Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Umudunu yitirme hemen arkadaşım önemli olsan sayının fazla olması değil kaliteli olması, mevlam hayırlısı nasip etsin... Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Daha yolun başındayım. Yarın muayene edecek (kontrol diyebiliriz) Duruma göre uzun yada kısa protokale karar verecek. Adetim ayın 25-26 gibi bakalım, Allah hayırlısını nasip etsin

hadi bakalım hayırlısı o zaman.. bizimde yeni basladı bir haftadır uzun protokoldeyiz.. beraber gider herhalde cok aramız olmaz bu durumda.

bugun dimi kontrolun simdi. git gel hayırlısıyla da ver bize de haberleri uzun mu kısa mı nasıl devam edeceksin....

Merhabalar...

ilk denemem
ben de Temmuz ayına sarkanlardanım
tedavim Kayseride Tıp Fakültesinde oluyorum
Lucrinle başladım ve Gonal-f lerdeyim henüz
ikidebir kan verip geliyorummmmm mafoldumben

sende hosgeldin suzidilara... hadi bakalım aynı yoldayız rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.

uzulme canım yaaa. kayranın dedigin gibi bir iki tane bile olsa kaliteli olması micro icin yeterliymis. hem sen su dogal kurleri de yaparsan bakarsin daha cogalir insallah...

kızlar bugün ultrasona gittim doktorum cmrtesi tekrar geldedi.inşallah her şey yolunda gider kızlar hepimizinki. gonal f ye devam lucrinle ve vitamin .arkadaşlar ilk denemem de doktorum bana karşı ilgisizdi hastasıydım ama fazla ilgilenmi yordu hep başka başka doktorlar muyane ediyorlardı buda bende can sıkıntısı yapıyordu.çünkü önceki doktorum ona yönlendirmişti işinde uzman bir doktor diye. ama bu sefer her gitmemde benimle ilgileniyor tek doktor takip etmiş oluyor.hiç olmazsa insan baştan moral buluyor inşallah sonuda güzel olur yarabbim inşallahhhhhhhhhhhh

arkadaşlar merhaba öncelikle hakkınıza hayırlısı olsun hastahane olarak metropolitan flerontine ninghtel DR.emre karatekelioğlu tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende tenmmuzda 2.denemem olucak bende dualarınızı bekliyorum. benimde hiç bir sorun olmadığı halde herşey normal fakat olmadı tekrar denicem ben 1 ay önce deha (yumurtalık kapasitesini arttırıyor)ile başladım 2kutuya devam ediyorum folibol ayrıcada vitamin destekli 2 ay önceden başladım.Benide dua hatim listenize eklerseniz çok mutlu olurum bende size dua ederim.:ecrin_bebek:metropolitan gayrettepe gidiyorum

geldim kızlar ankaradayım muayene oldum şükür temiz çıktı minik yumurtalarım duruyor ama saydılar sağda 20 solda 19 yumurta var bakalım kaçı büyüyecek bugün ilk merionalı vuruyorum dua edin

Arkadaşlar az önce muayeneden geldim. Uzun protokol olcak. Yarın Lucrin'e başlıyacağım. Adetimin 3.günü tekrar gideceğim. ınşallah herşey yolunda gider. Şuana kadar çok sakindim ama biraz tedirgin oldum bugün...

Bu arada Puregon 300, Pregnyl 5000 ilaçlarına ihtiyacım var.

geldim kızlar ankaradayım muayene oldum şükür temiz çıktı minik yumurtalarım duruyor ama saydılar sağda 20 solda 19 yumurta var bakalım kaçı büyüyecek bugün ilk merionalı vuruyorum dua edin

Ayy hadi hayirlisi canim,Allah kolaylik versin hayirlisi olsun insallah,gelismeleri takip edicem bi pcoslu olarak,sende gelismelerden haberdar et ok.. Hadi bismillah.. hihoyyyt

Bende,ayin 21.de primoluta basliyorum insallah... Temmuzun 1.ni iplee cekiyorummm,heyecan dorukta kizlar hadi insallah hepimizde guzel haberler veririz burdan... zemuszemus

Kizlar birsey soracagim ya...

Tupbebek tedavisi esnasinda sac boyamanin bi mahsuru varmi acaba???? Hani rofle filan gibi?? bilen varsa lutfen bilgilendirsin,hamis olmadan kendime bakim yapmak istiyorum hamileyken yasak sanirim sac boyamak.. CADIARZU

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize hayırlı tedaviler gerçi bende yeniyim daha burada ... hepimizin tedavileri gönlümüze sonuçlanır inşallah

arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olur inşaallah bende temmuz ayında düşünüyorum izmirdeki smyrna ve ankaradaki özel ankara tüpbebek merkezini düşünüyom ikisi arasında kaldım kısmet artık...hepimize hayırlı olsun...

saolun kızlar ilk iğnemi vuruldum 1.5 olduğu için kendim vuramıyorum hastaneye gidiyorum 3 gün 112.5 vurulup kontrole gidecem ben saçımı lucrinden önce boyattım nolur nolmaz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…