• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır pek belirtim olmadı yani öyle kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiç olmadı sadece 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var ama normalde de adet olacağım zamandan bikaç gün önce başlıyor benim ağrılarım. Yani anlayacağın belirtim de Yok ondan biraz da umutsuzluğa kapıldım. Ama inşallah vardır diyelim. İnşallah senin de olur bu ay
Benim de hic belirtim yok gogus siser acir diyolar benim tam tersi yumusadi iyice ucuda yumusadi.ne agri ne birsey var.sadece beyaz akinti var.ama o zaten her adetten 8 gun flan once basliyo regl kadar suruyo sonrada geliyo kirmizilar.yani bu ay hic umudum yok

Benim de hic belirtim yok gogus siser acir diyolar benim tam tersi yumusadi iyice ucuda yumusadi.ne agri ne birsey var.sadece beyaz akinti var.ama o zaten her adetten 8 gun flan once basliyo regl kadar suruyo sonrada geliyo kirmizilar.yani bu ay hic umudum yok
Aynen bende de öyle. Neyse beklicez biraz daha artık hayırlısı

Normalde bat bu cumaydı ama bugün kırmızıları gördüm ben malesef kızlar :KK43:( benim iş diğer aya kaldı. Umarım güzel haberler alırsınız sizler bu ay.
Ben ilk böyle öğrendim. Bekledigimden 3gün önce geldi. Nasılsa oldum deyip hazır olmuşken 3.günü hormon değerlerime baktırim dedim orda cıktı. Ama kahve yada acık pembe olup 3-4günde biterse ihtimal verebilirsin böyle bişeye

Ya sanki ipince bi çizgi mi var hayır kafayı yediğimi biliyorum ama :) hani belki dedim

Eklentiler

• FD3DE511-2927-45DA-B86D-9D4C9596C981.jpeg
    FD3DE511-2927-45DA-B86D-9D4C9596C981.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 40
Ya

Bir arkadas senin gibi erken geldi kirmizilar uc gun oldu kesildi o ay gebeydi

Yani az biraz gelmiş ve şu an yok aslında ama ağrım var yani umutsuzum gibi, ağzın bal yesin inşallah olur birşeyler şaşırtır beni :))

Ben ilk böyle öğrendim. Bekledigimden 3gün önce geldi. Nasılsa oldum deyip hazır olmuşken 3.günü hormon değerlerime baktırim dedim orda cıktı. Ama kahve yada acık pembe olup 3-4günde biterse ihtimal verebilirsin böyle bişeye
Bu ay 4. Denememiz, yani önceki aylara göre bu ay yumurtlama gününden itibaren gögüslerim çok şiş, agrılı. O bana bi umuttu. Ama bi kaç gün daha bekleyelim bakalım, inşallah dediğiniz gibi olur :) kahve, açık kırmızı gibi az bişey oldu durdu.

Aminn canım çok istiyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Soğan kürü deneyen var mı kızlar ?
Ben denemedim cunku cok zayifim o zayiflatiyomus.Zaten doktora gittik infertelite ye butun kontrollerim yapildi 2 ay once hsg cekildi.temiz cikti.esimde sperm dsuk ve hareketsiz cikti.oyuzden asilama dediler.onumuzdeki ay yada digeri asilamaya baslicaz kendiliginden olmazsa

Ben denemedim cunku cok zayifim o zayiflatiyomus.Zaten doktora gittik infertelite ye butun kontrollerim yapildi 2 ay once hsg cekildi.temiz cikti.esimde sperm dsuk ve hareketsiz cikti.oyuzden asilama dediler.onumuzdeki ay yada digeri asilamaya baslicaz kendiliginden olmazsa
Hadi bakalım kendiliğinden olur inşallah da gerek kalmaz aşılamaya canım. Ben eşimi baktırmadım henüz, kendim baktım bir sıkıntı yok dedi doktor. Soğan kürü adet düzensizliğine de iyi geliyormuş heralde, aslında adetim düzenli ama burada okuduğum kadarıyla hamile kalan da varmış. Bu ay bi denesem mi diye düşünmekteyim ama kararsızım.

Siz ne zamandır korunmuyorsunuz ?

Hadi bakalım kendiliğinden olur inşallah da gerek kalmaz aşılamaya canım. Ben eşimi baktırmadım henüz, kendim baktım bir sıkıntı yok dedi doktor. Soğan kürü adet düzensizliğine de iyi geliyormuş heralde, aslında adetim düzenli ama burada okuduğum kadarıyla hamile kalan da varmış. Bu ay bi denesem mi diye düşünmekteyim ama kararsızım.
Esine baktirmaman vakit kaybi olabilir.ben 1 yil kendimde aradim ama gecen aylarda esimi goturunce bu durumdan oldugunu ogrendim.bosuna bekledigim tam 1 yil.bnce dogam kurune basla cok gebe kalan var.

Benimde ovulasyon testim bu kızlar . Saat öğlen 2 de yaptım pik olmuştu. Ondan 2 aaat önce yani saat 12 de beraberlik oldu . Saat akşam 7 de tekrar ovulasyon testi yaptım dedim bi bakıyım silikleşmişimi ne halde diye ve silikleşmeye başlamıştı ? Sizce tutmuşmudur bu Arada eşimin spermleri çok kaliteli değil hız sınırın biraz altinda bu yüzden bizim spermlerin öyle 24 saat filan yaşayacağını zannetmiyorum .
Üsteki öğlen yaptığım test altakki akşam.

Eklentiler

• D7D74229-CC75-46F2-8D4F-EDDD2E4B95DE.jpeg
    D7D74229-CC75-46F2-8D4F-EDDD2E4B95DE.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 21
Esine baktirmaman vakit kaybi olabilir.ben 1 yil kendimde aradim ama gecen aylarda esimi goturunce bu durumdan oldugunu ogrendim.bosuna bekledigim tam 1 yil.bnce dogam kurune basla cok gebe kalan var.
Bunda da gözüküyor bata 3 kala yaptığın halde çizgi gözüküyor inşallah güzel bir şekilde ilerler
G
Yine olmadi sonuc 0.1

Back