Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahh negüzel yazmışsınız:))
Buarada stres heycan yok aksine bi olgunluk geldi birden. Kendimi agustosa hazırladıgım icin rahatım niyeyse.
Bizde de hep ikiz biliyomusun:) annemin teyzeleri babamın teyzeleri annemin kuzeni ikiz doğurdu babamın kuzeni de ikiz dogurdu:) sanki nesil aşırı olur diye duymuştum. Annemde olmadıgına göre bende yada kızkardesimde olucakmı acabaaaa ::)))
Benim de kpss var haftaya. Buaralar çok oyalicak şey var beni de, ondan sonraki hafta dügün ondan sonra bayram ondan sonra istanbul çıkartması derken 2018i bitircem inş buaralarda bizamanda bi minnak da bana tutunur da o da gezer durur :))))

Eveeet tahmin ettiğim gibi ikinci testte öyle belirgin çıkmadı:) hayalet çizgi dediğiniz tarzda cıktı belki onu da ilki belirgin cıktıgı icin benim gözlerim var gibi görmeye adapte oldugu icin gördüm:)))

Atsana testi ama o çizgiyi ben gördüm hemde tam ekran yapmadan

Özel hastanede de doktora görünmeden yapmıyorlar burda arayıp sormustum

Ama neden ki ücretini ödedikten sonra labaratuvarı kullanıyosun bi nevi. Ben kücük bi şehirde yaşıyorum. 3-4tane özel var. İki tanesinde de yaptırabiliyorum rahatlıkla. Kanda gebelik baktırcam diyorum. 20tl diyolar laboratuvara yönlendiriyolar

Bakalım canım adet olmazsam size kanda baktiracam sizlere haber veririm

Kızlar görebiliyor musunuz çizgiyi

Eklentiler

• 5FAA9634-0BAF-4901-86D8-198393A96336.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 36
Ama annem ikitane doğumda ikiz yanı ikizimin ilk hamileliğide ikizdi ama kalpleri durdu pıhtılaşma yüzünden benimde olurmu ikiz ne buttim ozaman nasıl okuycam

Yok eski halime döndüm yine ağustosa takibim :)
Soğan kürü falan yaptın mı hiç saraçoğlunun kürlerini yanı bir araştır istersen hem hamilelik kolaylaşır inşaallah hamile kalamazsın tüp bebk olman lazım diyenler bile normal hamilelik geçirmiş bu çok güzel birşey bir sürü teşekkür eden var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…