Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hayırlısıyla git gel insallah amanda

ne icin gidiyorsun? kontrol? toplama? transfer? ????

hayırlısıyla git gel insallah amanda

ne icin gidiyorsun? kontrol? toplama? transfer? ????

Daha yolun başındayım. Yarın muayene edecek (kontrol diyebiliriz) Duruma göre uzun yada kısa protokale karar verecek. Adetim ayın 25-26 gibi bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin

Merhabalar...

ilk denemem
ben de Temmuz ayına sarkanlardanım
tedavim Kayseride Tıp Fakültesinde oluyorum
Lucrinle başladım ve Gonal-f lerdeyim henüz
ikidebir kan verip geliyorummmmm mafoldumben

Daha yolun başındayım. Yarın muayene edecek (kontrol diyebiliriz) Duruma göre uzun yada kısa protokale karar verecek. Adetim ayın 25-26 gibi bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin

canım hadi hayırlısı olsun.................
bende inşaallah 25.inden sonra memorialde olacam nasip olursa............

Merhabalar...

ilk denemem
ben de Temmuz ayına sarkanlardanım
tedavim Kayseride Tıp Fakültesinde oluyorum
Lucrinle başladım ve Gonal-f lerdeyim henüz
ikidebir kan verip geliyorummmmm mafoldumben

canım tedavin hayırlı ugurlu olsun..........inşaallah hamiş olarak ayrılırsın listemizden:CüvCüv::CüvCüv:..............ekleyelim inş. senide listemize..........

kayracım hayırlı olsun tedavin igneleremi başlıyosun canım hepimiz birbirimize çok dua edelim allah gönlüne göre hayırlı evlat versin

saolasın canım lucrine başlamıştım gonal ve menegon başalrım sanırım. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Hayırlısı olsun arkadaşım, rabbim gönlümdeki nasip etsin:Saruboceq:

amin canım cümlemizin inşallah. senide bekliyorum. lucrin yazarlarsa haberleşelim. fazla kalırsa sana sözüm var unutmadım.

hadi kayram....bismillah..............hayırlı haberlere kavuşalım inşaallah.......

amin canım cümlemiz hayırlı haberlere kavuşalım inşallah.

kayra beraber başlıyoruz tedaviye inş beraber hamiş oluruz

hiramcım beraber başlayıp beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah.

Kayra, hiram hayırlı olsun arkadaşlar tedaviniz. bizde geliyoruz arkanızdan inşallah.dualarımız sizinle..

bekliyorum canım. sonucum ne olursa olsun sizin sonuçlarınızıda heyecanla bekleyeceğim. haberleşelim inşallah.

kayra selam benimde gunum pazar veya dundu. zor bela bugun oglen basladi konustum doktorumla yarin aksam ustu kontrol var. hadi bakalım sende gecikme daha da baslayalım beraber. kaydirigubbakcemile5

benimki başladı canım. perşembe 10.00 da memorialdeyim. sende memorial demisin.

atladığım varsada hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için. ben anneliği tattım ve tadıyorum. bu defa olmazsa da çok üzülmeyeceğim. benim nasibim bu kadarmış diyeceğim. bunu bana verdi ya çooooook şükür. o nedenle kendimden önce rabbime yalvarıyorum habibinin etmiş olduğu duaların yüzü suyu hürmetine anneliği tatmamış topikteki sitedeki ve bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah. dualarım hep sizinle.

geldinmi kız naber. heyecan başladımı.

yaa sorma bugün biraz moralim bozuldu..............memorialden aradı aynur hoca....
sperm sayımız biraz daha düşmüş........pek iç açıcı konuşmadı........hocam tese falan olur mu dedim.bilmiyorum üroloji dr. karar verir dedi.........mafoldumben

niye üzülüyorsun canım ya. sıfır değilmişki biraz düşmüş. 2-3 taneyle bile yapıyorlar artık. üzme kendini. sen keçiboynuzu kürü vardı sitede bir oku. hemen başla eşine. tedaviye kadar.

zaten küre başlayacaktıkta şimdi onlar bu çıkan sonuca göre tese yapıp yapmayacaklarına karar verecekler..eee o zamanda biz kür yapsakta iş çoktaaannn ameliyata gitmiş olacak.....
neyse nasbimizde ne varsa kaşıgımıza o çıkar...................iyi olan ne gelirse mevlamdan gelir.....

kesinlikle . sen duanı eksik etme canım. sabah vakti kalk kıblene dön hayırlsını iste. O ndan başka gidecek kapımız yok. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.

kayra,atladığım varsada hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için. ben anneliği tattım ve tadıyorum. bu defa olmazsa da çok üzülmeyeceğim. benim nasibim bu kadarmış diyeceğim. bunu bana verdi ya çooooook şükür. o nedenle kendimden önce rabbime yalvarıyorum habibinin etmiş olduğu duaların yüzü suyu hürmetine anneliği tatmamış topikteki sitedeki ve bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah. dualarım hep sizinle.[/QUOTE]

kayra amin canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin rabbim seninde gonlune gore versin kucagini bir kez daha doldursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…