- 11 Haziran 2014
- 44
- 1
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
nezamandır evlısınız ve kac yasındasın canım.belkı hazır hıssetmıyordur kendını baba olmaya ve bunu dıle getıremıyordur erkekler evlenırken cocuk yaparken bıraz korkarlar bılırsın genelde boyledır.
bir yıldır evliyim 25 yaşındayım esimde 30 yasında bi sitiyor olsun diyor doktor biraz umut veriyor sonra vazgeçiyor ben om nun git gellerini çekiyorum bide kendi hallerim ilaki hormon degisiyor bi an bi anı tutmuyor
canım tam olarak hazır degıldır ,bıde doktora gıtmekten hoslanmaz erkekler , cozulemez varlıklar ne yazıkkı ama boyle =) stresını sen kocana yansıtmamaya calıs bu onu daha cok etkıler cunku ,akısına bırak bebısın gelecektır ve bu haberı esınede verınce cok sevınecektır ınan
dün test yaptım pozıtıf cıktı bilmiyorum ilacın etkisimi
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
aaa hamılesın yani ? hadı yuzun gulsun artık heyyyy =) ne ılacı kullandın ?hemen kan ver tatlım.buarada bende 26 yasındayım yasıt sayılırız yanı ve 1 yıllık evlıyım
ben klomen kullandım ardından çatlatma ignesi yapıldı bakalım bilmiyorum hamılemıyım sen nerde oturuyorsun
Ama pozıtıf cıktı dıyorsun canım gebelık testımı yaptın da pozıtıf cıktı?ve ıgnenın uzerınden kac gun gectıkı.ben istanbuldayım
8 gün oldu eczaneden alınan testen aldım yaptım pozıtıf çıktı bende adanadayım
canım bence kan ver ve kesın sonucu ogrenırsın,yarın sabahta bı testı tekrarla ıstersen
blackciğim benide eklermisin bat 28 haziran..
Martta bende aynisini yasadim canim. Her Kadin çoğunlukla kimyasal gebelik geçirdiğini farketmez ve kimyasal da değer 50 bin üstüne cikmaz ve adetle atarsin. Biraz agrili adet olabilir kimi bunyelerde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper bi topik olmuş hayırlı ugurlu gelsin hepimize inşş benide eklermısın 7 temmuz :)
isallah bosa umutlanmıyorumdur bide bir sayfada okumustum bi kaba idralını yap uzerine karbonat dök köpürürse gebelik var yazıyordu bende yaptım ama benim köpürmedi bilmiyorum isallah hamıleyımdır ama bende hiç agrı olmadı neiskinlik hiç bisey yok bazıları kilo almıs sükür olamdı hiç
meraba bat daşmışız benimde 28 haziran. insallah regl olmayız da bebişlerimiz olur. inşallah inşallaholuruz
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.