Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah kıyamam ben de kimyasal yasadım canım
e sıradaki batın nedir ?

14 temmuz canim daha cokk var ya :( nasil gecer zaman bilmiyorm neyseki haftaya tatile gidicem biraz kafam dagilir hemen gecer hemde :) yumurta catladi ama tutmusmudur hic bilmiyorm

Kızlar bat nasıl heseplanır ya başka sayfaya sordum cevap yok 15 haziran adetim batta mı o yoksa iki gün öncesi mi lütfen cevap

Seni cok iyi anliyorm sen benden daha zor seyler yasamissin ama dusuk yapmak cok zor hamile oldugunu ogreniyosn 3 gun sonra dusucegini ogreniyosn berbat bi duygu rabbim kimseye yasatmasin

Guzel umutlarla baslayip sonra Kayib etmek cok cok zor bu nasil bi kayip oldugunun onemi yok gercekten.. Tum bebegini kaybedenler bir zoorluktan geciyor kendine gore elbet.. Ben de simdi bir de organ yok belki biraz daha zor ama dayanacagiz ins. Bundan sonra mutlu olacagiz canim :anneadayı:

• Beğen
Reactions: Acy
Düşük ve kimyasal gebelik yâşayan arkadaslara cok gecmis olsun bu ay her sey güzel olucak insallah... bat dan kacgün once test yapilsa dogru cikar ... erken gebelik testlerinde 6 gün once kesin sonuc yaziyor dogru mudur

14 temmuz canim daha cokk var ya :KK43: nasil gecer zaman bilmiyorm neyseki haftaya tatile gidicem biraz kafam dagilir hemen gecer hemde :) yumurta catladi ama tutmusmudur hic bilmiyorm

tutmuştur inşallah
sanki tutmuş kız :)
benim tatile gittiğim yaz tutmuştu bir kere :)

• Beğen
Reactions: Acy
Guzel umutlarla baslayip sonra Kayib etmek cok cok zor bu nasil bi kayip oldugunun onemi yok gercekten.. Tum bebegini kaybedenler bir zoorluktan geciyor kendine gore elbet.. Ben de simdi bir de organ yok belki biraz daha zor ama dayanacagiz ins. Bundan sonra mutlu olacagiz canim :anneadayı:

Aynen oyle dogru soyluyosn valla bende kendimi su sekilde avuttum ya daha buyukken kaybetseydim bunada sukur dedim 4 5 aylik bebeklerini kaybedenler var verende allah alanda allah hep sukredelim canim dedigim gbi elbet bizde mutlu olucaz:)

Vallami :) bende korkuyodm denize girsem etkilermi diye :) ya hamis kalsakta gun saysak be :)

keşke kuzum amin :)

valla ben o ay hamileymişim muza bindik aqua parkın altından girdim üstünden çıktım :)

rahat ol kuzum
düşünmemek elde değil ama hep pozitife odaklan :)

Nedense bu ay cok umutluyum inofolic combi kullandim o baya etkili bi ilacmis bide normalden erken yumurtladim dedim galiba olcak biseyler :) senin varmi belirtin falann

Back