-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Evet doğru söylüyorsun ben yeni tedaviye başlayacak sandım arkadaş zaten belirtmiş transfer dondurulmuşKan istiyolar ostrojen ve progestron degerlerine bakiliyor o degerlere gore ilac dozlari belirleniyor
Hadi gözün aydın inşallah sonucu buraya yazarsın sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah pozitif görürüz bize de dua etHepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım kızlar afiyetle amin bende dün transfer oldum Allah yardımcımız olsun
Siz negatif sonrası ilk adetinizde hemen mi başladınız tekrarHazir vucuduna hormon girmis hemen ustune yenisini dene 3 ay bekleyio sifirlama hormon degerini
Kızlar ben bu ay tüp bebek sürecine başlıcam bu hafta içinde hayırlısı ileçalışıyorum nöbetlerim oluyo bu ay arkadaşlarımla nöbetlerimi halledicez de öbür ay çok sıkı çalışıcaz bu ay rahat olacak benim için. Yani hayırlısı ile olursa bu ay taze transfer olur mu ki? Bu ay inşallah hayırlısı ile transferim olur. Sizin nasıl oldu, taze olanlar neye göre taze transfer oldu, öbür aya kalanlar neden öbür aya kaldı bunu doktor mu belirliyor? Bana bilgi verir misiniz kızlar
Ağustos a mı kalır kesin? Rahimde sıkıntı yoksa taze olmaz mı bu ay?Canım yumurta sayın 5-6 üstünde olursa bir sonraki ay transfer olursun. Eğer yumurta sayın az olursa taze olursun
Ağustos a mı kalır kesin? Rahimde sıkıntı yoksa taze olmaz mı bu ayCanım yumurta sayın 5-6 üstünde olursa bir sonraki ay transfer olursun. Eğer yumurta sayın az olursa taze olursun
çok teşekkürler umarım her şey güzel çıkar bu ay başlanır süreceKan istiyolar ostrojen ve progestron degerlerine bakiliyor o degerlere gore ilac dozlari belirleniyor
Eğer yumurtanız çok çıkarsa 1 yada 2 ay rahim dinlendirme yapılıyo maalesef bu ay olmaz ama 3-4 yumurta çıkarsa taze olurAğustos a mı kalır kesin? Rahimde sıkıntı yoksa taze olmaz mı bu ay?
Ben adet olamıyorum sürekli yasmin kullanıyorum. Ama tüp bebek doktorum cylc prognova içmemi söyledi bu süreçte. Bu ilaçla adet olup üçüncü günü gel dediAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hanımlar. Ben de bu ay tüp bebek için doktorla görüştüm. 1 ay yasmin kullan diğer ay başlayalım tedaviye dedi. Sizlerden de doğum kontrol hapı yasmin kullanan olmuş muydu aranızda. Tüp bebek öncesi son ay oldugu için doğal yoldan tekrar gebelik oluşur mu acaba diye ümit ediyorum ama yasmin buna engel olur mu diye de tereddütteyim.
3 haziranda negatifi ogrendim 7 haziranda 2. Ye basladimSiz negatif sonrası ilk adetinizde hemen mi başladınız tekrar
YUmurta toplama folikulleriniz cok uyarilip fazla yumurta urettiginde opu sonrasi yumurtaliklarda sivi birikmesi fazla oluyor( ostrojen degeride cok fazla oluyor) bununda kist olusturabilme ihtimali ortaya cikiyor ohss diyolar bu duruma. Kist olusumuda yumurtanin tutunmasini engelliyor riski ortadan kaldirmak icin 2 adette transfer oneriliyor.Ağustos a mı kalır kesin? Rahimde sıkıntı yoksa taze olmaz mı bu ay
Benim 16 yumurta çıktı canım doktor yarın taze yapacak biraz doktorun çalışma yöntemine bağlı eğer pcos değilsen ve ohss sendromu olmuyorsan yani e2 3000 üstü çıkmazsa taze yaparlarAğustos a mı kalır kesin? Rahimde sıkıntı yoksa taze olmaz mı bu ay
Ben göbekten yapıyorum canım inan tüp bebek hazırlık iğneleri kadar ağır değil ama kalçadan yapınca değişecekse bilememKızlar progestan iğne kullananlar yazabilir mi kalçadan 2 günde bir 2 doz olacağım bu iğne hakkında okuduklarım beni korkuttu biraz çok mu ağrılı oluyor ne yapmalıyım
Benim yumurtam 12-13 çıkar belki daha fazla. Hep mi böyle oluyo. Rahimin durumu iyiyse taze olmaz mı ? Benim zamanım yok. Öbür aya daha yoğun olcaz iş konusundaEğer yumurtanız çok çıkarsa 1 yada 2 ay rahim dinlendirme yapılıyo maalesef bu ay olmaz ama 3-4 yumurta çıkarsa taze olur
Bunu doktorunla görüş ohss olmazsan taze yapar benim çok çıkıyor ama ohss olmuyorum taze oluyor o yüzdenBenim yumurtam 12-13 çıkar belki daha fazla. Hep mi böyle oluyo. Rahimin durumu iyiyse taze olmaz mı ? Benim zamanım yok. Öbür aya daha yoğun olcaz iş konusunda
Böyle bi risk olursa tabi öbür aya kalsın da inşallah böyle bi durumum olmaz da bu ay transfer edilir. Zamanım olsa sıkıntı değil de çalışıyorumYUmurta toplama folikulleriniz cok uyarilip fazla yumurta urettiginde opu sonrasi yumurtaliklarda sivi birikmesi fazla oluyor( ostrojen degeride cok fazla oluyor) bununda kist olusturabilme ihtimali ortaya cikiyor ohss diyolar bu duruma. Kist olusumuda yumurtanin tutunmasini engelliyor riski ortadan kaldirmak icin 2 adette transfer oneriliyor.
Aa süper inşallah her şey yolunda gider de taze olurumBenim 16 yumurta çıktı canım doktor yarın taze yapacak biraz doktorun çalışma yöntemine bağlı eğer pcos değilsen ve ohss sendromu olmuyorsan yani e2 3000 üstü çıkmazsa taze yaparlar