- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 53
- 45
Olmadı canim yani yine hüsran sonuç 0.1kan testinin sonucu ne zaman çıkacakmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı canim yani yine hüsran sonuç 0.1kan testinin sonucu ne zaman çıkacakmış?
Olmadi yine hüsran 0.1iyi de bu gebelik testiyse zaten hamilesiniz apaçık belli değilmi ikinci çizgi :) bence şimdiden gözünüz aydın :)
0.1Hayirlisi olsun
malesef yine hayal kırıklığı 0.1 cikti negatif
Akşam yaptıgin aldigin içeceklerden ve uzerinden cok az vakit gecmesinden dolayida siliklesebiliyor.tonlarca ovulasyon yapmis biri olarak soyluyorum hergun sadece 1 tane ve hep ayni saatte yap.ve ovulasyonu bekleme sadece.kirmizilar glene kadar gun asiri dene.bnimde esimde ayni durim var.evden kabak cekirdegi ve kevi boynuzu pekmezini eksik etme.yedir esine.bide islemden sonra kalkma altina yastik koy cunki bzim sperme yardim etmemiz grekiuo kalkarsak iyice yavaslar.Benimde ovulasyon testim bu kızlar . Saat öğlen 2 de yaptım pik olmuştu. Ondan 2 aaat önce yani saat 12 de beraberlik oldu . Saat akşam 7 de tekrar ovulasyon testi yaptım dedim bi bakıyım silikleşmişimi ne halde diye ve silikleşmeye başlamıştı ? Sizce tutmuşmudur bu Arada eşimin spermleri çok kaliteli değil hız sınırın biraz altinda bu yüzden bizim spermlerin öyle 24 saat filan yaşayacağını zannetmiyorum .
Üsteki öğlen yaptığım test altakki akşam.
Muge senin regl gecmismiydi ? Kani ne zmn vermis oldun
Erken gebelik testi olsada gec dollenme varsa cikmaz.testini enazindan 1 yada 2 gun gecince tekrarlamalisin.bugün bata 4 kala erken gebelik testi yaptım negatif bata 7 gün kala 2 damla kan gelmişti ümitlenmiştim yerleşme kanamasıdır diye ama
Ayrica kanama dedigin gec catladiysa catlama olunca o sirada da olabilen birsey.Erken gebelik testi olsada gec dollenme varsa cikmaz.testini enazindan 1 yada 2 gun gecince tekrarlamalisin.
Adetim geçerse tekrarlarım ama illa bu teste silikte olda çıkardı gibime geliyorErken gebelik testi olsada gec dollenme varsa cikmaz.testini enazindan 1 yada 2 gun gecince tekrarlamalisin.
Bugüne kadar hiç olmamıştıAyrica kanama dedigin gec catladiysa catlama olunca o sirada da olabilen birsey.
Bende öyle derdim ama arkadasim adetini o testler yuzinden 2.ayda ogrenince ikna oldum aksine.hic belli olmuyo o da erken kitlerden yapiyodu garanti olsun diye.ikinci ayinda migde basim donuyo diye acile goturduk orda ogrendik.Bazi insanlarinki cikmazmis onlardan.bazilarinki ise 1 hafta varken bile cikarmis.Adetim geçerse tekrarlarım ama illa bu teste silikte olda çıkardı gibime geliyor
Benim oluyo bazi aylar catlamami ordan anliyomBugüne kadar hiç olmamıştı
Eminecim geç döllenme geç yumurtlamayla alakali o yuzden o kisilerin döngüleri 28 gündd bir olmuyor geç yumurtlama.arti ve geç catlama oldugunda senin dedigin hesap tutmuyor ... yani bu süreç herkesin metobolizmasina bagli olarak degisiyor...Vakit bulup yazamadım. tek seferde yazıyım istedim. müge hanm siz de miratech marka testle yapmıştınız sanırım. o marka iyi bi marka ovülasyonda falan kullanıyodum ama malesef bende de daha adete 8gün kala pozitif göstererek yanılttı. ben zaten gebelik olsa bile 8-9 gün önceden idrarda kesinlikle çıkmicanı bildiğim için çok heycan yapmadım onu görünce ama bu ay olucanı hissediyodum yinede. benim de adete 6gün kala 0.09 çıktı :)
bi konuya açıklık getirmek istiyorum kızlar. negatif olduğunu söyleyenlere umut vermek adına erken yaptın belki gecikince çıkar gibi cümleler kuruyoruzya, ki ben de cok yapıyorum kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlamayın :)
işte biraz kendimizi kandırıyo gibiyiz. sonuçta mesela benden örnek veriyim. Ben yumurtanın çatladığı günü biliyorum. yumurtanın nekadar canlı kaldığını da hepimiz biliyoruz. döllenme olsa 3-4 temmuzda olurdu yani. bu da 11temmuzda kanda çıkardı geç döllenme gibi bişey benim için sözkonusu değil , geç döllenme dedikleri yumurtanın geç çatlamasıyla alakalı diye biliyorum. oyüzden ben 'bi ihtimal, adet gecikince çıkarmı ki' diye hiç beklememeliyim. ama inş aramızda benim gibi 1hafta kala kanda negatif görüp ama yumurta takibi yaptırmamış olan arkadaşlarda geç döllenme dedikleri olur da adet günü gebeliklerini öğrenirler
ben 1 temmuzda yumurtladım eminim. 15i de bat.. peki idrarda ne zaman çıkar? yani o gün negatif görürsem sonra artar mı? yada şuan kan testi yapsam çıkar mı? kafam karıştıVakit bulup yazamadım. tek seferde yazıyım istedim. müge hanm siz de miratech marka testle yapmıştınız sanırım. o marka iyi bi marka ovülasyonda falan kullanıyodum ama malesef bende de daha adete 8gün kala pozitif göstererek yanılttı. ben zaten gebelik olsa bile 8-9 gün önceden idrarda kesinlikle çıkmicanı bildiğim için çok heycan yapmadım onu görünce ama bu ay olucanı hissediyodum yinede. benim de adete 6gün kala 0.09 çıktı :)
bi konuya açıklık getirmek istiyorum kızlar. negatif olduğunu söyleyenlere umut vermek adına erken yaptın belki gecikince çıkar gibi cümleler kuruyoruzya, ki ben de cok yapıyorum kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlamayın :)
işte biraz kendimizi kandırıyo gibiyiz. sonuçta mesela benden örnek veriyim. Ben yumurtanın çatladığı günü biliyorum. yumurtanın nekadar canlı kaldığını da hepimiz biliyoruz. döllenme olsa 3-4 temmuzda olurdu yani. bu da 11temmuzda kanda çıkardı geç döllenme gibi bişey benim için sözkonusu değil , geç döllenme dedikleri yumurtanın geç çatlamasıyla alakalı diye biliyorum. oyüzden ben 'bi ihtimal, adet gecikince çıkarmı ki' diye hiç beklememeliyim. ama inş aramızda benim gibi 1hafta kala kanda negatif görüp ama yumurta takibi yaptırmamış olan arkadaşlarda geç döllenme dedikleri olur da adet günü gebeliklerini öğrenirler
Diğer mesajında çok güzel yazmışsın her kelimene katılıyorum . var hepimizin bi vakti zamanı..Eminecim geç döllenme geç yumurtlamayla alakali o yuzden o kisilerin döngüleri 28 gündd bir olmuyor geç yumurtlama.arti ve geç catlama oldugunda senin dedigin hesap tutmuyor ... yani bu süreç herkesin metobolizmasina bagli olarak degisiyor...
işte mantıken sizinkinin bugün kanda cıkması lazım. 12.gün kanda en az 17 en fazla 48 mi öyle bişey çıkıyoduyaben 1 temmuzda yumurtladım eminim. 15i de bat.. peki idrarda ne zaman çıkar? yani o gün negatif görürsem sonra artar mı? yada şuan kan testi yapsam çıkar mı? kafam karıştı