Amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun :) ikimizden başka kmse yok galibaRabbim hayırlı olanı sana nasip etsin inşaallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun :) ikimizden başka kmse yok galibaRabbim hayırlı olanı sana nasip etsin inşaallah canım
inşallah ağustos ayından gebe çıkarsınız..Hiç bilmiyorum ki..
Ben korunmayı bıraktığım ilk ay normal oldum adetimi. Sonra ki 2 ay hep az az oldum. Bu ay da işte geçti bi kaç gün. Bakalım yine öyle olursa dr gideceğim.
Bekleyeceğiz bat artık 26 ağustos falan.
Canimm benimm insallah -
İnşaallah sizin hayırlısı olur bede testere dişli aslan oençesi ni uyguluyorum bakalım ne olacakMerhaba hanımlar bende bu ay soğan kürü denemek istedim bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Var var geldilerAmin cnm hepimiz için hayırlısı olsun :) ikimizden başka kmse yok galiba
Benim baya beyaz akıntım oldu kullanıncaİnşaallah sizin hayırlısı olur bede testere dişli aslan oençesi ni uyguluyorum bakalım ne olacak
Benim baya beyaz akıntım oldkullanın
Canım hormonları düzenlediği için östrojeni artıroyor ya ondan olabilirBenim baya beyaz akıntım oldu kullanınca
Kız inşaallah olmuştur dua ediyorum size benim sor ama sizin olsun da bu ay daha ne isterimKızlar belim tutuldu doktor iğne ve ilaç verdi çocuk için ara vermelimiyim gerçi ovulasyon günüm geçti olduysa oldu zaten![]()
Nezaman adetin tahlil yaptımana nekadar vr yaptırdığında öncrki lerle karşılaştırma yapalım tahlil sonuçlarınla beni daha var daBenim baya beyaz akıntım oldu kullanınca
Klomen den daha iyi geldi aslındaCanım hormonları düzenlediği için östrojeni artıroyor ya ondan olabilir
Bırak birşey olmaz ilacı alışkanlık olmayan biryere kaldır ki tekrar alma nekadar erken bırakırsan okadar iyi keşke hiç kullanmaya gerek kalmasaKizlar acil yardima ihtiyacim var
Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum
Adetim bitti ve ben aliskanlik olmus ki dün ilk hapi yuttum. Aslinda birakmak istiyordum. Bu ay devam ediyim mi hapi kullanmaya yoksa bugünden sonra hapi kullanmasam olur mu??
Tsk ederimBırak
Bırak birşey olmaz ilacı alışkanlık olmayan biryere kaldır ki tekrar alma nekadar erken bırakırsan okadar iyi keşke hiç kullanmaya gerek kalmasa
Zaten üst üste üçgün kullanmazsan hamilelik şansı yüksek ya olabilir tamda yumurtlama dönemlerine dek geliyor hadi yine iyisinTsk ederimicim rahatladi. Sizin de gönlünüze göre olur insallah
![]()