Selam kizlarrr, kizmayin bana ihyice ortadan kayboldum, ama bi kac defa girdim bizim topigi bulamadim..
Guzel haberler varmiss.. Gelincik hamile hiram hamile masallah.. DArisi nzmyhn basina insallah, Rabbim tez zamanda onunda yuzunu guldursun.
Amanda masallah elif gokceye.. Cok tatli bi kiz olmus masallah..
Kayra abla senden naber? ufakliklar cok hyoruyhormu seni, ben birtaneyle zor baz ediyorum ne cekmece kaliyor ne ev bark..
Beni soracak olursaniz...
36 haftalik olduk doguma az kaldi insallah Hayirlisuyla bunuda sag saglim kucagima alirim.. Cok zorlaniyorum bu son donemler, Suheyl artik cok aktif surekli ilgi istiyor pesine dolanmam gerekiyor, benim halim malum zaten kocaman gobekle egil kalk anam agliyor vallaa.. Onun icin daha agir geciyor bu hamileligim sanki..
Birazcik hamilelik depresyonuda var sanirm, cok stresliyim.. Iki tane kucuk bebekle nasil yapicam diye endiseleniyorum, vucudum okadar yorgunki elim kolum kalkmiyor birseye.. artik vucudum iflas etmis gibi oyle soyleyim onun icin boyle korkuyorum, sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor. INsallah dogumdan sonra enerji toplayip, bebislerime gerektigi gibi bakabilirim..
Suheyl beyin iki disi cikti 7 aylikken ama gerisi gelmedi kizlar yaa.. normalmi bilmiyorum,oglan iki disle kalmasin birde :)
emekliyorum masalardan tutunup kalkiyorum ama henuz yurumeye niyeti yok galiba.. bu arada 16 martta bir yasina girecek.. Uyku duzenimizi tutturmamiz baya surdu, oglen uykusuna sadece bir defa yatiyoruz, sonra gun boyu uyanik oglusum, buda benden extra enerji aliyor tabi..
Bizden simdilik bu kadar, yogun geciyor gunlerim suheylle, onun disinda o uyudugu zamna bende uyumaya gayret ediyorum, diger bebegin odasiydi filan derken gunler nasil geciyor anlamiyorum.