• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua et canım bol bol ben ediyorum senin için benim için tüm bekleyenler için. Benim bata daha 6 gün var. Ovülasyon testi yaptım dün ve ikinci çizgi silik çıktı. Anlamını arkadaş söyledi burda gebe olma ihtimalin olabilir diye. Bi umutlandım ama yok yani olduğumu hiç sanmıyorum:KK12: Ama senin bak belirtin var ne güzel. İnşallah güzel haberini alırım da burda sevinirim:halay:
allah hepimizin yardımcısı olsun eşimde bi kaç sorun çıkmıştı eşimin hiç ümidi yok testleri bile söylemedm umutlanmasın diye inş çıkarda mutlu haberi veririz hepimiz :)

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin İnşaAllah.. bana gerçekten umut oldun okuyunca oh olsun hamile çıktın işte dedim senin için hakkını helal et :KK70: bendede ovudan beri kremsi süt gibi sulu akıntı vardı bugün bi baktım koyu sarı olmuş akıntı İnşaAllah bende alırım miniğimin haberini :dua:
Çok teşekür ederim inş sizin belirtiler de hamileliğe işarettir :))

Ya yoksa böyle silik çıkmaz dmi valla elim ayağıma dolaştı heycandan hastande beklyrm :KK43:
kesinlikle cıkmaz. şuana kadar kimyasal olsa çizgi belirginleşceğine silinirdi. emin ol miniğin var ve bu test iki gün sonra çok fazla koyu olucak ben keske cekseydim atardım şimdi :) evde bıraktım sabah yaptıgım testi

kesinlikle cıkmaz. şuana kadar kimyasal olsa çizgi belirginleşceğine silinirdi. emin ol miniğin var ve bu test iki gün sonra çok fazla koyu olucak ben keske cekseydim atardım şimdi :) evde bıraktım sabah yaptıgım testi
Ay cnm valla o kdr umut verici knşysn ki çk teşekkür ederm inşallah dua edin

Ay cnm valla o kdr umut verici knşysn ki çk teşekkür ederm inşallah dua edin
bizi merakta bırakma :) inşallah sen de hamile çıkıcan bu aydan. ben hiç umutlu değildim allahım nezaman yaşatıcan bize bu duyguyu deyip cok karamsardım ama nezaman yumurtlamadan 8gün sonra kanda negatif gördüm o an üzülek yerine içime bi rahatlama geldi.. bıraktım stres yapmayı. ağustos ayı çok bilinçli hareket etcem dedim. ondan 5gün sonra cıktı :)

bak şimdi okudum 19 çıkmış gözün aydın inş cumaya birlikte kan vercez ikimizinki de katlar ::))

bizi merakta bırakma :) inşallah sen de hamile çıkıcan bu aydan. ben hiç umutlu değildim allahım nezaman yaşatıcan bize bu duyguyu deyip cok karamsardım ama nezaman yumurtlamadan 8gün sonra kanda negatif gördüm o an üzülek yerine içime bi rahatlama geldi.. bıraktım stres yapmayı. ağustos ayı çok bilinçli hareket etcem dedim. ondan 5gün sonra cıktı :)

bak şimdi okudum 19 çıkmış gözün aydın inş cumaya birlikte kan vercez ikimizinki de katlar ::))
Bu değer düşük mü :( çk kafam karıştı korktum

Back