Şaka bi yana ben belirtiden ölcem yani her türlü belirti mevcut bir tek pozitif eksikyok izledim canım. yanlış anlamadım. şakayı devam ettirdim =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka bi yana ben belirtiden ölcem yani her türlü belirti mevcut bir tek pozitif eksikyok izledim canım. yanlış anlamadım. şakayı devam ettirdim =)
geç döllenme olabilir demişler. adet gelmediği sürece hep umut var bencedeŞaka bi yana ben belirtiden ölcem yani her türlü belirti mevcut bir tek pozitif eksik
yarın vericem ::) ovülasyon 13.gün oldu. 3 temmuzda. adetim 21haziranda gelmişti. bu rakamlar da uyuşuyosa beni takipte kalın yarınBatlarımız aynı gün bende 18ini bekliyorum. Kan verdin mi?
bu tahmin ettiğim espri mi? :))))Aynısı kaynımda da var :)
Ahahah cok iyi degil mi ama :)evet oymuş ::)
Ahahah cok iyi degil mi ama :)
Gerçekten mi ama erken versin ümidini kaybetmeTabiyki negatif..:)) 0.09 çıktı
Eğer adetine 1 hafta varsa 1 hafta önce dollendigine işarettir belki daha oluşmamıştır bile kana gecmemistirkızlaaaaar sıkı durun azönce kan verdimmmmmm sonuçç;
Hoşgeldin. Az kalmış bata idrar testi yaptın mı hiç? Benim de 14-15 temmuz bat. Ben yaptım ama negatif çıktı biraz umudum kalmadı. Acaba daha çıkma ihtimali var mıAranıza yeni katıldım. 13 temmuz benim de korkulu rüyam. İnsallah artik hüsran olmaz.
Hayir yapmadım.Bu güne kadar okadar hayal kırıklıgı yasadım ki artık sadece bekliyorum.Hoşgeldin. Az kalmış bata idrar testi yaptın mı hiç? Benim de 14-15 temmuz bat. Ben yaptım ama negatif çıktı biraz umudum kalmadı. Acaba daha çıkma ihtimali var mı
Amin amin insallah.şöyle agiz dolusu bir hamileyimmmm diyelim hepimiz :)Bende çift çizgi bekliyorum inşaallah rabbim hepimize nasip eder
Daha var gününe erken sayılır.Bazılarında 10 gün geciyor ancak çikiyor.bence kotu dusunme simdilik.belirtin var mi hic S.H.BHayir yapmadım.Bu güne kadar okadar hayal kırıklıgı yasadım ki artık sadece bekliyorum.
Hayır pek belirtim olmadı yani öyle kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiç olmadı sadece 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var ama normalde de adet olacağım zamandan bikaç gün önce başlıyor benim ağrılarım. Yani anlayacağın belirtim de Yok ondan biraz da umutsuzluğa kapıldım. Ama inşallah vardır diyelim. İnşallah senin de olur bu ayDaha var gününe erken sayılır.Bazılarında 10 gün geciyor ancak çikiyor.bence kotu dusunme simdilik.belirtin var mi hic S.H.B
Bir arkadas senin gibi erken geldi kirmizilar uc gun oldu kesildi o ay gebeydiNormalde bat bu cumaydı ama bugün kırmızıları gördüm ben malesef kızlar( benim iş diğer aya kaldı. Umarım güzel haberler alırsınız sizler bu ay.