• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ilkinde ne takip be.ovulasyon ne gec dollenme hic bisey bilmiyordum bir gun korunmaduk oyle oglum oldu ... bunu da oyle olur diye dusunuyordum bu 2. Ay bekliyorum heycan yaptim... bu isin sırrı rahat olmak bence ve olcaksa oluyor
Aynen canım hemen kalmıştım oğlumda sonra 3 sene eşim korundu ben ne ilaç ne de başka bir şey kullandım
2.ay benimde erken gebelik testinde negatif çıktı

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum şimdi ben sabah predictor yaptım çizgi çıktı ama inanılmaz silik yani zar zor görüyorum. Adetime 5 gün kaldı. Hamilelik olsa daha net çıkardı herhalde dimi?

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum şimdi ben sabah predictor yaptım çizgi çıktı ama inanılmaz silik yani zar zor görüyorum. Adetime 5 gün kaldı. Hamilelik olsa daha net çıkardı herhalde dimi?
Canım bi resim atsana bakalım bizde. Hem belki daha idrara tam geçmediği içinde silik çıkmış olabilir.

Eklentiler

• A3804A38-1EEB-4133-B979-22BE40CAF891.jpeg
    A3804A38-1EEB-4133-B979-22BE40CAF891.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 49
Valla ben çok silik bir çizgi görüyorum. İstersen bir kaç gün sonra tekrar et. Bat a kaç gün var.

Valla ben çok silik bir çizgi görüyorum. İstersen bir kaç gün sonra tekrar et. Bat a kaç gün var.
Bende gördüm işte o çizgiyi 5 gün var bata. Buharlaşma çizgisi olsa beyaz olurdu dimi? Bide resimde daha belirsiz ben burda bakınca biraz daha net

Bende gördüm işte o çizgiyi 5 gün var bata. Buharlaşma çizgisi olsa beyaz olurdu dimi? Bide resimde daha belirsiz ben burda bakınca biraz daha net
Sanırım şuan çok yeni. Bekledik bekledik 5 gün daha bekleyelim de tam belli olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Gebelik olmasa o siliklik hiç çıkmayadabilirdi.

Ben gördüm cizgiyi hayirlisi olsun canim
İnşallah canım inşallah 10 aydır bekliyorum çünkü
Sanırım şuan çok yeni. Bekledik bekledik 5 gün daha bekleyelim de tam belli olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Gebelik olmasa o siliklik hiç çıkmayadabilirdi.
Aynen biraz daha sabretmek lazım umarım bu çizgi yanıltmaz beni. Hani diyolarya buharlaşma çizgisi filan ama bu beyaz değil bildiğin pembe

İnşallah canım inşallah 10 aydır bekliyorum çünkü

Aynen biraz daha sabretmek lazım umarım bu çizgi yanıltmaz beni. Hani diyolarya buharlaşma çizgisi filan ama bu beyaz değil bildiğin pembe
Yok canım beyaz değil bu. Değerlerin arttıkça daha da koyulaşacak inşallah.

Kızlar benim Sat 26Haziran. Bat 24 Temmuz. Telefonda cycles diye bir program var adetimi takip ettiğim. 10 Temmuz’da doğurganlık günüm diye gösteriyor. Biz de farketmeden o gün çalışma yapmıştık. Telefondaki programların doğruluğu pek olmadığı için ben olduğunu zannetmiyorum. O yüzden ovülasyon testi alıp ona göre yapmak istiyorum. Ama bu ay kaçırdım sanırım dimi bu test şansını?

Arkadaşlae bugün jinekologa gittim kist miyom hic birsey yok dedi .. kan tahlillerimi yapti hic deger alani disinda sonucum yok masallahim var yani :)) beta hcg negatif ..
Ama adet olmadım 8 yillik evliyim hic boyle bjr sey yasamadim kist miyom da yok dedi eee nerde benim yumurtalarim :)) adet sökturücü vereyim istersen dedi istemiyorum yahu ...
Baska bahara kaldi umudumuz ... bir de adet olsam iyi olucak

Arkadaşlae bugün jinekologa gittim kist miyom hic birsey yok dedi .. kan tahlillerimi yapti hic deger alani disinda sonucum yok masallahim var yani :)) beta hcg negatif ..
Ama adet olmadım 8 yillik evliyim hic boyle bjr sey yasamadim kist miyom da yok dedi eee nerde benim yumurtalarim :)) adet sökturücü vereyim istersen dedi istemiyorum yahu ...
Baska bahara kaldi umudumuz ... bir de adet olsam iyi olucak
E niye böyle geçikme olmuş o zaman. Mevsimsel mi acaba?

E niye böyle geçikme olmuş o zaman. Mevsimsel mi acaba?
Yani hiç tatmin olmadim açikcasi sonuclari eline alan herkes anlar hic olmasi gereken degerler diisnda degerim yok .
Başka bir doktordan randevu alip gitmeyi düsünüyorum ... yani bebek planladigimiz ayda hic olmayan bir gecikme olmasi sizce de garip degil mi..
Arti çatala da yattim alttan da muayene etti nefret de etsem muayene olmaktan oldum.... tertemiz kist miyom yok dedi ... ama adet soktürücü vereyim demesi soru isareti uyandirdi ... konusup detay aciklamadi da .. diger doktoru aradim tatildeyim diyor

Back