- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- Konu Sahibi cikolatakistim
Ben sordum dün kontrol de abartmadan yiyebilirsin sakıncası yok dedi bir dilim olarak yicemBen ananas konusunda karar veremedim . Yemiyorum onun için de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sordum dün kontrol de abartmadan yiyebilirsin sakıncası yok dedi bir dilim olarak yicemBen ananas konusunda karar veremedim . Yemiyorum onun için de
Kızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?
Merhaba çok yeni değil mi daha bugün kana geçiyordur öyle okumuştum internettenKızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?
Bilmiyorum hiç öyle birsey demedi estrofem de verdi doğal değil sanırımSizinki de benimki gibi naturel transfer sanırım . Ben de sadece jel folikasit kullanıyorum.
Hicbirsey fayda etmiyor iğne yapıldığı an çokça ovala hemen kalkma yapıldığındaMerhaba kızlar bu progestan iğne mahvetti beni napiyorsunuz kolonya ile ovalama harici yürüyüş mu başka bir şey mi
Of çok yakıyor mecburen sabredicezHicbirsey fayda etmiyor iğne yapıldığı an çokça ovala hemen kalkma yapıldığında
Merhaba canım beşinci gün gerçekten de çok erken arkadaşım 6.gun kan test vermişti Yeni yeni çıkmış kanda denilmiş idrar da hiç belli olmaz ben 7.gun yapmıştım çıkmıştı bu sefer beklemeyi düşünüyorumKızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?
Bende bekleyemem sanırım 6.günden başlarım test yapmaya ama kaset değil erken gebelik testi düşünüyorumMerhaba canım beşinci gün gerçekten de çok erken arkadaşım 6.gun kan test vermişti Yeni yeni çıkmış kanda denilmiş idrar da hiç belli olmaz ben 7.gun yapmıştım çıkmıştı bu sefer beklemeyi düşünüyorum
Bana eşim söz verdirdi tutabilirsem sözümü 10.gun test yapmak planım ama sanmıyorum ki bekleyebileyimBende bekleyemem sanırım 6.günden başlarım test yapmaya ama kaset değil erken gebelik testi düşünüyorum
Belirsiz oluyor canım o , yumurta durumuna bağlı verdiği tepkiye bağlı kan sonucuna bağlı, o yüzden karışık ben son üç dört gün kala kullandım sonra bıraktırdı ama toplama günü tekrar aldım beş gün ohss olmiyim diyeCetrotide iğneyi kaç gün kullandınız arkadaşlar hep belirsiz iki 3 güne bir eczaneye gidiyoruz bulamazsam stresi size kaç gün verdiler
Aaaa imkansız dayanamam şimdi bile test alıp garantiye almayı planlıyorumBana eşim söz verdirdi tutabilirsem sözümü 10.gun test yapmak planım ama sanmıyorum ki bekleyebileyim
Kaçıncı gundesinBende sabredemeyenlerdenim hiç bir belirti iz yok tutmadı mı acaba
Testi ne zaman yapacaksınBende sabredemeyenlerdenim hiç bir belirti iz yok tutmadı mı acaba
3 temmuz üçüncü gün kasikta batma bile yokKaçıncı gundesin