirdik bugunu de degerlendiriz insallah. Rabbim vesile eder diye dua ediyorum.hepimize amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…