niye uzun olsun bi tanem ben sizin yazıları okuyunca çok seviniyorum tedavilerinizi takip ediyorum hadi tedavin hayırlı olsuna.s
canım çok sagol.................amin amin... inşaallah....hepimizin işlerini kolaylaştırsın Rabbim.........,cooook sevindim canim hadi hayirli ugurlu olsun rabbim islerini kolaylastirsin canim insaalah her sey yolunda gider canim
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.............Rabbim kucaklarımızı doldursun inşaallah............tedavın hayırlı ugurlu olsun sana topac topac bebeler kısmet eylesın rabbım ve bütün bekleyenlere isteyenlere amin
hadi hayırlı olsun nzmyhn Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
merhaba kızlar .....................hepinize teşekkür ederim...........bana dua etmişsiniz...................Rabbim gönlünüzdeki hayırlı matlubunuzu nasip etsin inşaallah en yakın zamanda.......................
tedavime gelince......etiler falan diye çekiniyodum ama hiç öyle olmadı............çok rahattım..otobüs duraklarındaki hanımlar haricinde kimsenin bakışlarına maruz kalmadım......11 deydi randevu..çok erken saatlarde vardık oraya. 8 de ordaydık düşünün yaniiii...........eeee bekle bekle saat 11 olunca bi hoca geçmişimizi dinledi.muayene falan etti.tedavi planı çıkardı........sonra semra hoca geldi. 13 te falanda onınla görüştük.normal sperm çıkışımız oldugu için tese ye falan gerek yok dedi.ama kısa protokol uygulayalım dedi.tam kısa degil aslında dedi.kısa uzun ortası birşeymiş.önceki tedavi yaptırdıgım yer hakkında falan bişeyler söyledi işte.........adetimle birlkte gonal-f lere başlıycam nasip olursa..........şimdi kola yapışan yumurta baskılayıcısı varmış onu kullanıcam..........bide sadece 3 tane igne var onu kullanıcam......sonra adetin 3. de gidicem nasip olursa.............spermler için ımsı diye bişey uygulanacak dedi.bide co-cultur yaparız belki dedi..........................işte böyle kızlar..............çok uzun oldu galiba kusura bakmayın ama çok heyecenlı ve mutluyum elhamdülillah.......
arkadaslar yarin türkiye``ye ucuyorum. Haziran 24 .25 adetimde basliyorum ,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah , Temmuz da sayfamiz hamis haberleriyle dolsun ,Tedavi ye basliycak arkadaslara ,haber bekliyen arkadaslar hayirli haberler almaniz dilegigle .....
sansimiz bol olsun insallah
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
sevgilerimle
canım teşekkür ederim.hepimizin inşaallah...........temmuzda buralar bayram yeine döner inşaallah...............nzmyhn görüşmenin iyi geçtiğine sevindim arkadaşım. inşallah tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
canım çok sagol....gerçekten rahatladım hele bide bugün desteklerinizi görünce o kadar çok mutluyum ki anlatamam........hepinizi seviyorum.Allah hep birlikte yüzlerimizi güldürsün.nzmyhn,
heyecanın ve mutluluğun daim olur inşallah. Görüşmenin iyi geçmesine ayrıca çok sevindim, gerçekten rahatlamış olduğu hissettim. Moralini her daim yüksek tut arkadaşım, bu bizler için çok önemli.
Tedavinde sana kolaylıklar diliyorum ve mucizene en kısa zamanda kavuşmanı temenni ediyorum canım...
Bizi süreçten haberdar et olur mu?
evet canım bende senin gibi oldum.dr. adetten sonra hemen başlayalım deyince kalbim çıkcaktı yerinden.....bu bebeler daha gelmeden bize neler yapıyorlar böyle degil mi???geldiklerinde parmaklarımada oynatırlar herhalde....neyse hayırlısıyla gelsinlerde.........Slm canim,hadi hakkinda hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz hepimizde.. Rabbim kolaylik versin... gelismelerden haberdar et bizi,asamalardan vs... Benim daha 2 haftam var tedavi icin heyecanla merakla bekliyorum.. kalbim firlayacak gibi oluyor dusununce.. kaydirigubbakcemile2
herkes nasıl ozlem hayırlı tedavıler canım................yolun acık ols................
nzmyhn............canım sen ne asamadasın................
arkadaslar yarin türkiye``ye ucuyorum. Haziran 24 .25 adetimde basliyorum ,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah , Temmuz da sayfamiz hamis haberleriyle dolsun ,Tedavi ye basliycak arkadaslara ,haber bekliyen arkadaslar hayirli haberler almaniz dilegigle .....
sansimiz bol olsun insallah
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
sevgilerimle
inşallah canımcım. senin tarihin ne zaman ben gelmeden başlarmısınki. ama sen etilerdeki hastanede başlayacaksın değilmi. orada olursa karşılaşamayız sanırım. ben şişli dekindeyim çünkü.
her zaman getirmeyeceğim ama sen gelince getiriyim. accık başını ağrıtsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?