Sanada mı yan etki yaptı duphastonBilmiyorum ama duphaston içtiğim zamanki kadar rahatsız olmadım ben tarlusal kullanırken cnm çok şikayeti olanıda görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada mı yan etki yaptı duphastonBilmiyorum ama duphaston içtiğim zamanki kadar rahatsız olmadım ben tarlusal kullanırken cnm çok şikayeti olanıda görmedim
Bitkisel çaylar falan denedin mi söktürücü olarak onları daha çok seviyorum ben açıkcasıPregesterin homonu var bildiğin doğum kontrol ilaçlarındakilerden oy7zden doğum kontrol ilacının yan etkileri aynı şeyler oluyor boynumda elinde ve bacağımda kasılma ağrı var
Bende çok kasılma olmuştu içtikten sonra başta anlam verememiştim meğer ondanmış ama tarlusal da hiç öyle olmamıştım hem çabuk bitiyor hemde tarlusal ile adet daha kısa zamanda geliyor ama doktorlar duphaston u veriyor nedense hep onuda anlamış değilimSanada mı yan etki yaptı duphaston
Bende aslında yarın hayıt tohumu alocam fayda edermi ki sanırım senin dediğindede pregesteron hormonu var aslında benimde pregesteron hormonum düşük neden vücut istemiyor anlamadm kiBitkisel çaylar falan denedin mi söktürücü olarak onları daha çok seviyorum ben açıkcası
Yarın eczaneler de açık değil ki ya nalsam ki nöbetçi eczane varmıdır ki off varya sinir oldumBende çok kasılma olmuştu içtikten sonra başta anlam verememiştim meğer ondanmış ama tarlusal da hiç öyle olmamıştım hem çabuk bitiyor hemde tarlusal ile adet daha kısa zamanda geliyor ama doktorlar duphaston u veriyor nedense hep onuda anlamış değilim
Vardır muhakkak cnm netten bulabilirsin nöbetçileriYarın eczaneler de açık değil ki ya nalsam ki nöbetçi eczane varmıdır ki off varya sinir oldum
Faydasını görenler olmuştu cnm hayıt tohumunun konularda bir araştır benceBende aslında yarın hayıt tohumu alocam fayda edermi ki sanırım senin dediğindede pregesteron hormonu var aslında benimde pregesteron hormonum düşük neden vücut istemiyor anlamadm ki
Yakında değil ama varmış baktm eczane yarın acile mi gitsem ne ya ağrı devam ederseVardır muhakkak cnm netten bulabilirsin nöbetçileri
Sen hiç kullandn mı hayıt tohumu nekadar zaman alır adet olmakFaydasını görenler olmuştu cnm hayıt tohumunun konularda bir araştır bence
Bencede ihmal etme acile git en azından alerji iğnesi falan verilirYakında değil ama varmış baktm eczane yarın acile mi gitsem ne ya ağrı devam ederse
Hiç kullanmadım onu cnm ama kullanmayı düşünüyorum düzensizliğe iyi geliyor diyenler olmuştu.Sen hiç kullandn mı hayıt tohumu nekadar zaman alır adet olmak
Anlaşolan daha ilaç falan yok dokora gitsemde nasıl kullanıcam ki anlamadm yaBencede ihmal etme acile git en azından alerji iğnesi falan verilir
Ama üç aydan fazlası kıllanma yapıyormuş hergün kullanmamak lazım demekki hayıtla baska ne kullanaım kafam çok karışok bıraksam hiç olmoycak gibiyim yaHiç kullanmadım onu cnm ama kullanmayı düşünüyorum düzensizliğe iyi geliyor diyenler olmuştu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamile-kalmak-icin-hayit-tohumu-kullananlar.992010/Ama üç aydan fazlası kıllanma yapıyormuş hergün kullanmamak lazım demekki hayıtla baska ne kullanaım kafam çok karışok bıraksam hiç olmoycak gibiyim ya
Alerji testi falan yaptırsan aslında daha iyi olur cnmAnlaşolan daha ilaç falan yok dokora gitsemde nasıl kullanıcam ki anlamadm ya
Hemen bakayım canım bacağımda ağrı var ya kas bölgesinde sağ taraftaAlerji testi falan yaptırsan aslında daha iyi olur cnm
Tamam canım gidip yiyim okudum linkteki konuyu baya bi şey deneyen olmuş inşaallah faydalanırızYoğurt falan ye cnm magnezyum kas ağrılarına iyi gelir
İçine limon sıktım nane kırmızı biber zayıflama kürü vardı ya o gibi hepsindede bayanlara yarayan şeyler var yaYoğurt falan ye cnm magnezyum kas ağrılarına iyi gelir