• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı tarihlerde bekliyoruz yani. siz kesin kan verecek misiniz? haberdar edin. inşallah olumlu sonuç alırsınız

birimizden biri kan verip diğerlerine umut olmalı :)))) benim bat 18 temmuz.. şuan en son yaptırması gereken benim ama kendimi feda edip yaptırıcam siz de bana göre şekillendirin kendinizi :)
inşallah şöyle dedirtirim size;
"ohoo eminenin adetine 7gün vardı kanda çıkmış benim hayli hayli çıkar koşuuuuuun"
:)))))))))

birimizden biri kan verip diğerlerine umut olmalı :)))) benim bat 18 temmuz.. şuan en son yaptırması gereken benim ama kendimi feda edip yaptırıcam siz de bana göre şekillendirin kendinizi :)
"ohoo eminenin adetine 7gün vardı kanda çıkmış benim hayli hayli çıkar koşuuuuuun"
Inşallah canım hayirlis i bakalim

süper pozitifsin. bu pozitiflikle çıkar bence =))

Eminecim kardesim doktor demistim ya dahiliyeci o bosver abla modunda :)) ama arkadasi kadin dogumu kazandi uzmanlik beni cok sever yazdim pazar günü bhcg baktirdim negatifti dedim suan hala adet olmadim dedim döngümü sordu programdaki listemi attım bakti haftaya tekrae bhcg baktir abla demis .... geç döllenme olabilir sanirim resmen dusünce gucuyle hamile kalcaz

süper pozitifsin. bu pozitiflikle çıkar bence =))

valla korunmayı kasımda bıraktık. allahtan bu pozitiflikle 8 ay bekletti hala da nazlanır sıpa, ya bide negatif olsaydım :)))
belki komik gelcek ama ben bi on gündür falan burda yazmaya başladım. yazdıkça rahatladım, rahatladıkça 'olmazsa bidaki ay olur' düşüncesini benimsedim. gecen aylarda kimseyle paylaşmıyodum kendi içimde yaşıyodum buraya yazıp benim gibi bekleyenleri gördükçe hem ayrı bi heyecan oluyo hem hep hamilelik haberleri almak istiyorum motive olmak için hemde dediğim gibi sakinleştim.
tabi inşallah daha fazla bekletmez bu ay gelir ama adet olursam da önümüzdeki ay daha temkinli olucam bu ilkti yumurta takibi yaptırışım..

senin yumurtlamanın kaçıncı günüydü pazar baktırdığında.. gerçi adetinin ilk günüydü dimi. biz fena erken davranıyoruz ozaman aslında :/
Adet tarihimden bir gun onceydi ... ama ben bazen gec yumurtluyorum sanirim..

Eklentiler

• Screenshot_20180711-145222.png
    Screenshot_20180711-145222.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 28
bende bi tarafımdan belirti uydurmıyım diyorum ama ben de ilişki sonrasından beri (ovulasyon sonrası)akıntı var. ara ara geliyor. çok yoğun değil. kesik kesik ama sık. hergün 2-3 falan. şeffaf, su gibi bişi. bir de son 1 haftadır kasıkta bir batma olup çıkıyor. aniden geliyor böyle sızlama gibi geçiyor sonra. öyle birşeyler yaşayan yada çevresinden duyan var mı? normalde olmuyordu. 3-4 ay önce doktora gittim bir sıkıntı yok demişti.

edit: imla

valla korunmayı kasımda bıraktık. allahtan bu pozitiflikle 8 ay bekletti hala da nazlanır sıpa, ya bide negatif olsaydım :)))
belki komik gelcek ama ben bi on gündür falan burda yazmaya başladım. yazdıkça rahatladım, rahatladıkça 'olmazsa bidaki ay olur' düşüncesini benimsedim. gecen aylarda kimseyle paylaşmıyodum kendi içimde yaşıyodum buraya yazıp benim gibi bekleyenleri gördükçe hem ayrı bi heyecan oluyo hem hep hamilelik haberleri almak istiyorum motive olmak için hemde dediğim gibi sakinleştim.
tabi inşallah daha fazla bekletmez bu ay gelir ama adet olursam da önümüzdeki ay daha temkinli olucam bu ilkti yumurta takibi yaptırışım..
Batlarımız aynı gün bende 18ini bekliyorum. Kan verdin mi?

bende bi tarafımdan belirti uydurmıyım diyorum ama ben de ilişki sonrasından beri (ovulasyon sonrası)akıntı var. ara ara geliyor. çok yoğun değil. kesik kesik ama sık. hergün 2-3 falan. şeffaf, su gibi bişi. bir de son 1 haftadır kasıkta bir batma olup çıkıyor. aniden geliyor böyle sızlama gibi geçiyor sonra. öyle birşeyler yaşayan yada çevresinden duyan var mı? normalde olmuyordu. 3-4 ay önce doktora gittim bir sıkıntı yok demişti.

edit: imla
Aynısı kaynımda da var :)

Back