Canim hiç üzülme tamam mi boylesi daha hayirli demek ki obur ay olur insallah.... takipte kal agustosu bekleyenler olucak ama keske olmasaEvet kızlar ben malesef az önce bu ay kırmızıları gördüm. Çok üzgünüm.. Ama umudumu kesmedim. Nasip diğer aya. İnşAllah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..
Canim seninle benim ayni gün ben de dun yaptim moralim bozuldu biliosun ... adeti 1 gun gecince yapalim ne dersin
Eminim canm yumurta takibi yaptirdigim icin doktora gidip. Vajinal ultrasonla bakildi bi dekuzum negatif görünüyor
döllenme zamanından eminmisin? 8 saat bile farkeder
Olur canm oyle yapariz. Ben hic hamile gbi hissetmiyorum zaten olmicak muhtemelen ama 10 temmuzda adet olmazsak yine tekrarlarizCanim seninle benim ayni gün ben de dun yaptim moralim bozuldu biliosun ... adeti 1 gun gecince yapalim ne dersin
Bundan birşey anlayan var mı ?
Benim de kasik agrilarim basladi gögsüm sistiOlur canm oyle yapariz. Ben hic hamile gbi hissetmiyorum zaten olmicak muhtemelen ama 10 temmuzda adet olmazsak yine tekrarlariz
Beklicez canm bakalm..Benim de kasik agrilarim basladi gögsüm sistiadet olucam sanirim
Haklisin canm ben bati 1 gun gecnce yapcam adet olmassam eger. Bakalm hayirlisi. Nedense hamile olamicakmsm gbi her ay umudum azaliyor benmBenimde 7 gün varken yaptım bugün 6 kaldı çok erken yapıyoruz biliyoruz da işte. Bazı insanın dölllenme hemen olur kana çabuk geçer idrara çabuk geçer 10 gün kala bilr belli olur ama demekki biz öyle değiliz canım ben artık erken test yapmicam en az 3 gün kala denicem ..
Zaten ben 26 27 gün regl döngüm.
9 10 temmuz da olmam lazım bakalım perşembe yada cuma son bi test yapıcam.
Bekleyelim yani sabredip bizim belki regle yakın çıkıcak beklki regl günü çıkıcak.
Umudumuzu kaybetmeyelim
hamilelik haberi verecek olan yok mu grubumuzdan
Hafta sonu yazliga gecicem orda kafam dagilsin pazartesi adet günüm pazar aksam doneriz eve o gece yaparim olmadiBenimde 7 gün varken yaptım bugün 6 kaldı çok erken yapıyoruz biliyoruz da işte. Bazı insanın dölllenme hemen olur kana çabuk geçer idrara çabuk geçer 10 gün kala bilr belli olur ama demekki biz öyle değiliz canım ben artık erken test yapmicam en az 3 gün kala denicem ..
Zaten ben 26 27 gün regl döngüm.
9 10 temmuz da olmam lazım bakalım perşembe yada cuma son bi test yapıcam.
Bekleyelim yani sabredip bizim belki regle yakın çıkıcak beklki regl günü çıkıcak.
Umudumuzu kaybetmeyelim
benide eklermisin canım. 16 temmuz batteacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Kaim ---- 7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
Suveybe13 ---16 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 ----21 Temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?