Temmuz ayında transfer olacaklar

Birşey daha sormak istiyorum crinone jel kullanıyomusunuz ? Bende artık çok acı yapmaya başladı ya. Doktoruma sordum iğne daha çok acı yapıyor dayanmaya çalış dedi.

Birşey daha sormak istiyorum crinone jel kullanıyomusunuz ? Bende artık çok acı yapmaya başladı ya. Doktoruma sordum iğne daha çok acı yapıyor dayanmaya çalış dedi.
Benim de sıkıntım yapınca geri gelmesi . Bazen baya çıkıyor tortu şeklinde . Sizde de oluyor mu

Evet hep tortu şeklinde geri geliyor. Birtanesini denedim boşalttım içini baya az var yani geri gelenin hepsi boşa değildir inşallah

Evet hep tortu şeklinde geri geliyor. Birtanesini denedim boşalttım içini baya az var yani geri gelenin hepsi boşa değildir inşallah
Tek kullandığım ilaç bu var zaten geri gelince de tereddüt ettim ya . Acaba yanlış mı yapıyorum desem yanlış yapılacak bir şey de yok anlamıyorum

K krcy merhaba aynı gün transfer olduk bir belirti ağrı sızın var mı_?
benim kasıklarımda hafif ağrı devam edyor geçen akşam gögsüm çok ağrıdı çok canımı yaktı akıntım falan yok..
evin içinde yürüyüş yapıyorum ağır iş yapmıyorum

Merhaba canım.. sakın test yapma lütfen bekle sabırlı ol.. 5. Gün çok çok erken canını sıkma boşuna..
Benim iki negatifim var temmuz da 3. Tedavime başlıyorum nasipse ve asla test yapmayacağım günümü bekleyeceğim..
bende test yapmayacağım direk kan vereceğim

En iyisi çünkü boşuna üzülmüş olursunuz belkide pozitif ve idrarda çıkmıyor strese girmeye gerek yok arkadaşlar.. sabır edeceğiz RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
ilk tüp bebeğimde yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm kan tahlilinde çıkmadı ama yine de o son 2-3 günü daha stresli olarak bekliyorsun direk kan tahlili eve test de almadım

ilk tüp bebeğimde yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm kan tahlilinde çıkmadı ama yine de o son 2-3 günü daha stresli olarak bekliyorsun direk kan tahlili eve test de almadım

Benim evde çok testlerim vardı hepsi tek çizgi ve kendime söz verdim artık hiç idrar testi yapmayacağım..Şuan evde yok gebelik testi almayacağım da.. eğer kanda pozitif olursa idrar testi yapıp saklamak istiyorum o CIFT CIZGI benim bu dünya daki tek hayalim 😢

Benim evde çok testlerim vardı hepsi tek çizgi ve kendime söz verdim artık hiç idrar testi yapmayacağım..Şuan evde yok gebelik testi almayacağım da.. eğer kanda pozitif olursa idrar testi yapıp saklamak istiyorum o CIFT CIZGI benim bu dünya daki tek hayalim 😢
aynen ben de bir kez bozuk testten dolayı pozitif görmüştüm hatta o sevinçle görümceme hala oluyorsun demiştim nasıl sevinmişsem artık meğer bozukmuş..
bundan 4-5 sene önce düşün..
ondan sonra da hiç göremedim de ama hatıra olsun diye gerçekten de saklanmalı..

Aynen bende pozitif sonuç aldıktan sonra o çift çizgiyi görmek için Alicam aynı hayallerdeyiz:)

K krcy merhaba aynı gün transfer olduk bir belirti ağrı sızın var mı_?
benim kasıklarımda hafif ağrı devam edyor geçen akşam gögsüm çok ağrıdı çok canımı yaktı akıntım falan yok..
evin içinde yürüyüş yapıyorum ağır iş yapmıyorum
Bende de hiç bir belirti yok valla. Benim yumurta toplama işlemim şubatta olmuştu rahim dinlendirme korona vs derken bu aya denk geldi. O yüzden hormon ilacı etkileri de kalmadı hiç. Kendimi de dinlemek istemiyorum şu belirtim var mı şu var mı diye. Kaçıncı gün embriyosuydu senin ?

Bende de hiç bir belirti yok valla. Benim yumurta toplama işlemim şubatta olmuştu rahim dinlendirme korona vs derken bu aya denk geldi. O yüzden hormon ilacı etkileri de kalmadı hiç. Kendimi de dinlemek istemiyorum şu belirtim var mı şu var mı diye. Kaçıncı gün embriyosuydu senin ?
benim ilk tüp bebeğim aralıkta oldu bu ikinci tüp bebeğim beşinci gün embriyosu çift sizin de beşinci gün sanırım tek mi çift mi kondu..
hangi ilaçları kullanıyorsunuz siz?
estrofem sabah akşam 2 şet tane
coasprin bir tane
progestan iğne 2 tane
oksapar bir tane
bir de vitamin

Aynen 5.gün. İşk tüp bebek dememem. Pcos hastasıyım ben de. Yumurtalarım gelişmiyordu adetlerim çok düzensizdi 3 ayı geçtiği de oluyordu. Glukofen, folik asit, crinone jel, climara bant kullanıyorum bir de kan pıhtılaşması çıkmıştı oksapar iğne vurunuyorum günlük

X