-
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.701
Ayyyy çok heyecanlı canım Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza:))son 6 ...
yrn son kez evim evim çok güzel evime gidicem =))
son kez eksikleri tamamlıcam
bi daha gelinliğimle giricem oraya =))) ...
güm güm ... güm güm ... güm güm ...
Biz siyah klasik smokin aldık, şal yaka.İçine ata yaka gömlek. Belinde siyah kuşağı var, ben yelekleri hiç beğenmiyorum o yüzden almadık, kuşak da istememiştm ama yakanın alt kısmından kuşak görünmeyince bişeyler eksik gibi geldi, bu haliyle çok asil durdu, papyonu da var:)Kol düğmeleri de çok güzel..Çok beğendik biz, havası değişti bi anda..
her gece rüyamda bişey görüyorum allahım o gün gelecekmi gelinliğim giyecekmiyim diye heyecan basıyor o gün ne yapıcam heyecandan diyorum kara kara düşünüyorum ne zormuş yahu.
Aynen canım bende stres heyecan arada bir gelip kayboluyo ama uykusuzluk başladı gece ne kadar geç uyukafamçokkarıştısamda sabah 7 olmadan uyanıyorum ve uykumu almamış oluyorum sonra gün boyu yorgun ve bitkin dolaşıyorum düğünü takmıyorum desem de uyuyamyorum işte evin de hayırlı olsun canımkızlar nasılsınız düğünlere az kaldı evim hazır kendi evimizi düzenliyoruz misafirler gelicek diye sizlerin nasıl gidiyor bende hiç stress heyecan yok herhalde son hafta olur diye bekliyorum
Çok sevindim canım ya Allah yardımcınız olsun yazık nişanlın ne kadar özlemiş ki dayanamamış ağlamış inşallah çok yakın zamanda kavuşursunuzslm canişler hepinizi kocaman öpüyorum. görevi bitmek bilmeyen nişanlım bugün döndü. gelir gelmaz o yorgunlukla hemen çarşıya geldi msnde görşmek için 15 gündür görmüoduk birbirimizi. bu bana çok iiy geldi. tuhaftır nişanlım beni gördü konuşmadı ilk sonra gözlerinden yaşlar aktı onu öle görünce bende dayanamadım tabi. geçen o kötü günlerin ardından beni görünce çok mutlu olmuş ve bir o kadarda özlemiş karşısında görünce dayanamamış canım benm ya kıyamam ben göz yaşlarına of off şafak 28. 28 gün sonra kavuşcaz inş... hazırlık aynı bizim işler tamam herşey hazır erkek tarafının dügün adına birkaç işi var oda beni ilğilendirmio açıkcası..