- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.421
Rabbim buyuktur ve insallah bebeginiz size siki siki tutunur...saglikla kollariniza alacaginz gunleriniz olsun...hep pozitif olun biliyorum cok zor ama bebeginiz icin hep olumlu seyler dusunun ve hep dinleninRabbim ele gune karsi boynumuzu bukuk birakmasin insallah...ve sunu unutmayin ki bizi bu kadar incitenler var ya hepsinde bir kiskanclik oldugunu dusunuyorum bazen en yakinimiz bile kendinde olmayan ve bizde olan birseyi kiskandigi icin incitmek ister ...buna inanmazdim ama bu boyle firsat bulduklari tek nokta o oluyor ve iclerindeki kini boyle kusuyorlar malesef anne kardes icin tam olarak bu tezim dogru olmazsa da digerleri kesinlikle bu yuzdenamin canım inşallah insanin en yakınından geelmesi cok üzücü. benimde 3-4 arkdasim biliyor bizim dışımızda. ailelere paylaşamamak cok üzücü. benim tüpüm poztif olddu hamileyim ve hala söylemedim 7.haftalık olduk.. bu sürecte kanamam oldu bacaklarima kadar akti ama cok sükür bebek tutundu kalbini dıyduk risk hala var icimde genis kanama alani varmis keseye henüz yakın degil ama riskli .. hep yatiyorum her işimi eşim görüor sagolsun.. bu süreçte aile destegi olaun isterdm ama buna ragmen paylaşmicam