Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumsayiz ilki.tek iliskiyle hamile kaldim ikincisi nazli cikti 2 aydir deniyoruz ( insallah olur

Böyle bekliyoruz ya şimdi olma bekletirler :) sağlık olsun napalım bekleriz.
Ben bu ay olmazsa, bir daha ki ay yumurtlama takibine gidicem 1 ay öyle dener bakarım gün aşırı ilişki falan, o ay da olmazsa akışına bırakırım.

çok geçmiş olsun. Allah umarım hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder size. benim içime sanki bu kez olmuş olabilir diye geçti bi anda ama hayırlısıyla olsun umarım.

Buyuk gecmis olsun insalah hemen olur bebisiniz hayirlisiyysa:)

Amin canım hepimizin inşallah :) benim 2.olucak inşallah oğlum 2.5 yaşında
Önce hiç bebişi olmayanlara versin Rabbim bekletmesin.
Biz tadtık o muhteşem duyguyu sizlerde yaşayın inşallah.
Benim 3 kayıbım var riskliyim biraz ilk 3 ay, aspirin folik falan içiyorum bi kaç aydır bari hemen olsa diyorum işte içimden ama ne zaman geleceğini rabbim bilir sadece :)

Oglum 4 yasinda benim de kardes sevgisi tatsin istiyoruz rabbim ne zaman uygun görürse kabulumuz

çok geçmiş olsun. Allah umarım hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder size. benim içime sanki bu kez olmuş olabilir diye geçti bi anda ama hayırlısıyla olsun umarım.

İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah bu ay birlikte seviniriz :) Herkesin yükü kendine ağır işte, Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü yakında güldürür :)

İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebisiniz..

Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile haberinizi alırız.

İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebisiniz..

Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile haberinizi alırız.

Çok teşekkürler hanımlar inşallah hep birlikte seviniriz :)
Ben de bugüne kadar üye olmadan sürekli bu siteyi okudum durdum sonra üye olup yaşadıklarımı yazmak istedim, belki biz de mutlu sona ulaşırsak bir gün bizim de hikayemiz başkalarına umut olur diye :)

Umutsuz olmamak lazım, yaşadığınız şeyler kolay değilmiş ama vakti gelmeyince çiçek açmaz der annem. İlla ki onunda bir vakti saati var. Hayırlısı olsun.

çok uzun ve zorlu bir süreçten geçmişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin inşAllah..

çok uzun ve zorlu bir süreçten geçmişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin inşAllah..

Evet yaşarken gerçekten uzun ve zordu ama çok şükür ki artık geride kaldı, inşallah bu ay aynı gün güzel haberler veririz burada :)

Aynen olacaksa oluyor her turlu soylemenin sakincasi yoksa önceki kayıpların sebebi neydi benim de ikinci olacak nasip olursa pes pes buyusunler istiyorum simdiki cocuklar cok yalniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…