• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

niye uzun olsun bi tanem ben sizin yazıları okuyunca çok seviniyorum tedavilerinizi takip ediyorum hadi tedavin hayırlı olsuna.s

çok teşekkür ederim.........Allah razı olsun.....sen ne yapıyosun bu arada.........

cooook sevindim canim hadi hayirli ugurlu olsun rabbim islerini kolaylastirsin canim insaalah her sey yolunda gider canim
canım çok sagol.................amin amin... inşaallah....hepimizin işlerini kolaylaştırsın Rabbim.........,

tedavın hayırlı ugurlu olsun sana topac topac bebeler kısmet eylesın rabbım ve bütün bekleyenlere isteyenlere amin
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.............Rabbim kucaklarımızı doldursun inşaallah............

hadi hayırlı olsun nzmyhn Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

sagol canım.....bak senin dedigin gibi oldu......hiç zorlanmadım...anlattıkların için teşekkürler........

arkadaslar yarin türkiye``ye ucuyorum. Haziran 24 .25 adetimde basliyorum ,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah , Temmuz da sayfamiz hamis haberleriyle dolsun ,Tedavi ye basliycak arkadaslara ,haber bekliyen arkadaslar hayirli haberler almaniz dilegigle .....
sansimiz bol olsun insallah
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
sevgilerimle

ozlem16 Allah yolunu acik etsin canim bol sans insallah dolu dolu donersun tr den birlikte seviniriz insaallah hersey gonlunce olsun tamda uc aylarin basinda basliyacan tedaviye dualarim seninle canim

herkes nasıl ozlem hayırlı tedavıler canım................yolun acık ols................
nzmyhn............canım sen ne asamadasın................

nzmyhn görüşmenin iyi geçtiğine sevindim arkadaşım. inşallah tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.

nzmyhn,

heyecanın ve mutluluğun daim olur inşallah. Görüşmenin iyi geçmesine ayrıca çok sevindim, gerçekten rahatlamış olduğu hissettim. Moralini her daim yüksek tut arkadaşım, bu bizler için çok önemli.
Tedavinde sana kolaylıklar diliyorum ve mucizene en kısa zamanda kavuşmanı temenni ediyorum canım...
Bizi süreçten haberdar et olur mu?

merhaba kızlar .....................hepinize teşekkür ederim...........bana dua etmişsiniz...................Rabbim gönlünüzdeki hayırlı matlubunuzu nasip etsin inşaallah en yakın zamanda.......................

tedavime gelince......etiler falan diye çekiniyodum ama hiç öyle olmadı............çok rahattım..otobüs duraklarındaki hanımlar haricinde kimsenin bakışlarına maruz kalmadım......11 deydi randevu..çok erken saatlarde vardık oraya. 8 de ordaydık düşünün yaniiii...........eeee bekle bekle saat 11 olunca bi hoca geçmişimizi dinledi.muayene falan etti.tedavi planı çıkardı........sonra semra hoca geldi. 13 te falanda onınla görüştük.normal sperm çıkışımız oldugu için tese ye falan gerek yok dedi.ama kısa protokol uygulayalım dedi.tam kısa degil aslında dedi.kısa uzun ortası birşeymiş.önceki tedavi yaptırdıgım yer hakkında falan bişeyler söyledi işte.........adetimle birlkte gonal-f lere başlıycam nasip olursa..........şimdi kola yapışan yumurta baskılayıcısı varmış onu kullanıcam..........bide sadece 3 tane igne var onu kullanıcam......sonra adetin 3. de gidicem nasip olursa.............spermler için ımsı diye bişey uygulanacak dedi.bide co-cultur yaparız belki dedi..........................işte böyle kızlar..............çok uzun oldu galiba kusura bakmayın ama çok heyecenlı ve mutluyum elhamdülillah.......

Slm canim,hadi hakkinda hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz hepimizde.. Rabbim kolaylik versin... gelismelerden haberdar et bizi,asamalardan vs... Benim daha 2 haftam var tedavi icin heyecanla merakla bekliyorum.. kalbim firlayacak gibi oluyor dusununce.. kaydirigubbakcemile2

arkadaslar yarin türkiye``ye ucuyorum. Haziran 24 .25 adetimde basliyorum ,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah , Temmuz da sayfamiz hamis haberleriyle dolsun ,Tedavi ye basliycak arkadaslara ,haber bekliyen arkadaslar hayirli haberler almaniz dilegigle .....
sevgilerimle

Arkadaşım bu yolculuk seni umutlarına taşısın ve tedavin güzel sonuçlansın........

nzmyhn görüşmenin iyi geçtiğine sevindim arkadaşım. inşallah tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
canım teşekkür ederim.hepimizin inşaallah...........temmuzda buralar bayram yeine döner inşaallah...............
nzmyhn,

heyecanın ve mutluluğun daim olur inşallah. Görüşmenin iyi geçmesine ayrıca çok sevindim, gerçekten rahatlamış olduğu hissettim. Moralini her daim yüksek tut arkadaşım, bu bizler için çok önemli.
Tedavinde sana kolaylıklar diliyorum ve mucizene en kısa zamanda kavuşmanı temenni ediyorum canım...
Bizi süreçten haberdar et olur mu?
canım çok sagol....gerçekten rahatladım hele bide bugün desteklerinizi görünce o kadar çok mutluyum ki anlatamam........hepinizi seviyorum.Allah hep birlikte yüzlerimizi güldürsün.
Slm canim,hadi hakkinda hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz hepimizde.. Rabbim kolaylik versin... gelismelerden haberdar et bizi,asamalardan vs... Benim daha 2 haftam var tedavi icin heyecanla merakla bekliyorum.. kalbim firlayacak gibi oluyor dusununce.. kaydirigubbakcemile2
evet canım bende senin gibi oldum.dr. adetten sonra hemen başlayalım deyince kalbim çıkcaktı yerinden.....bu bebeler daha gelmeden bize neler yapıyorlar böyle degil mi???geldiklerinde parmaklarımada oynatırlar herhalde....neyse hayırlısıyla gelsinlerde.........
herkes nasıl ozlem hayırlı tedavıler canım................yolun acık ols................
nzmyhn............canım sen ne asamadasın................

canım teşekkür ederim......ya bende tam bilemiyorum ama kısa uzun arası protokol dedi.şimdi gonal-flerden önce sadece 3 tane ignem var.biliyo musun böyle bi tedavi şekli.????ben kısa duydum ama bunu hiç duymamıştım.bakalım hayırlısı olsun......kaydirigubbakcemile4

sevgilerimle

canım hadi hayırlı yolculuklar........eger nete girme imkanın olursa bizi haberdar et olur mu??????merakta bırakma..............yerimseniben

ben hala başlayamadım kızlar ya adet olmadım hayret.. normalde yarın hasatenede olmam gerkiyordu ama ben de hala tık yok. bekleyince gelmiyor galiba.

yaa kızlar bu kadar stres yapmayın yaaaaa...........relax relax lütfen.....hayırlısıyla bu son adetimiz inşaallah.............

inşallah canımcım. senin tarihin ne zaman ben gelmeden başlarmısınki. ama sen etilerdeki hastanede başlayacaksın değilmi. orada olursa karşılaşamayız sanırım. ben şişli dekindeyim çünkü.

inşallah canımcım. senin tarihin ne zaman ben gelmeden başlarmısınki. ama sen etilerdeki hastanede başlayacaksın değilmi. orada olursa karşılaşamayız sanırım. ben şişli dekindeyim çünkü.

kız yok bana '''biz sadece cumartesi buraya geliyoz''' dedi hemşire.............ben nasip olursa 25.inden sonra. adet olucam ve gelicez hayırlısıyla.............senin transferin yapılmak üzereyken falan belki ben gelmiş olabilirim.nasipse karşılaşırız be canım.........ama unutma sıska ve lacivert pardesülü birini görürsen o tarihten sonra o ben olabilirim........zemuszemuskaydirigubbakcemile5

ooooo sevindim. ozaman sen bana özelden yaz adetin gelince randevu saatini. adet olunca nasılsa öyle alacaksın randevuyu.ben orada internete girerim akşamları. olmazsa telefon nolarımızı veririz. buluşuruz. olmadı ben koca bir karta nzmyhn yazar dolaşırım koridorda. :sm_cool:

oleyyyyyy....................
yaşasın:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
tamam canım inşaallah........................haaaa baK sen kızını getirsen zaten ben hemen solugu alırım senin yanında....o fıstık tanınmaz mı??????????

her zaman getirmeyeceğim ama sen gelince getiriyim. accık başını ağrıtsın.

agrıtsın tabiii.........teyzesi yesin onu yaaa.................haa bak sana unutmadan ne sorucam............benim boyumu kilomu falan ölçtüler.........sanada öyle bişi yaptılar mı..............ayrıca tartılarıda çok fazla tartıyo tam 55 çıktım..........:uhm:

Back
X