yaa sorma bugün biraz moralim bozuldu..............memorialden aradı aynur hoca....
sperm sayımız biraz daha düşmüş........pek iç açıcı konuşmadı........hocam tese falan olur mu dedim.bilmiyorum üroloji dr. karar verir dedi.........mafoldumben
Daha yolun başındayım. Yarın muayene edecek (kontrol diyebiliriz) Duruma göre uzun yada kısa protokale karar verecek. Adetim ayın 25-26 gibi bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin
Merhabalar...
ilk denemem
ben de Temmuz ayına sarkanlardanım
tedavim Kayseride Tıp Fakültesinde oluyorum
Lucrinle başladım ve Gonal-f lerdeyim henüz
ikidebir kan verip geliyorummmmm mafoldumben
yaa sorma bugün biraz moralim bozuldu..............memorialden aradı aynur hoca....
sperm sayımız biraz daha düşmüş........pek iç açıcı konuşmadı........hocam tese falan olur mu dedim.bilmiyorum üroloji dr. karar verir dedi.........mafoldumben
kayra momi blut83 tedavileriniz hayir;i olsun canim
Arkadaşlar az önce muayeneden geldim. Uzun protokol olcak. Yarın Lucrin'e başlıyacağım. Adetimin 3.günü tekrar gideceğim. İnşallah herşey yolunda gider. Şuana kadar çok sakindim ama biraz tedirgin oldum bugün...
Bu arada Puregon 300, Pregnyl 5000 ilaçlarına ihtiyacım var.
kızlar doktorum aradı ilk dozum 1.5 tozmuş yani 112.5 inş hayırlı olur
geldim kızlar ankaradayım muayene oldum şükür temiz çıktı minik yumurtalarım duruyor ama saydılar sağda 20 solda 19 yumurta var bakalım kaçı büyüyecek bugün ilk merionalı vuruyorum dua edin
amanda canim kayranın olusturdugu bir topic var istersen oradan bak...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-buradan-ihtiyaci-olanlarla-paylasalimmi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?