- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Başka varsa yine yap canım 5 dk sonra ne olduğu pek önemli degilEki Görüntüle 2168949 Busefer de bekleyince böyle sarardı, bence bozuk bi testmiş ://
Hahahh negüzel yazmışsınız:))Bekle bencede eğer fazla üzileceksen olmaz zaten stres yapma akışına bırak rabbim ne dilemiş o olur bende herşeyden korkarım bak ikizim var benim küçük kardeşimde ikiz ikiz olma ihtimali aşırı yüksek eşimin teyzeleri de ikiz annem iki doğumda ikiz olmuş ben ne edeyim sonavlarım var 21 de 20 sinde adetim 26 sında evlilik yıl dönümüm çok renkli bir yıl olacak gibi hayırlısı
Başka varsa yine yap canım 5 dk sonra ne olduğu pek önemli degil
Bakkkk üşenmemm kalkar hastanede kan verir gelirimmmmmmmBence var canım belirgin yani net görünüyor sen test yaptır ümit bizde gaza gelelim
Sene tabi onda da çıkarsaŞimdi ikinciyi de yap diyosun dimio farklı bi marka. Denesem mi onu da idrarım gelince :))
Bence kan ver bugün adet olmazsam bende kan verecemBakkkk üşenmemm kalkar hastanede kan verir gelirimmmmmmm
Bana hastane çok uzak sağlık ocağı yakın ama oda ertesi gün sonuçları veriyor bilemedim ne yapsamSene tabi onda da çıkarsa
Bence kan ver bugün adet olmazsam bende kan verecem
Bana hastane çok uzak sağlık ocağı yakın ama oda ertesi gün sonuçları veriyor bilemedim ne yapsam
Özel hastanede de doktora görünmeden yapmıyorlar burda arayıp sormustumBen özel hastaneye gidiyorum 20lira alıyolar 45dk sonra da çıkıyo. Acilden girsen cok pahalı oluyo
Atsana testi ama o çizgiyi ben gördüm hemde tam ekran yapmadanEveeet tahmin ettiğim gibi ikinci testte öyle belirgin çıkmadı:) hayalet çizgi dediğiniz tarzda cıktı belki onu da ilki belirgin cıktıgı icin benim gözlerim var gibi görmeye adapte oldugu icin gördüm:)))
Özel hastanede de doktora görünmeden yapmıyorlar burda arayıp sormustum
Hayaleti bile kayboldu :))Atsana testi ama o çizgiyi ben gördüm hemde tam ekran yapmadan
Bakalım canım adet olmazsam size kanda baktiracam sizlere haber veririmAma neden ki ücretini ödedikten sonra labaratuvarı kullanıyosun bi nevi. Ben kücük bi şehirde yaşıyorum. 3-4tane özel var. İki tanesinde de yaptırabiliyorum rahatlıkla. Kanda gebelik baktırcam diyorum. 20tl diyolar laboratuvara yönlendiriyolar
Kızlar görebiliyor musunuz çizgiyi
Neden ki ya sihirmi yaptın kız inşaallah vardırEki Görüntüle 2168953
Hayaleti bile kayboldu :))
Yok eski halime döndüm yine ağustosa takibim :)Neden ki ya sihirmi yaptın kız inşaallah vardır
Ama annem ikitane doğumda ikiz yanı ikizimin ilk hamileliğide ikizdi ama kalpleri durdu pıhtılaşma yüzünden benimde olurmu ikiz neHahahh negüzel yazmışsınız:))
Buarada stres heycan yok aksine bi olgunluk geldi birden. Kendimi agustosa hazırladıgım icin rahatım niyeyse.
Bizde de hep ikiz biliyomusun:) annemin teyzeleri babamın teyzeleri annemin kuzeni ikiz doğurdu babamın kuzeni de ikiz dogurdu:) sanki nesil aşırı olur diye duymuştum. Annemde olmadıgına göre bende yada kızkardesimde olucakmı acabaaaa ::)))
Benim de kpss var haftaya. Buaralar çok oyalicak şey var beni de, ondan sonraki hafta dügün ondan sonra bayram ondan sonra istanbul çıkartması derken 2018i bitircem inş buaralarda bizamanda bi minnak da bana tutunur da o da gezer durur :))))
Soğan kürü falan yaptın mı hiç saraçoğlunun kürlerini yanı bir araştır istersen hem hamilelik kolaylaşır inşaallah hamile kalamazsın tüp bebk olman lazım diyenler bile normal hamilelik geçirmiş bu çok güzel birşey bir sürü teşekkür eden varYok eski halime döndüm yine ağustosa takibim :)
İnşaallah hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin aminnBakalım canım adet olmazsam size kanda baktiracam sizlere haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?