• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teacheralla teacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Kaim Kaim ---- 7 temmuz
Neic Neic ----7 temmuz
Sadece02matilda Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
Suveybe13 Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 kardelen_08 ----21 Temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Ah arkadaslar sizleri ne zamandir takip ediyorum..bende 1 senedir. Bebis istiyorum. Ama ne malum negatifleri her ay gordum
Adetine 4 gun var ve bugun sabredemeyip tabi test yaptim..ama maalesef negatif...her gun acaba mi diyordum. 2 yumyrtam vardi buay biri tutarmi ki diyordum. ..
Kardesimde hic istemiyordu yine hamileymiş..ondan cesaret alip test yaptim ama neyse...hayırlısı

Ah arkadaslar sizleri ne zamandir takip ediyorum..bende 1 senedir. Bebis istiyorum. Ama ne malum negatifleri her ay gordum
Adetine 4 gun var ve bugun sabredemeyip tabi test yaptim..ama maalesef negatif...her gun acaba mi diyordum. 2 yumyrtam vardi buay biri tutarmi ki diyordum. ..
Kardesimde hic istemiyordu yine hamileymiş..ondan cesaret alip test yaptim ama neyse...hayırlısı
daha 4 gün varmış Allah'tan ümit kesilmez. inşallah bu ay görürsünüz çift çizgiyi

Allah isteyen herkese versin. Gerçekten sabır işi. Her ay ümitlenmek, her ay o çift çizgiyi görmeyi hayal etmek. Nasip işte. Hayırlısıyla inşallah yakın zamanda hamiş haberini alırız. Dur bakalım belki de erken o yüzden çıkmadı.

Allah isteyen herkese nasip etsin ya bana artık hamilelik bir hayal gibi geliyor, gerçekliğinden şüphe edeceğim neredeyse :))
Benim 27. ayım bu ay, çoktan alıştım ama hala mücadele veriyorum işte

Allah isteyen herkese nasip etsin ya bana artık hamilelik bir hayal gibi geliyor, gerçekliğinden şüphe edeceğim neredeyse :))
Benim 27. ayım bu ay, çoktan alıştım ama hala mücadele veriyorum işte
merhaba, merak ettim hiç doktorla görüştürünüz mü. ne diyorlar?

Yumurtam ne zaman catladi bilmiyorum ama 15.gunumde inanilmaz bir kasik agrisi cekmistim.. ve o gunden beri kasik agrim ve sisikinligim hala devam ediyor...bazen dayanilmaz sanci okuyor bu agrilar beni umitlendirmisti ama.

Hafta sonu yazliga gecicem orda kafam dagilsin pazartesi adet günüm pazar aksam doneriz eve o gece yaparim olmadi :KK43:( ki karnim agrimaya basladi adet olurum gibi gelio ... oglumda gec dollenme demisti doktor ... bakalim kismett ... hamilelik haberlerimizle dolsun burasi insallah
Kafan dağılır hemde takmamış olur beklersin canım, benimde oğlum var onla vakit geçiriyorum bütün gün aklıma gelmiyo pek ama ara ara regl hafif sancı, ve aşırı ayak üşümesi var benim ..
Ben 4 kez hamile kaldım hepsi birbirinden farklı olduğu için bişey diyemiyorum

Yumurtam ne zaman catladi bilmiyorum ama 15.gunumde inanilmaz bir kasik agrisi cekmistim.. ve o gunden beri kasik agrim ve sisikinligim hala devam ediyor...bazen dayanilmaz sanci okuyor bu agrilar beni umitlendirmisti ama.

Regl mi oldun canım?
Bende yumurtlamadan beri ağrılar falan var ama herhalde pskolojik diye düşğnüyorum artık bende :) daha 6 gün var

Bazen testlerde çıkmayabiliyor yada geç döllenme olmuştur. Hele bir adet günün gelsin de sonra umudunu keser, gelecek aya odaklanırsın.

merhaba, merak ettim hiç doktorla görüştürünüz mü. ne diyorlar?

Merhaba. Evet çok uzun tedavi süreçlerinden geçtim malesef. En kısa şekilde yazmaya çalıştım vaktiniz olursa okursunuz :)
Eylülde evliliğimizin 3. yılı dolacak 26 aydır çocuk istiyoruz.
Önce myomum vardı yaklaşık bir sene rahmin içindeki myom tespit edilemediği için (sadece dışındaki 7 cmlik myom tespit edilmişti) bir sürü tedavi gördüm. Belki myomla birlikte gebelik olursa doğumda myomu alabilirler diye. Rahim filmi çekildim , pelvik mr, 2 ay progestan ilacı ardından bir ay vajinadan alınan bir hormon ilacı (adını hatırlamıyorum bile), midemi mahveden bitkisel tedaviler sonucunda hiçbir şey elde edemedim. Edemediğim gibi geçirdiğim tedaviler myomlarımı daha büyütüp tehlikeli hale getirdi ve 5 haziran 2017de çok zorlu bir myom ameliyatı geçirdim.
Rahmimin içinden çapı 15 cm olan bebek kadar bir myom çıkarıldı, dışındaki de 7 cmdi. Ameliyatımı Türkiye'nin en iyi Proflarından biri yapmasına rağmen rahmimi zor kurtarmışlardı.
Ameliyatın 4. ayından sonra myomun tekrarlama riski var diye erkenden çocuk denemeye başladık tekrar. O zamandan beri 9 ay geçti ama hala olmadı.
3 ay önce 1 defa klomen+inofolic+ovitrelle kullandım yumurtalık gelişti ama gebelik olmadı. Gebelik olmadığı gibi ilaç beni çok kötü etkiledi hem yumurtalığımda kist oluştu hem de hormon ilacı göğsüme doldu ve sağ mememdeki meme dokusu komple sertleşti çok kötü ağrılar çektim onun da teşhis süreci yordu ve iki mememde de küçük kistler oluştu. Bu yüzden klomeni kimseye tavsiye etmiyorum ama her ilacın herkese etkisi farklıdır tabi.
Mememin durumundan dolayı 2 ay ilaç kullanmadım bu süreçte tekrar rahim filmine girdim çok şükür tüpler açık. Yumurta takibi yaptırıp sadece çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı.
Bu ay ilk kez femara kullandım, 20 haziranda göbekten çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Şimdi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)
Ekimde artık ameliyattan sonra deneyişimizin 1. yılı doluyor, olmazsa tüp bebek düşünüyoruz.

Gunaydin hanımlar:KK25:benim de regl ağrılari basladi sonu hayır olsun ins. :110:Olmadi sonraki aylar devam ederiz
Aynen öyle bende 2.olacağı için belkide takmıyorum fazla sadece önceki kayıplardan dolayı öğreneyim de hemen dra giderim dikkat ederim diye düşğnüyorum yoksa kendime 1 sene verdim ben 1 sene içinde olursa olur diyorum nornlade hemen kalıyorum bu 1.deneme tek ilişki oldu pek dikkat etmedim de yatmadım da hatta ama bakalım önceki gebelikte de öyle olmuştu vajinal duş bile almıştım demekki olucaksa oluyor takmamak lazım

Regl mi oldun canım?
Bende yumurtlamadan beri ağrılar falan var ama herhalde pskolojik diye düşğnüyorum artık bende :) daha 6 gün var
Hayir daha regl olmadim 4 gun var daha. Ve alt tarafimda kasiklarimda agri var...adetim gelmedigi surece bu agrilar bana umit veriyor

Hayir daha regl olmadim 4 gun var daha. Ve alt tarafimda kasiklarimda agri var...adetim gelmedigi surece bu agrilar bana umit veriyor
Adete kadar ümit var canım benimde öyle bel ağrısı regl ağrısı var bakalım ..
Hayırlısı olsun

Aynen öyle bende 2.olacağı için belkide takmıyorum fazla sadece önceki kayıplardan dolayı öğreneyim de hemen dra giderim dikkat ederim diye düşğnüyorum yoksa kendime 1 sene verdim ben 1 sene içinde olursa olur diyorum nornlade hemen kalıyorum bu 1.deneme tek ilişki oldu pek dikkat etmedim de yatmadım da hatta ama bakalım önceki gebelikte de öyle olmuştu vajinal duş bile almıştım demekki olucaksa oluyor takmamak lazım
Ayni durumsayiz ilki.tek iliskiyle hamile kaldim ikincisi nazli cikti 2 aydir deniyoruz :(( insallah olur

Buyuk gecmis olsun insalah hemen olur bebisiniz hayirlisiyysa:)

Back