• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

yok yanlış anlatmışım herhalde........ben çocuk istemiyorumda degilim...tedavi olmak istemiyorumdayım.......yani o igneler kan aldırmalar muayene toplama falan filan işte...........hiç birini yaşamak istemiyorum...........yoksa bebegim olsun çok istiyorum...ayyy yazarken bile bana ne kadar uzak geldi o kelime.(bebegim)......(ablacım yaaa baksana hiç olmıycak galiba bu iş de ben ondan böyle hissediyorum)

niyeeeeeeee sen müneccimmisin..... ayrıca gaipten haber iznini kim verdi sana..nasıl biliyorsun olmayacağını.... senin gibi biri nasıl böyle düşünür yaaaaa:57:

yaa niye öyle diyosun abla ben neyim ne olmuşumki.......nefs ve şeytan mücadelesiyle ugraşan biri işte....seni seviyorum.......böyle tokatlar işe yarıyor.....

Son düzenleme:
saol kayracım evet nazar çok değiyor dün 2 diş çıkardı bu aralar huzursuz biraz benimkide kilosundan hareketsizdi şimdilerde biraz zayıfladı dişten bide sıralamaktan
nazimecim neden öle düşünüyorsun benim hikayemi biliyorsun ikzilerim için kesinlikle yaşamaz dedi doktorlar hemde profesörler şimdi biri olsun kucağımda çok şükür Rabbimden asla umut kesilmez cnm
kayra aslında yeniden denemeyi istemiyorum ama tutacak diye garanti yok tutmazsa eğer 1 yıl daha bekliycem okuldan izin alamıyorum beni düşündüren bu

Kızlar sizi ihmal ettim sanırım, hepinizi çok ama çok özledim...

Gelincikkkkkkkkkkk canım ne kadar sevindim tahmin bile edemezsin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Nzmyhn hayatım sen kendine bunu neden yapıyorsun... Vazgeçmek, olumsuz düşünmek işin en kolayı biliyorsun... Evet biz inanıyoruz ki doğru zaman geldiğinde nur topu gibi bir yeğenimiz ol'acak... Bak Gelincikte muradına erdi. Rabbim sana da nasip edecek inşallah...

Ben ve Elif Gökçe çok ağır şekilde grip olduk... 10 gündür birgün iyi birgün kötü devam ediyor... Elif Gökçe'nin ateşi 39,5'ları görüyor bazen... Bense sinüsler tamamen dolu nefes almada zorlanıyorum, ağızım açık dolanıyorum ortalarda :) bu arada dişim kendiliğinden kırıldı onun tedavisi derken günler geçip gidiyor...
Bizim kızda iyice hareketlendi ve eskiye göre zayıfladı... İki alt ve birbuçuk üst dişimiz var. Şuanda üsteki dişlerin yanındakilerde çıkmaya çalışıyor sanırım... Aşırı bir yürüme isteğimiz var kesinlikle oturmuyor koltuktan sandalyeye oradan kapıya evi taaf ediyor... Sürekli peşinde dolaşıyorum bir kaza olmasın diye... Tutmamıda istemiyor illa kendi gidecek :))

Geçen gün çektiğim ve benim çok ama çok beğendiğim bir resmi paylaşmak istiyorum sizle... Hepiniz okuyun olur mu? Zaten bu aralar doktordan çıkamaz olduk, şifa olur belki...

Elif Gke resimleri, resim upload, ykleme servisi

]Elif Gke resimleri, resim upload, ykleme servisi[img=http://img1.loadtr.com/k-660187-Elif_Gökçe.jpg][/img][/url]

çok sağol amandacım Rabbime şükürler olsun 3.de nasip etti. cumartesi kalp atışlarını duymak için gideceğiz çok kaygılıyım inşallah duyabilirim herşey yolundadır.

sizede çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın çok bende kokuyorum bi yerde yakalanacam diye... bu arada maşallah yeğenime çok tatlı çıkmış büyümüşte poz verirmiş Allah nazarlardan korusun:nazar:

nazime ve sıla gece gündüz dua ediyorum sizler için bende ikinci tedavime başlıycam inş yaza hepimiz için dualar ediyorum zor bir süreç ama bizimde imtihanımız böyle napalım inş en kısa zamanda gül kokulu bebişlerinizi kollarınızda bulursunuz hatta ağlamalarından bunalırsınız inş çok öpüyorum sizleri benim kızımn 1 yaşını kutladık tabi erken doğduğu için 1 yaşında değil aslında ama olsun kayra senin bebişler nasıl benimki yürümeye çabalıyor şu aralar daha var ama tay tay duruyor çok şükür emekleme yok ama olsun ikinci tedavime başlıycam yaza bana dua et cnm kayracım amanda mihriban sizler nasılsınız
gelincik hayırlı olsun cnm şimdiden dualarımız kabul oldu hepinizi çoook öpüyoruz hiramla hep dua ediyoruz:80::80:

çok sağol canım Allah razı olsun.

yok yanlış anlatmışım herhalde........ben çocuk istemiyorumda degilim...tedavi olmak istemiyorumdayım.......yani o igneler kan aldırmalar muayene toplama falan filan işte...........hiç birini yaşamak istemiyorum...........yoksa bebegim olsun çok istiyorum...ayyy yazarken bile bana ne kadar uzak geldi o kelime.(bebegim)......(ablacım yaaa baksana hiç olmıycak galiba bu iş de ben ondan böyle hissediyorum)

içinde bu bebek özlemi varken vazgeçmek çok zor nzmye bende senin gibi düşünüyordum hiç bir zaman olmayacak gibi geliyordu hatta test yaptırmaya gittiğimde yine olmadı hiçbir zaman bu duyguyu yaşamayacağım diyordum Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah sende burdan süpriz yapıp normal yoldan tedaviye bile gerek kalmadan hamile olursun canım.

kızlar hepinize selamlar tüp bebek için muayene randevusu almıştım ama bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbime bin şükür hepinize dualar ediyorum çok seviyorum sizleri ilk sizinle paylaşmak istedim :2:

kızlar hepinize selamlar tüp bebek için muayene randevusu almıştım ama bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbime bin şükür hepinize dualar ediyorum çok seviyorum sizleri ilk sizinle paylaşmak istedim :2:

tebrik ederim canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel tedaviye gerek kalmadan hamile kaldın darısı nzmyeye inşallah..

anaaaaaaaam çok sevindim..rabbim tamamına erdirsin inşallah:64:

canım benim maşaallah barekallah..........hayırlı mübarek olsun........bu yıl sürpriz melekler yılı galiba:30:tebrik ederim.......Rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride göstersin bakalım ne olcak bebişlerimiz......hamişlerimiz çogalıyoooo

Canım yaaaa çok sevindim... O meşakkatli zamanı geçirmene gerek kalmadan Rabbim bebişini gönderdi sana çok şükür...
Darısı tümmmmm bekleyenlere...

nerdesiniz yine beeeeee......... mihribana noldu ki kayboldu gelmiyor artık... merak ediyorum... yurtdışı telefonda bulamayız ki

slm kızlar bende çok giremiyorum hepinize çok teşekkür deiyorum Rabbim isteyen herkese versin inş 8. haftamdayım mide bulantısından mahvoldum annemi çağırdım kızıma bakıyor hiranurda 3-4 adım yürümeye başladı çok şükür oda baya yoruyor bizi sürekli yürümek istiyor diş çıkarıyor huzursuz biraz öle idare ediyoruz şükür okullar tatile girdi yoksa hep ilkderslerim çok kötü geçiyordu bulantıdan sizler nasılsınız hepinizi çok öpüyoruz

Selam kizlarrr, kizmayin bana ihyice ortadan kayboldum, ama bi kac defa girdim bizim topigi bulamadim..

Guzel haberler varmiss.. Gelincik hamile hiram hamile masallah.. DArisi nzmyhn basina insallah, Rabbim tez zamanda onunda yuzunu guldursun.
Amanda masallah elif gokceye.. Cok tatli bi kiz olmus masallah..

Kayra abla senden naber? ufakliklar cok hyoruyhormu seni, ben birtaneyle zor baz ediyorum ne cekmece kaliyor ne ev bark..

Beni soracak olursaniz...

36 haftalik olduk doguma az kaldi insallah Hayirlisuyla bunuda sag saglim kucagima alirim.. Cok zorlaniyorum bu son donemler, Suheyl artik cok aktif surekli ilgi istiyor pesine dolanmam gerekiyor, benim halim malum zaten kocaman gobekle egil kalk anam agliyor vallaa.. Onun icin daha agir geciyor bu hamileligim sanki..

Birazcik hamilelik depresyonuda var sanirm, cok stresliyim.. Iki tane kucuk bebekle nasil yapicam diye endiseleniyorum, vucudum okadar yorgunki elim kolum kalkmiyor birseye.. artik vucudum iflas etmis gibi oyle soyleyim onun icin boyle korkuyorum, sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor. INsallah dogumdan sonra enerji toplayip, bebislerime gerektigi gibi bakabilirim..

Suheyl beyin iki disi cikti 7 aylikken ama gerisi gelmedi kizlar yaa.. normalmi bilmiyorum,oglan iki disle kalmasin birde :)
emekliyorum masalardan tutunup kalkiyorum ama henuz yurumeye niyeti yok galiba.. bu arada 16 martta bir yasina girecek.. Uyku duzenimizi tutturmamiz baya surdu, oglen uykusuna sadece bir defa yatiyoruz, sonra gun boyu uyanik oglusum, buda benden extra enerji aliyor tabi..

Bizden simdilik bu kadar, yogun geciyor gunlerim suheylle, onun disinda o uyudugu zamna bende uyumaya gayret ediyorum, diger bebegin odasiydi filan derken gunler nasil geciyor anlamiyorum.

ben sizleri okuyunca ne kadar rahatım elhamdülillah........ama benimde başka telaşlarım var...........eşim şeflik sınavını kazandı ve şehir degiştirme durumu ortaya çıktı....ne yapcaz nereye gitcez belli degil...tevekkül etmeye çalışıyorum.....buda zormuş kızlar yaa..hiç bilmedigin bir yerde yaşayacagını düşünmek ....daha gitmedik ama düşünürken bile zor....neyse Rabbim sabrınıda bereberinde vericektir....hepinizi okudukça dua ediyorum...sizde duanızı eksik etmeyin....

iyi geceler arkadaşlar gecenin bu saatinde yazıyorum uyku tutmadımerak etmişiniz beni yazmadan çıkmak istemedim..iyiyim çok şükür zor olsada normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum.. bulup kaybetmek daha çok zormuş heleki 4 yıldan sonra... kürtajım salı günü oldu genel anestesi ile yapıldı ben görmedim ama eşim ve annemler bakmışlar miniğime küçücük bi fasülye kadarcıkmış bana göstememişler üzülürüm die iyikide öyle yapmışlar dayanamazdım...patolojiye gönderdiler niçin olduğunun araştırılması için haftaya belli olacak büyük ihtimal bizim genetik sorunumuzdan dolayı olabilir...herkesin derdi kendine büyük gelirmiş Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşallah sabrediyorum bu günlerde geçecek...desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun...

Back
X