amin canım inşaallah....o dedigin igne gonalf mi lucrin gibi bişeymi...............adını duymadımda.......heyecanımız gerçekten çogalıyoooooBende,ayin 21.de primoluta basliyorum insallah... Temmuzun 1.ni iplee cekiyorummm,heyecan dorukta kizlar hadi insallah hepimizde guzel haberler veririz burdan... zemuszemus
Arkadaşlar az önce muayeneden geldim. Uzun protokol olcak. Yarın Lucrin'e başlıyacağım. Adetimin 3.günü tekrar gideceğim. ınşallah herşey yolunda gider. Şuana kadar çok sakindim ama biraz tedirgin oldum bugün...
canım hadi hayırlı olsun tedavin....................ne güzel işte başladın...tedirginlik yok bundan sonra heyecan var....aşkla mucizelerimizi beklemek var.....
canım hayırlısı olsun........hoşgeldin aramıza.............ilk tedavin mi buarkadaşlar tedavileriniz hayırlı olur inşaallah bende temmuz ayında düşünüyorum izmirdeki smyrna ve ankaradaki özel ankara tüpbebek merkezini düşünüyom ikisi arasında kaldım kısmet artık...hepimize hayırlı olsun...
yaa kizlar size bir sorum var dr um bana her ihtimale karsi antibiyotik verdi simdi ben bu ay hem dogum kontrol hapi hemde de antibiyotik kullanacagim inssaallah temmuzun 7 sinde dee basliyacagiz sizinde dr unuz size anibiyotik verdimi tup bebek tedavisine baslamadan once
saolun kızlar ilk iğnemi vuruldum 1.5 olduğu için kendim vuramıyorum hastaneye gidiyorum 3 gün 112.5 vurulup kontrole gidecem ben saçımı lucrinden önce boyattım nolur nolmaz diye :)
yaa kizlar size bir sorum var dr um bana her ihtimale karsi antibiyotik verdi simdi ben bu ay hem dogum kontrol hapi hemde de antibiyotik kullanacagim inssaallah temmuzun 7 sinde dee basliyacagiz sizinde dr unuz size anibiyotik verdimi tup bebek tedavisine baslamadan once
NZMYHN
Canim primolut,adet sokturucu.. Bende polikistik over oldugu icin duzenli adetim yok onu 7 gun kullaniyorsun 3-5 gun sonrasi adetini sokturuyor :) Temmuzun 1'e denk gelmesi icin vermis doktor.
Kizlar bu arada,bana antibiyotik yazmamis doktor. Antibiyotigi ne icin veriyorlar ??? Gerci belki bana turkiyeye varinca verecektir,simdilik yazdigi PUREGON 300,ORGALUTRAN,OVITRELLE,PREGNYL.. .
kızlarrrrrrr hepinize günaydınlar hayırlı tedavilerrrrrrrrrr herkesler çok iyidirler inşallah. hamile olan arkadaşlarımızada bebekleriyle birlikte sağlıklı günlerrrrrrrrr.herkesin günü aydın ,ömürleride aydınlıklar içinde geçsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bana da dün yazdı doktor antibiyotik ama şimdi kullanmayacaksın dedi. Adetin 3.günü gittiğimde söyleyecekmiş ne zaman kullanacağımı.
Tedbir amaçlı veriliyormuş vucudumuzda enfeksiyon varsa onu tedavi etsin diye hem erkek hem kadın kullanıyormuş.
Bu arada ovitrelle ile pregnyl aynı ilaç ikiside yumurta çatlatmak için kullanılıyor sana niye ikisini de yazmış anlayamadım
Niyeki 1.5 olunca ne oluyorki?? benim bildigim kendimiz vuracakmisiz igneleri yaniliyormuyum?? CADIARZU Vay uyaniiik vay demek sen boyattin ohh.. Ya bende rofle attirmak istiyorum,ama turkiyede yaptirmak istedigim icin mecburen beklemek zorundayim,kiz acaba puregon kullanirken yasakmidirki ..??? :uhm:
Huuuu huuuuuu ??!!! KIZLARR , bu ilaclari kullanirken sac boyamak varmiiii :uhm:
nyzmhan ben bitirdin salatı 4444 e tamamladım yarım kalmasın diye saol bu arada inş güzel büyür yumurtacıklarım
selam arkadaşlar neber ............nzmyhn uzulme canım boşver sen densızlerı yaşamayan ne bılsın.................ooooooooooo herşey derler............boşver canım rabbım kımseyı zorda komasın ınşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?