• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranıza yeni katıldım. 13 temmuz benim de korkulu rüyam. İnsallah artik hüsran olmaz.
Hoşgeldin. Az kalmış bata idrar testi yaptın mı hiç? Benim de 14-15 temmuz bat. Ben yaptım ama negatif çıktı biraz umudum kalmadı. Acaba daha çıkma ihtimali var mı

Hoşgeldin. Az kalmış bata idrar testi yaptın mı hiç? Benim de 14-15 temmuz bat. Ben yaptım ama negatif çıktı biraz umudum kalmadı. Acaba daha çıkma ihtimali var mı
Hayir yapmadım.Bu güne kadar okadar hayal kırıklıgı yasadım ki artık sadece bekliyorum.

Normalde bat bu cumaydı ama bugün kırmızıları gördüm ben malesef kızlar :(( benim iş diğer aya kaldı. Umarım güzel haberler alırsınız sizler bu ay.

Daha var gününe erken sayılır.Bazılarında 10 gün geciyor ancak çikiyor.bence kotu dusunme simdilik.belirtin var mi hic S.H.B
Hayır pek belirtim olmadı yani öyle kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiç olmadı sadece 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var ama normalde de adet olacağım zamandan bikaç gün önce başlıyor benim ağrılarım. Yani anlayacağın belirtim de Yok ondan biraz da umutsuzluğa kapıldım. Ama inşallah vardır diyelim. İnşallah senin de olur bu ay

Back