TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

sen ne kadarlık evlisin ? sende denemeye daha yeni başlamışsın:KK52: inş. bebişlerimiz bizi çok bekletmez

Ben 2 senelik evliyim 22 yaşındayım hemen istemedim ama hemen oluyormuş bu işler kafana takma diyorlar ama elde değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

moralini bozma cnm önümüzde ki ay çörek otu havuç yaparsın olgunlaşır yumurtan allahın izniyle :) bende netten okudum her kadın yılda 1 2 kez yumurtlamayabilirmiş normalmiş bu :) kendini rahat bırak ki yumoş oluşsun :KK66:

haklısın canım ya aslında rahat olmakta bitio iş :) salalım çayıra mevlam kayıra bakalım :) iki gündür çörekotunu yutuyorum yine de

cnm bozulmasn moralin bn martta gittiydim 14.gün yuöurta iyi gelişmişti ama olmadı gecen ay gittm gelişmemiş dr klomen verdi buay 3 yumurtam gelişmiş ve bgn çatlatma iğnesi oldm inş tutar snde üzülme bidahaki aya gerekirse verir ilaç

ben geçen ay klomen kullandım canım bi yumurtam gelişti ama kimyasal gebelik oldu. dr değiştirdim yeni dr da ilaç vermiyor takip edecem 2 ay diye tutturdu

haklısın canım ya aslında rahat olmakta bitio iş :) salalım çayıra mevlam kayıra bakalım :) iki gündür çörekotunu yutuyorum yine de

yut cnm çocuk için olmasa bile vicuda çok faydalı şifa niyetine :KK34: bende bıraktım artık napim her ay bekle bekle stres oluyordum bu ay öyle yapmicam :) vicut hazır hisetmiyor belki kendini :)

Ben 2 senelik evliyim 22 yaşındayım hemen istemedim ama hemen oluyormuş bu işler kafana takma diyorlar ama elde değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha yaşın küçükmüş çok stres yaparsanda zor olur(sanki elindede) neyse boşver oluruna bırak

ben geçen ay klomen kullandım canım bi yumurtam gelişti ama kimyasal gebelik oldu. dr değiştirdim yeni dr da ilaç vermiyor takip edecem 2 ay diye tutturdu

hmm anladm cnm bazı dr lar kimyasal kullanımını desteklemiyo belki senn yeni drun kendiliğindn yumurta gelişimini görmek istiyodr ki uygun tedavi seçebilmk için

X