-
- Konu Sahibi Sevdicek93
O zaman Rahim durumuma göre belli olacak büyük ihtimalleHayır canım yanlış bilgi. Doktor öncesinden bakıyor rahim durumuna polikistik overin varmış hepsine bakar. Mesela ben görüşmeye bile gittim kontrolde dedi ki donmuş transfer yapılacak. Ama eltimin 18 yumurta toplandı taze yaptı
Malesef 2 sinide kendim yapiyorum gobegim turkiye haritasi oldu morarmaktan :)Allah yardımcımız olsun hepimizinhiç birşey oksapar kadar kötü değil resmen çığlık atıyorum ve onu kendim yapamıyorum yaptıktan sonra resmen böbreklerime kadar ağrıyor
Ilk gun onermiyolar 2. gun ilik suyla kisa bi dus. Kesinlikle sicak onerilmiyor. Sonrasi normale devamKızlar birde transfer sonrası duş alanınız var mı kaçıncı gün aldınız
Yazarım inşaAllah hepimizede nasip olmus olsun bu sefer Allah büyük bakalımHadi gözün aydın inşallah sonucu buraya yazarsın sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah pozitif görürüz bize de dua et
Merhaba evet adetin iki yada üçüncü günü gidiliyor. Ama dikkat edin aşılama tüp bebek tedavisi adetliyken başlatılıyor. O gün teyzemin kızı genetikli tüp bebek yapması lazımdı maliyetli bir işlem 240 bin fatura çıkardılar hakan çoksüer diye bir doktor hastanın adeti geçmiş hasta elinden gitmesin diye adetin 15 günü tedavi başlatmaya çalıştı yaaa adam gebelik yada gebe kalmaları umurunda değil amaç parasını almak dikkat edin sizde lütfenMerhaba süreç nasıl oluyor ? Regl iken mi gidiliyor ? Detaylı anlatır mısınız hangi ilaçlar kullandınız
İnşallah sonuç alırsınız . Bazı klinikler tahlile 2 gün kala beta HCG içeren ignlere yapıyor beta HCG ilacın etkisiyle yükseliyor sonra yalandan gebe kaldın diyorlar iğnenin etkisi geçince değer düşüyor düşük yaptın diyorlar bunu diyarlife tüp Bebek merkezinde hakan çoksüer yapıyor ama dikkat edin lütfenMerhaba kızlar ben başladım muhtemelen temmuz da transferim olacak temmuz da tüp bebek yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım herkes mutlu haberi alsın inşallah
Kesinlikle hatta dokunamıyorum çok ağrıyor mosmorMalesef 2 sinide kendim yapiyorum gobegim turkiye haritasi oldu morarmaktan :)
Yazık üzüldüm nekadar zır bi süreç yaİnşallah sonuç alırsınız . Bazı klinikler tahlile 2 gün kala beta HCG içeren ignlere yapıyor beta HCG ilacın etkisiyle yükseliyor sonra yalandan gebe kaldın diyorlar iğnenin etkisi geçince değer düşüyor düşük yaptın diyorlar bunu diyarlife tüp Bebek merkezinde hakan çoksüer yapıyor ama dikkat edin lütfen
Hangi iğneleri kullanıyorsunMalesef 2 sinide kendim yapiyorum gobegim turkiye haritasi oldu morarmaktan :)
Progestan dex gunde 1, oksapar gunde 1Hangi iğneleri kullanıyorsun
Ayyy dua edelim birbirimize şuna aynıyız bende gidiyorumKızlar bende kontrole gidiyorum bakalım pazartesi belki yumurta toplama yapicak herşey yolunda giderse yumurtalar büyüklü küçüklü bakalım şimdi gittiğimde nasıl gorucem.dua edin bana olur mu
Tamm cnm inşallah güzel haberler ile haber veririz hangi il seninAyyy dua edelim birbirimize şuna aynıyız bende gidiyorum
Çalışınca gerçekten çok zor ama o kadar emek vericeksiniz herşey zamanında olsun Allah gönlünüze göre versinÖyle yapıcam zaten. Keyfi davranmam olması gereken nasıl olacaksa öyle olsun isterim. Sadece çalıştığım için vaktim yok
Amin canım sağol rabbim boşa çıkarmasın inşallah İstanbul benimkiTamm cnm inşallah güzel haberler ile haber veririz hangi il senin
Allah'ım bı yolda emek veren anne adaylarına sağlıkla sıhhat hayırlısı ile anne olmayı nasip et
Benim yolum az kaldı bakalim 25dk falan bende izmirAmin canım sağol rabbim boşa çıkarmasın inşallah İstanbul benimki
Evet kızlar ben geldim muayene oldum yumurtalar doktorumun dediğine göre şu an dedi bir sıkıntı yok dedi güzel ilerliyor dedi ama Salı günü bir daha muayene edelim dedi yani Salı gününe kadar Pergoveris MERIOFERT devam cetrotın yazdı bugün vurulmam gerekiyor eczanelere yana yakıla arıyorumBenim yolum az kaldı bakalim 25dk falan bende izmir
Hadi inşallah güzel haberler gelsin...nasilmis yumurtalar ..bende salı goruncem bakalım inşallah opu der ..cetrotin ne için verdi onu ilk kez duydum ..inşallah bulursun canimEvet kızlar ben geldim muayene oldum yumurtalar doktorumun dediğine göre şu an dedi bir sıkıntı yok dedi güzel ilerliyor dedi ama Salı günü bir daha muayene edelim dedi yani Salı gününe kadar Pergoveris MERIOFERT devam cetrotın yazdı bugün vurulmam gerekiyor eczanelere yana yakıla arıyorum