• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen olacaksa oluyor her turlu soylemenin sakincasi yoksa önceki kayıpların sebebi neydi benim de ikinci olacak nasip olursa pes pes buyusunler istiyorum simdiki cocuklar cok yalniz..

Aynen bende bari 1 tane de kardeşi olsun istiyorum ama malum zor elde ettiğim için şimdiden başladım.
27 yaşındayım
1.si kromozom anomalisi
2.dış gebelik
3.sağlıklı oğlum
4.kalp atışı durdu tiroide bağlı
Hepsi farklı sebepler maalesef son kez 5
Gebeliği denicem bakalım sağlıkla gelsin inş

Aynen bende bari 1 tane de kardeşi olsun istiyorum ama malum zor elde ettiğim için şimdiden başladım.
27 yaşındayım
1.si kromozom anomalisi
2.dış gebelik
3.sağlıklı oğlum
4.kalp atışı durdu tiroide bağlı
Hepsi farklı sebepler maalesef son kez 5
Gebeliği denicem bakalım sağlıkla gelsin inş
Gecmis olsun cok, bu sefer ins. saglikla gelir oglusun kardesi.. Tsh için devamli kontrol lazım ilac kullaniyor musun?

İn
Arkadaslar benim kasik agrim adetbolacagim gub olur ve 1 -2 saat icinde adet oluurm ... bugün ayni agriyi hissettim ve ilave ben de hic olmayan bir bel agrisi var ... hamileyimdjr insallah piskolojik degildir
İnşallah canım güzel haberlere ihtiyaci var bu topiğin ;)

Arkadaslar benim kasik agrim adetbolacagim gub olur ve 1 -2 saat icinde adet oluurm ... bugün ayni agriyi hissettim ve ilave ben de hic olmayan bir bel agrisi var ... hamileyimdjr insallah piskolojik degildir
Güzel haberler bekliyoruz senden :)

Canim hiç üzülme tamam mi boylesi daha hayirli demek ki obur ay olur insallah.... takipte kal agustosu bekleyenler olucak ama keske olmasa

Hayırlısı olsun canım amin inşAllah, Rabbimin bildiği var elbette bekleyeceğiz ne yapalım. İnşAllah isteyen herkes hamiş kalır bu ay. Dualarımdasınız

Gecmis olsun cok, bu sefer ins. saglikla gelir oglusun kardesi.. Tsh için devamli kontrol lazım ilac kullaniyor musun?
Ya neden yükseldiği belli değil ama 1 ay da normal değere döndü günde 5 tane ilaç içtim.
Tabi şimdi dr kesinlkle hamile kalsan bile ayda 1 bakıcam dedi. Şu an da içiyorum günde 1 2 ilaç.
Hamile kalırsam da her ay bakıcaz dpzu ayarlicaz ama şu an normal seviyede dedi bakalım

Hanımlar aranızda eşiyle uyuşmazlığı olan var mı acaba. Genelde ilk hamileliğinde düşük yaşarsın dedi baana herkes. Tedirgin oldum. Bu kadar hevesle bekleyip kaybetmek zor bi durum olur benim için

Hanımlar aranızda eşiyle uyuşmazlığı olan var mı acaba. Genelde ilk hamileliğinde düşük yaşarsın dedi baana herkes. Tedirgin oldum. Bu kadar hevesle bekleyip kaybetmek zor bi durum olur benim için
Uyuşmazlık derken canım?

Kan uyuşmazlığı mi? Kan uyuşmazlığı ilk gebelikte etkilemez, İkinci ya da sonraki gebeliklerde etkiler ki onun da tedavisi var zaten bir iğne ile halledilir. Takma kafana bence

@teacheralla---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Kaim Kaim ---- 7 temmuz
@Neic ----7 temmuz
@Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
@yvz13 --- 11 temmuz
@Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
@Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
@Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 kardelen_08 ----21 Temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
22 temmuz beni de eklermisiniz

Merhaba korkutmak istemem ama benim bir arkadaşımın da eşiyle kan uyuşmazlığı vardı ve ilk gebeliği düşükle sonuçlandı. İkinci gebeliğinde ise tedaviyle çok sağlıklı ve güzel bir bebek doğurdu. Bence bir doktor gözetiminde kalın, tedbirden zarar gelmez :)

Back