Temmuz ayında transfer olacaklar

Kızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?

Kızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?

Merhaba canım.. sakın test yapma lütfen bekle sabırlı ol.. 5. Gün çok çok erken canını sıkma boşuna..
Benim iki negatifim var temmuz da 3. Tedavime başlıyorum nasipse ve asla test yapmayacağım günümü bekleyeceğim..

Haklısın aslında en erken çarşmba bakarım diye odaklamştım kendimi ama aklıma geldikçe hemen test yapmak istiyorum. Bir de dün acayip başım ağrıdı migren var bende içsadece parol içtim ama geçirmedi tabii ki. Buz koydum çin yağı kullandım. Siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda ilaç içme dışında

Merhaba canım beşinci gün gerçekten de çok erken arkadaşım 6.gun kan test vermişti Yeni yeni çıkmış kanda denilmiş idrar da hiç belli olmaz ben 7.gun yapmıştım çıkmıştı bu sefer beklemeyi düşünüyorum

Merhaba canım beşinci gün gerçekten de çok erken arkadaşım 6.gun kan test vermişti Yeni yeni çıkmış kanda denilmiş idrar da hiç belli olmaz ben 7.gun yapmıştım çıkmıştı bu sefer beklemeyi düşünüyorum
Bende bekleyemem sanırım 6.günden başlarım test yapmaya ama kaset değil erken gebelik testi düşünüyorum

Cetrotide iğneyi kaç gün kullandınız arkadaşlar hep belirsiz iki 3 güne bir eczaneye gidiyoruz bulamazsam stresi size kaç gün verdiler😔
Belirsiz oluyor canım o , yumurta durumuna bağlı verdiği tepkiye bağlı kan sonucuna bağlı, o yüzden karışık ben son üç dört gün kala kullandım sonra bıraktırdı ama toplama günü tekrar aldım beş gün ohss olmiyim diye

X