• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zamanı geldiğinde ama bu ay ama başka ay... Nasibimiz bizi bulacak inş. Benimde dün degisik sari mi dedem cok acik leke mi desem günluk pedi me bulasmis.Ve regl hislerim basladi bile.Karın guruldaması, karinda degisik bir agri ve heran olacakmisim hissi. Her ay yasadigim seyler geldi bni buldu yani.Ne diyelim nasip.ayin 13 beklemicem bile gibi.

Benimde ovulasyon testim bu kızlar . Saat öğlen 2 de yaptım pik olmuştu. Ondan 2 aaat önce yani saat 12 de beraberlik oldu . Saat akşam 7 de tekrar ovulasyon testi yaptım dedim bi bakıyım silikleşmişimi ne halde diye ve silikleşmeye başlamıştı ? Sizce tutmuşmudur bu Arada eşimin spermleri çok kaliteli değil hız sınırın biraz altinda bu yüzden bizim spermlerin öyle 24 saat filan yaşayacağını zannetmiyorum .
Üsteki öğlen yaptığım test altakki akşam.
Akşam yaptıgin aldigin içeceklerden ve uzerinden cok az vakit gecmesinden dolayida siliklesebiliyor.tonlarca ovulasyon yapmis biri olarak soyluyorum hergun sadece 1 tane ve hep ayni saatte yap.ve ovulasyonu bekleme sadece.kirmizilar glene kadar gun asiri dene.bnimde esimde ayni durim var.evden kabak cekirdegi ve kevi boynuzu pekmezini eksik etme.yedir esine.bide islemden sonra kalkma altina yastik koy cunki bzim sperme yardim etmemiz grekiuo kalkarsak iyice yavaslar.

bugün bata 4 kala erken gebelik testi yaptım negatif bata 7 gün kala 2 damla kan gelmişti ümitlenmiştim yerleşme kanamasıdır diye ama

Adetim geçerse tekrarlarım ama illa bu teste silikte olda çıkardı gibime geliyor
Bende öyle derdim ama arkadasim adetini o testler yuzinden 2.ayda ogrenince ikna oldum aksine.hic belli olmuyo o da erken kitlerden yapiyodu garanti olsun diye.ikinci ayinda migde basim donuyo diye acile goturduk orda ogrendik.Bazi insanlarinki cikmazmis onlardan.bazilarinki ise 1 hafta varken bile cikarmis.

Kızlaaaarrr adet gecikmesi olmadan yapilan idrar testleri yaniltma olasiligi çok yüksek lütfen moralimizi bozmuyoruz... kirmizilari gorene kadar ümit var olucaz... haydi bakalim herkes enerjisini toplasin...
Dünyanin son ayi degil adet gorsek de nolucak ki obür ay deneriz bizi bizden daha cok düsünen rabbimiz var hersey hayirli zamanda olsun... bazen olmadi diye üzülüp agladigimiz seylerde zaman gecince diyoruz ki iyi ki olmamis herseyde vardir bir hayir.. allah bize hayirli vakitte saglikli sihatli iyi huylu hayirli evlatlar nasip etsin insallah... opuyorum hepinizi ve heycaninizi anliyorum ve paylasiyorum... ben de ayni durumdayim

Vakit bulup yazamadım. tek seferde yazıyım istedim. müge hanm siz de miratech marka testle yapmıştınız sanırım. o marka iyi bi marka ovülasyonda falan kullanıyodum ama malesef bende de daha adete 8gün kala pozitif göstererek yanılttı. ben zaten gebelik olsa bile 8-9 gün önceden idrarda kesinlikle çıkmicanı bildiğim için çok heycan yapmadım onu görünce ama bu ay olucanı hissediyodum yinede. benim de adete 6gün kala 0.09 çıktı :)

bi konuya açıklık getirmek istiyorum kızlar. negatif olduğunu söyleyenlere umut vermek adına erken yaptın belki gecikince çıkar gibi cümleler kuruyoruzya, ki ben de cok yapıyorum kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlamayın :)
işte biraz kendimizi kandırıyo gibiyiz. sonuçta mesela benden örnek veriyim. Ben yumurtanın çatladığı günü biliyorum. yumurtanın nekadar canlı kaldığını da hepimiz biliyoruz. döllenme olsa 3-4 temmuzda olurdu yani. bu da 11temmuzda kanda çıkardı geç döllenme gibi bişey benim için sözkonusu değil , geç döllenme dedikleri yumurtanın geç çatlamasıyla alakalı diye biliyorum. oyüzden ben 'bi ihtimal, adet gecikince çıkarmı ki' diye hiç beklememeliyim. ama inş aramızda benim gibi 1hafta kala kanda negatif görüp ama yumurta takibi yaptırmamış olan arkadaşlarda geç döllenme dedikleri olur da adet günü gebeliklerini öğrenirler

Vakit bulup yazamadım. tek seferde yazıyım istedim. müge hanm siz de miratech marka testle yapmıştınız sanırım. o marka iyi bi marka ovülasyonda falan kullanıyodum ama malesef bende de daha adete 8gün kala pozitif göstererek yanılttı. ben zaten gebelik olsa bile 8-9 gün önceden idrarda kesinlikle çıkmicanı bildiğim için çok heycan yapmadım onu görünce ama bu ay olucanı hissediyodum yinede. benim de adete 6gün kala 0.09 çıktı :)

bi konuya açıklık getirmek istiyorum kızlar. negatif olduğunu söyleyenlere umut vermek adına erken yaptın belki gecikince çıkar gibi cümleler kuruyoruzya, ki ben de cok yapıyorum kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlamayın :)
işte biraz kendimizi kandırıyo gibiyiz. sonuçta mesela benden örnek veriyim. Ben yumurtanın çatladığı günü biliyorum. yumurtanın nekadar canlı kaldığını da hepimiz biliyoruz. döllenme olsa 3-4 temmuzda olurdu yani. bu da 11temmuzda kanda çıkardı geç döllenme gibi bişey benim için sözkonusu değil , geç döllenme dedikleri yumurtanın geç çatlamasıyla alakalı diye biliyorum. oyüzden ben 'bi ihtimal, adet gecikince çıkarmı ki' diye hiç beklememeliyim. ama inş aramızda benim gibi 1hafta kala kanda negatif görüp ama yumurta takibi yaptırmamış olan arkadaşlarda geç döllenme dedikleri olur da adet günü gebeliklerini öğrenirler
Eminecim geç döllenme geç yumurtlamayla alakali o yuzden o kisilerin döngüleri 28 gündd bir olmuyor geç yumurtlama.arti ve geç catlama oldugunda senin dedigin hesap tutmuyor ... yani bu süreç herkesin metobolizmasina bagli olarak degisiyor...

ben 1 temmuzda yumurtladım eminim. 15i de bat.. peki idrarda ne zaman çıkar? yani o gün negatif görürsem sonra artar mı? yada şuan kan testi yapsam çıkar mı? kafam karıştı

Eminecim geç döllenme geç yumurtlamayla alakali o yuzden o kisilerin döngüleri 28 gündd bir olmuyor geç yumurtlama.arti ve geç catlama oldugunda senin dedigin hesap tutmuyor ... yani bu süreç herkesin metobolizmasina bagli olarak degisiyor...
Diğer mesajında çok güzel yazmışsın her kelimene katılıyorum . var hepimizin bi vakti zamanı..
son yazdığına gelince de işte bende senin dediğini savunuyorum. geç döllenme adet döngü sayısı yumurta çatlaması hepsi birbiriyle alakalı oluyo. benim bu ay 13.gün çatladığına göre dün çıkardı diyorum. aslında ben 13.gün çektiğim hafif adet sancısının üstüne 14.gün doktora gittiğimde dün çatlamış dediği için o ağrıyı yumurta çatlamasına bağladım. aynı ağrı cumartesi yada pazar da oldu, yani 18.gün tekrar bi ovülasyon olamaz dimi, yumurta 1 ayda bi kere oluşan bişey değilmi sonuçta. ben sanırım şu nette satılan kitlerden alıp adetin 6.gününden itibaren hergün ovülasyon yapıp en koyu günleri not edicem bu ay :))))

ben 1 temmuzda yumurtladım eminim. 15i de bat.. peki idrarda ne zaman çıkar? yani o gün negatif görürsem sonra artar mı? yada şuan kan testi yapsam çıkar mı? kafam karıştı
işte mantıken sizinkinin bugün kanda cıkması lazım. 12.gün kanda en az 17 en fazla 48 mi öyle bişey çıkıyoduya

Back