• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm eşimde ileri harekette sorun vardı bi aydr kullanyrz son testinde baya yükseldi yine normale göre düşük ama kötünün iyisi ilk yaptrdmz teste ileri hareket hiç çıkmamıştı şimdi yerinde ileri hareket toplam %35 oldu ama morfoloji 2 çıktı en son :KK43:
Ileri hareket ne oluyor

Direk incir yesek olmuyormu ki
Kızlar yumurta çatlamasını kolaylaştoran ibrahim saraçoğlunun incir kürü bir çok kişi bu kür için teşkkür ediyor bebek sahibi olanlar bende bir çok yorunlarını youtube da okudum nekadar güzel birşey ra

Hamileliği kolaylaştıran kuru incir kürü tarifi: Damacanadan aldığınız yarım litre suyu uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca tencerenin içine 15-16 adet kuru incir atın ve tencerenin kapağını kapatarak 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşladığınız kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek yemeklerden 15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: Bu kür 21 gün uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini söylüyor.

Alıntı Cevapla
I
isimsiz
Forum Okuru
16 Ocak 2014

Ben

gebelik3-1439.jpg

Çocuk sahibi olmak isteyipte bu konuda çare bulamayan bir çok anne adayı var. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, doğal bitkilerle hamile kalmayı kolaylaştıran Kuru incir kürünü açıkladı. Daha kolay hamile kalınmasını sağlayan ve yumurta çatlatma özelliği olan kürü 42 gün boyunca içilmesi gerekmektedir.
Hamileliği kolaylaştıran kuru incir kürü tarifi:
Damacanadan aldığınız yarım litre suyu uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca tencerenin içine 15-16 adet kuru incir atın ve tencerenin kapağını kapatarak 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşladığınız kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek yemeklerden 15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: Bu kür 21 gün uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini söylüyor.
[/QUOTE]

İbrahim saraçoğlu allah razı olsun bu konuda herkese yardımcı oluyor
Kız senin tahlillerine bidaha baktm fsh 6ile 11arasında olmalıymış seninki 4 düşük testere dişli aslan pençesi kullan birde tahlillerde hamilelik görünirse şey yap bir bardak suya limon kat onu iç sabah akşam pıhtolaşma varsa iyi gelir birde havuç suyu bulman lazım akşamlaro yatmadan önce içmelisin bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş kaçgündir senon için araştırma yapıyorum bende yarın sabah hormon tahlili vericem bugün geciktim artk folikaside başlayalm dedi doktor hamilelik düşünüyorsan dedi

Kız senin tahlillerine bidaha baktm fsh 6ile 11arasında olmalıymış seninki 4 düşük testere dişli aslan pençesi kullan birde tahlillerde hamilelik görünirse şey yap bir bardak suya limon kat onu iç sabah akşam pıhtolaşma varsa iyi gelir birde havuç suyu bulman lazım akşamlaro yatmadan önce içmelisin bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş kaçgündir senon için araştırma yapıyorum bende yarın sabah hormon tahlili vericem bugün geciktim artk folikaside başlayalm dedi doktor hamilelik düşünüyorsan dedi
canm ben de şunu merak ediyorum. havucun kendisini yemek zararlı mı? illa suyu mu içilmeli tutunması için?

Merhaba arkadaslar oncelikle umarim bu ay beklediginiz guzel haberleri alirsiniz! benim 24 aylik bir kizim var suan sanirim ikincisine hamileyim! adetimin uzerinden 2 gun gecti ve normalde hic gununden sasmaz.. bikac gun icinde bi test yapip gorucez artik.

Zararlı değil lazım suyunu sıktığında bir madsesi açığa çıkıyormuş hem soymadan suyunu çokartmak gerekiyor
OZAMAN RENDELEYİP POSASINI SIKIP SUYUNU İÇSEM? :)) KATI MEYVE SIKACAĞIM YOK :KK16:
KIZKARDEŞİM Bİ SEMİNERE KATILMIŞTI ORDA GÖRMÜŞ HAMİLE KALDIĞINDA HAVUÇ YEMEMELİYMİŞİN ABLA DEMİŞTİ.
BENİM AKLIMDA MI YANLIŞ KALMIŞ Kİ OZAMAN :/

OZAMAN RENDELEYİP POSASINI SIKIP SUYUNU İÇSEM? :)) KATI MEYVE SIKACAĞIM YOK :KK16:
KIZKARDEŞİM Bİ SEMİNERE KATILMIŞTI ORDA GÖRMÜŞ HAMİLE KALDIĞINDA HAVUÇ YEMEMELİYMİŞİN ABLA DEMİŞTİ.
İbrahim saraçoğlunun kürü canım kullanmaması gerekenler var ama özellikle tüp bebek ve aşolama yapanlar için tutynması için öneriyor pıhtolaşma varsa limon kürü de yapın mutlaka haşlama da yapıloyor istersen öyle yap organik meyve suyuda bulabilirsin istersen haşlama daha iyi olur yirmi dk ağzı kapalı kaynat sonra süz ılıyınca iç

Canım hamileyken fazla A vitamini önermiyorlar bebeğe zarar veriyormuş neden bilmiyorum. Havuçta da A vitamini olduğu için ondan fazla yemeyin diyorlar ben böyle biliyorum yani. Siz hamile kalabilmek için mi havuç kürü deniyorsunuz bilmiyorum daha önceki konuşmalarınızı okumadım ama bu yazını görünce yazmak istedim. Hamilelik öncesi sıkıntı olmaz belki ama hamileyken çok a vitamini alınmaması gerektiğini duymuştum

Back