Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Mihribancığım çok çok geçmiş olsun... Soğuk kompleks yap canım kaşıntıya iyi gelir diye biliyorum...
Kayra Maşallah barekallah nasıl güzel büyümüşler öyle, benim cimcimemde pek bir gelişme yok :(((( Allah sağlık versin cümlesine inşallah...
Nzmyhn canım sen nasıl oldun?

Mihribancığım çok çok geçmiş olsun... Soğuk kompleks yap canım kaşıntıya iyi gelir diye biliyorum...
Kayra Maşallah barekallah nasıl güzel büyümüşler öyle, benim cimcimemde pek bir gelişme yok :(((( Allah sağlık versin cümlesine inşallah...
Nzmyhn canım sen nasıl oldun?

sana öyle geliyordur canım... dışarıdan gelenler anlar değiştiğini... bana görede kızlarda çok değişiklik yok gibi geliyor... kiloda mühim değil sağlıklı olsun

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/21/5691.jpg

bize gıyabımızda bir nazar duasııııı okuyun... Allah rızası için

maşallah :nazar::nazar: çok tatlı olmuşlar. büyümüşler gerçekten böyle arada resimlerini koyun görelim bizde çok iyi oluyor. nazar duasını okurum merak etmeyesin ablacım.

amandacım sen hala yeğenimizle tanıştırmadın bizi. büyük bir merakla bekliyoruz resmini:))

kayra canım maşallah ikiside çok tatlı allah analı babalı bir ömür boyu sevdikleriyle büyüsün....
gelincik canım sen nasılsın...neler yapıyorsun...
vee diğer kızlar inşallah hepiniz iyidirsiniz.....
ben ise hayatla olan mücadeleme devam ediyorum...biliyorsunuz şubat ayında ki düşükten sonra kendimi toparlayamadım...şimdide adetlerimle uğraşıyorum....

kürtajdan 25 gün sonra normal adetimi gördüm...16 nisanda olmam gerekiyordu...olmadım..testte yaptım çıkmadı....halen içimde bir umut var sanki...sağ kasığımda bir ağrı var..beni umutlandırıyor..sonrada diyorum olsaydı kanda çıkardı...kandada baktırınca 2 gün geçmişti..erken desem kanda belli oluyor...

bir türlü imtihanlarımız bitmek bilmiyor...rabbim sabır versin...haftaya kürtaj olduğum doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.....

hepinizi rabbime emanet ediyorum....

maşallah :nazar::nazar: çok tatlı olmuşlar. büyümüşler gerçekten böyle arada resimlerini koyun görelim bizde çok iyi oluyor. nazar duasını okurum merak etmeyesin ablacım.

amandacım sen hala yeğenimizle tanıştırmadın bizi. büyük bir merakla bekliyoruz resmini:))

Gelincik, Canım aslında bende resim yüklemeyi çok istiyorum ama maalesef nasıl yükleneceğini bilmiyorum ve uğraşmak içinde vakit bulamıyorum. İnşallah en kısa zamanda göndereceğim...

Kayra canım çok haklısın çok şükür ciddi bir sağlık sorunumuz yok görünürde. Yarın aylık kontrolümüz var, inşallah muayene sonrası biraz daha rahatlarım.. Gereksiz bir endişeye düşüyorum bazen biliyorum ama ne yapayım elimde değil...

Bulut canım iyiz işte az çok yazmaya çalışıyoruz... Umarım umutların en kısa zamanda gerçeğe döner, Rabbim yardımcımız olsun....

amanda canım inşallah inşallah gönlümdeki bu evlat hasreti çok beklemeden hayırlısıyla sağlıkla biter...bende bebğimi kucağıma alacağım günleri görürürm....

Sagolun kizlar Allah razi olsun,alerjim dah gecmedi hala devam ediyor krem yazdi doktor insallah faydasi olur :( Gece kudurtuyor yoksa beni,suheyli emzirmek icin kucagima aliyorum gece,zar zor 15 dakika emzirip geri kasimaya devam ediyorum dusunun :) Artik morardi heryerim kasimaktan..

Kayraa,anaa masallahhhh masallaahh ne dadli olmuslar gii,ayy yerim ben onlari buyumusler tosuncuk olmuslar annesi yaa.. Kac kilo oldular abla ya,benimki 4 haftalikken gittigimde 4 bucuk kiloydu yani 1 ay icinde tam bir kilo almisti.. Sali gunu tekrar gidecegim,ozaman tam 6 haftalik oluyor bakalim ne kadar almis merak ediyor insan.. Boyunuda merak ediyorum.
Bu arada ben artik tam anlamiyla mama takvioyesine baslamis bulunuyorum,hem emziriyorum hem mama veriyorum esit degerde,nedense mama vermek daha kolayima geliyor benim !! Bu sebeple insallah sutum azalmaz :(
Gerci sutum zaten yetmiyor ama,bari oldugundan dahada azalmasa ;o(( Kayra senin sutunde fark varmi? Benimki bazen iyi,bazende cok az gibi oluyor yaa.. anlamadim gittii..

Amanda,sen naislsin canim yaaa?? Sutun nasil ? emzirebiliyormusun sen?? kucuk yegenimiz nasil ?? Bak su adresten resmi yukleyip buraya ekleyebilirsin.. www.hizliresim.com bu adresten indir,sonra ordaki kodu al buraya yapistir ok..

Nzmyhn.... Sen naptin canim?? tedavi ne oldu? Karar verdinizmi??

Bulut canim,insallah hakkinda hayirlisi olsun,en kiza zamanda yazarsin insallah hamileyim diye ! Allahim cok bekletmesin ins.

Kizlar benim oglan cok fena yaa,hic durmuyor gunduzleri buyuk adam gibi uyumadan 4-5 saat durabiliyor bazen. Uyumadan dursuun ona bi itirazimiz yokta,uyumadigi zamanlarda nerdeyse surekli agliyor yaa.. Yaw soyle cocugumuz oldu,biraz sevelim oksayalim diyemiyoruz cunki surekli susturmakla meskuluz :çok üzgünüm: Giden gunler geri gelmiyor insan uzuluyor boyled olunca,cunki bazen sinrilerim harap oluyor,bebege karsi ofkeleniyorum,elimde degil surekli kucak sitiyor ve oyle bi bagiriyor masallah sesiide gurrr, dellendiriyor beni yaa.. Insallah duzelir bu durum ..

Pazartesi gunu,terapiste gidecegiz bakacak vucunda herhangi bir tutukluk filan varmi diye.. Ondanda aglarmis bebekler,insallah bi hal caresi bulunur..

Boyle olan varmi aranizda

Mihriban canım resim konusundaki yönlendirmen için teşekkür ederim.
Bu arada sen oğluşunla kendi durumunu anlatırken inan kendimi birebir görür oldum. Benim kızda geçen gün 15 saat uyanık kaldı diyebilirim. Tam uyudu diyorum yatırıyorum 5-6 dk sonra felaket bir ağlama ile uyanıyor, bir çaba tekrar uyutuyorum aynı durumu tekrarlıyor... Ben yinede her yaptığım şeyi anlatıyorum evi gezdirip tanıtmaya çalışıyorum... Şöyle ağız tadıyla bir sevemedim bende ama sanırım biraz acele ediyoruz biraz daha sabır ikinci aylarında daha hayata uyum sağlamış oluyorlarmış.... Bekleyip göreceğiz......

Amanda, masallah subhanAllah cok tatli masallah kiz sen sarisinmisin ? Ayy bildigin sarisin bu kiz yaa masallah :o)) Allahim nazarlardan saklasin... Rabbim saliha'lardan etsin insallah.. !

Amanda insallah gececek canim bugunler bende kendimi oyle teselli ediyorum. Biraz yorucu ve bunaltici bir donem ama,napalim idare edecegiz. Ben terapistin ne idyecegini cok merak ediyorum. Belkide fiziksel bi rahatsizligi vardir bebegimin ondan agliyordur kim bilir?!
Birde bebek masaji cok rahatlatiyormus bebekleri,orayada goturmek istiyorum ..

amanda canım ya ne güzel maaşallah elifimiz........................
çok merrak ediyordum............aaayyy Rabbim nazarlardan korusun sizi...........
ve annelerimizin hepsinin sabrını artırsıninş.

Nzmyhn canım çok sağol... Darısı hayırlısı ile sizlerin başına.... Rabbim cümlemizin sabrını arttırsın...

Mihriban evet canım şuan için bayağı bir sarışın Elif Gökçe hanım... Ben kumralım ve açık tenliyim(doğduğumda bende sarışınmışım) Babamız sarışın denecek kadar açık kumral ve beyaz tenli... Büyüdükçe koyulaşmazsa şimdilik sarısın bir kız olacak gibi... Allah sağlık versin....
Senin yağız delikanlında pek bir yakışıklı maaşallah... Çifte kavrulmuş Lokum mübarek... Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı hepsini nede güzel yaratmış...

Bu arada 1. aylık kontrolümüze gittik bu sabah, Kızım 3.235 gr olmuş doktor kilo alımının alt sınırda olduğunu söyledi,15 gün sonra tekrar çağırdı eğer kilo alımı artmazsa mamaya başlayacağız sanırım. Birde huysuzluğunun aşırı derece gazlı olmasından kaynaklandığını söyledi. Gözlerimizde çapaklanma vardı onun içinde masaj ve ilaç verdi. Ağız ve burundan fışkırtarak kusmamız vardı bununda reflü olabileceğini ama 15 gün beklememizi ona göre bir sonuca varacağımızı söyledi. Birde Multitab diye bir vitamin verdi demirde içeriyormuş. Hayırlıs bakalım 15 gün sonra neler değişecek...

Bu arada 1. aylık kontrolümüze gittik bu sabah, Kızım 3.235 gr olmuş doktor kilo alımının alt sınırda olduğunu söyledi,15 gün sonra tekrar çağırdı eğer kilo alımı artmazsa mamaya başlayacağız sanırım. Birde huysuzluğunun aşırı derece gazlı olmasından kaynaklandığını söyledi. Gözlerimizde çapaklanma vardı onun içinde masaj ve ilaç verdi. Ağız ve burundan fışkırtarak kusmamız vardı bununda reflü olabileceğini ama 15 gün beklememizi ona göre bir sonuca varacağımızı söyledi. Birde Multitab diye bir vitamin verdi demirde içeriyormuş. Hayırlıs bakalım 15 gün sonra neler değişecek...

Sagol teyzos yaa,tsk edeyiimmm (diyor suheyl bey) :o))

Canim kac kilo dogmustu Elif kizimiz?? Hani toplamda kac kilo aldi bir ay icinde?? Benim oglan ilk dogdugunda 3720 gr dogru.. Ama 4 gun icinde 3400 gr kadar dustu. Sutum daha yeni yeni gelmsiti ozaman,4 Hafta sonra kontrole gittigimde tam 4400 gr olmustu.
Yani tam 1 kilo almisti doktor cok iyi demisti. Galiba 650 ile 1.200 arasi normal sinirlar kabul ediliyormus. Bu ay sadece bi kac defa mama takviyesi yapmistim.oglum iyi kiilo aliyordu ama doymuyordu sanki bende ona sasirdim.. Nasil aldi bu kiloyu anlamadim.!??

Bende 2 haftadir mama takviyesi yapiyorum,bakalim bu iki hafta icinde ne kadar aldi !!

Canim eger sutun yetmiyorsada uzulme,ben cok uzuldum oglumu kendim doyuramiyorum diye,ama simdi onun doydugunu gordukce mutlu oluyorum,cunki oglumda cok mutlu oluyor :o)

amanda ve kayra bebişlerinize yüzbin kere maşallah inş bi gün hep beraber buluşuruz bebişlerimizle bizim sayfamız çok hayırlı geldi hepimize inş sırada nzmyhan bulut gelincik momi var bu sene onlarınkileri bekliyoruz dualarımız onlarla teyzeleri bende kızımı ankaraya anneannesinin yanına götürcem inş malum tatil geliyor biraz yardım eder hem banada değişiklik olur çok sıkılıyorum hepinizi öpüyorum malum bugün 23 nisan:))

Sagol teyzos yaa,tsk edeyiimmm (diyor suheyl bey) :o))

Canim kac kilo dogmustu Elif kizimiz?? Hani toplamda kac kilo aldi bir ay icinde?? Benim oglan ilk dogdugunda 3720 gr dogru.. Ama 4 gun icinde 3400 gr kadar dustu. Sutum daha yeni yeni gelmsiti ozaman,4 Hafta sonra kontrole gittigimde tam 4400 gr olmustu.
Yani tam 1 kilo almisti doktor cok iyi demisti. Galiba 650 ile 1.200 arasi normal sinirlar kabul ediliyormus. Bu ay sadece bi kac defa mama takviyesi yapmistim.oglum iyi kiilo aliyordu ama doymuyordu sanki bende ona sasirdim.. Nasil aldi bu kiloyu anlamadim.!??

Bende 2 haftadir mama takviyesi yapiyorum,bakalim bu iki hafta icinde ne kadar aldi !!

Canim eger sutun yetmiyorsada uzulme,ben cok uzuldum oglumu kendim doyuramiyorum diye,ama simdi onun doydugunu gordukce mutlu oluyorum,cunki oglumda cok mutlu oluyor :o)

Ben o küçük beyi bizlere gönderene kurban olurum...
Canım Elif kız 2.780 gr doğdu, hastaneden 2.600 gr olarak çıktık ve bugün yani 1. ayımızdaki ağırlığımız 3.235 gr yani 635 gr almış alt sınırda dedi zaten... 15 gün sadece anne sütü ver dedi ama bu akşam hiç sütüm yoktu çok ağladı bende mecbur yine 30cc mama verdim... Uyuyamadığım zaman sütüm olmuyor. Gündüz uyuyamıyorum bir türlü, eee gece uykularıda malum yarım yamalak olduğu için öğleden sonra sütüm azalıyor ve akşamda yok denecek hale geliyor... Ben duruma göre mama vereceğim yoksa çok ağlıyor canım kızım..

Hiram çok teşekkür ederim hayatım, size şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Umarım annenlerle olmak sanada kızınada çok ama çok iyi gelir... Kendinize iyi bakın ve bizleri habersiz bırakmayın opuyorumnanaktan

Kızlar Rabbimin bana emaneti olan biricik kızımın resimini siz değerli arkadaşlarımda paylaşmaktan sonsuz mutluluk ve şükür duyuyorum....

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/23/167.jpg

ay ay tanıştığımıza çok memnun oldum. sen ne kadar tatlı cici bi kızsın.
binlerce kez maşallah canım çok sevimli bayıldım kızına. ama sana benzemiyor sanki Allah bağışlasın arkadaşım Rabbim nazarlardan korusun...

ay ay tanıştığımıza çok memnun oldum. sen ne kadar tatlı cici bi kızsın.
binlerce kez maşallah canım çok sevimli bayıldım kızına. ama sana benzemiyor sanki Allah bağışlasın arkadaşım Rabbim nazarlardan korusun...

Sağol canım, en kısa zamanda darısı başına olsun inşallah...
Evet canım babamıza benziyoruz, tam bir babasının kızı modeli :))))

Back
X