Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pregesterin homonu var bildiğin doğum kontrol ilaçlarındakilerden oy7zden doğum kontrol ilacının yan etkileri aynı şeyler oluyor boynumda elinde ve bacağımda kasılma ağrı var
Bitkisel çaylar falan denedin mi söktürücü olarak onları daha çok seviyorum ben açıkcası

Sanada mı yan etki yaptı duphaston
Bende çok kasılma olmuştu içtikten sonra başta anlam verememiştim meğer ondanmış ama tarlusal da hiç öyle olmamıştım hem çabuk bitiyor hemde tarlusal ile adet daha kısa zamanda geliyor ama doktorlar duphaston u veriyor nedense hep onuda anlamış değilim

Bitkisel çaylar falan denedin mi söktürücü olarak onları daha çok seviyorum ben açıkcası
Bende aslında yarın hayıt tohumu alocam fayda edermi ki sanırım senin dediğindede pregesteron hormonu var aslında benimde pregesteron hormonum düşük neden vücut istemiyor anlamadm ki

Bende çok kasılma olmuştu içtikten sonra başta anlam verememiştim meğer ondanmış ama tarlusal da hiç öyle olmamıştım hem çabuk bitiyor hemde tarlusal ile adet daha kısa zamanda geliyor ama doktorlar duphaston u veriyor nedense hep onuda anlamış değilim
Yarın eczaneler de açık değil ki ya nalsam ki nöbetçi eczane varmıdır ki off varya sinir oldum

Bende aslında yarın hayıt tohumu alocam fayda edermi ki sanırım senin dediğindede pregesteron hormonu var aslında benimde pregesteron hormonum düşük neden vücut istemiyor anlamadm ki
Faydasını görenler olmuştu cnm hayıt tohumunun konularda bir araştır bence

Bünyem çok hassas benim ikizim benden daha dirençli demekki ikizlerin biri diğerinden daha hassas olabiliyor

Back