-
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.301
Canim merhaba transfer oldun mu ben ginera kullaniyorim transfer icin daha onceleri de kullanmistim hic lekelenme yapmadi suan kahvrengi lekelenme yapıyor sende olmus muydu sali gunu de lucrin depot vurulcam nasip olursa eylül ayinda transferim olucakKızlar merhaba. Ben Haziran sonu opu oldum bu ay sonu gibi transfer olacak. Bu sürede ginera ve lucrin depot kullandım. Geçen hafta regl oldum bittiktrn 2 gün sonra damla damla kan geliyor. Belim bacaklarımda ağrıyor. Bunu yaşayan oldu mu ? Devamlı gelmiyor günde 1-2 kere. Yarın kontrolüm var Korktum
Merhaba bende önce ginera ardından lucrin depot kullandım. Ginera bende lekelenme yapmadı lucrin depot vurulduktan 5 gün sonra regl oldum diye hatırlıyorumCanim merhaba transfer oldun mu ben ginera kullaniyorim transfer icin daha onceleri de kullanmistim hic lekelenme yapmadi suan kahvrengi lekelenme yapıyor sende olmus muydu sali gunu de lucrin depot vurulcam nasip olursa eylül ayinda transferim olucak
Anlad canım bana baya lekelenme yapti arada hafif kanamam da geluyor normal diyoarlar amaMerhaba bende önce ginera ardından lucrin depot kullandım. Ginera bende lekelenme yapmadı lucrin depot vurulduktan 5 gün sonra regl oldum diye hatırlıyorum
Sizin transferiniz oldu muAnlad canım bana baya lekelenme yapti arada hafif kanamam da geluyor normal diyoarlar ama
Benim transferim 25 inde olacakSizin transferiniz oldu mu
Cok az kalmis insallah güzel haber alırsınBenim transferim 25 inde olacak
Siz nerde yaptiriyosunuz tup bebegi cikolata kisti mi var sizde deİnşallah
Kalp atışını duyamadık. Gerçi duysak ya farketmezdi gene dururdu kalbi. Daha öncekilerin kalp atışlarını duymuştum ve sonra durdularÖyle düşünme . Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Demek daha vakti zamanı varmış . Kalp atışı mi duyulmadi
Benimde 7+2 iken 6+1de kalmıs malesef kurtaj oldum bır hafta da ancak kendime gelebildim Allah kimselere vermesin, bana ılac falanda verilmedi dırekt anestezi ile alındı, doğru olan bumu bilmiyorum ilk hamilelik olucaktı psikolojik olarak cok etkilendim, kalbı ıkıncı kez kontrole gittiğimde durmus şok oldum Bunuda yasamak kaderimizde varmıs dilerim tez zamanda toparlanırsın7+1 olmuştum bugün geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün kalp atışını dinlemeye gittik ama Malesef bu sefer de olmadı. Haftaya yatış yapıcam ilaçla düşürmeye çalışacak doktor. Daha önce 2 kez kürtajım var 3.kez kürtaj yapmak istemedi. İnşallah düşer. Düşmesin diye uğraşıyoruz bide şimdi düşsün diye. Artık ümitlerim tükendi. Defalarca aynı şey. Rahmim o embriyoları bi türlü yaşatmıyor. Sanırım çocuk sahibi olamıycam hiç
İzmir medicalpark ta yaptırıyorum . Bende bilinen herhangi bir sebep yok. 2. Çocuk için uğraşıyorumSiz nerde yaptiriyosunuz tup bebegi cikolata kisti mi var sizde de
Kürtaj olmak bence daha iyi, ama daha önce iki kürtajım var anesteziyle benim de. 3. Kez kürtaj rahme zarar verebilirmiş. İlaçla düşürecekler ama parça kalırsa gene kürtaj gibi işlem olacakmış. İnşallah tamamı düşer. Daha önce 8+4 ve 8+5 te durmuştu kalbi bebeklerinin. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha zor. Umarım siz bidaha yaşamazsınız son olur bu.Benimde 7+2 iken 6+1de kalmıs malesef kurtaj oldum bır hafta da ancak kendime gelebildim Allah kimselere vermesin, bana ılac falanda verilmedi dırekt anestezi ile alındı, doğru olan bumu bilmiyorum ilk hamilelik olucaktı psikolojik olarak cok etkilendim, kalbı ıkıncı kez kontrole gittiğimde durmus şok oldum Bunuda yasamak kaderimizde varmıs dilerim tez zamanda toparlanırsın
Bu üzücü olayı yazmak istemezdim kusura bakmayın.
Geçmiş olsun sizede, insanın ıcınde gizli bir sevinç oluyormuş ama kısa sürdü, hayırlısı diyelim sağlıklı olmayınca vücut atıyormuş gibi teselli ile beraber inşallah bidaha yaşamayız.Kürtaj olmak bence daha iyi, ama daha önce iki kürtajım var anesteziyle benim de. 3. Kez kürtaj rahme zarar verebilirmiş. İlaçla düşürecekler ama parça kalırsa gene kürtaj gibi işlem olacakmış. İnşallah tamamı düşer. Daha önce 8+4 ve 8+5 te durmuştu kalbi bebeklerinin. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha zor. Umarım siz bidaha yaşamazsınız son olur bu.
Cok gecmis olsun bende ayni durumu yasadim 4 kez benimde 8+3-8+5 o aralar kalbi durdu hep dogal gebelikti onlar sizinde dogalmiydi sonra genetik arastirma istedi bi doktor orda anladik ki esimde tasiyicilik varmis ve bebege arastirma yatirdigimizda ayni kromozom bozuklugu cikti belki sizin icin yararli olur benim yasadiklarm size arastirma yapildi miKürtaj olmak bence daha iyi, ama daha önce iki kürtajım var anesteziyle benim de. 3. Kez kürtaj rahme zarar verebilirmiş. İlaçla düşürecekler ama parça kalırsa gene kürtaj gibi işlem olacakmış. İnşallah tamamı düşer. Daha önce 8+4 ve 8+5 te durmuştu kalbi bebeklerinin. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha zor. Umarım siz bidaha yaşamazsınız son olur bu.
Maşallah maşallah yaş kacherkese merhaba;
ben bu ay tüp bebeğe başladım salı günü opu oldu ve 72tane yumurta toplandı herkesin tepkisinden anladığım çok çok fazlabunun 36sı olgundu.14tane döllendi ve 8tane 5.gün iyi kalıtede embrıyomuz var ..ve bugun adet oldum. 2.adetten sonra transfer denılıyodu sormakta aklıma gelmedı acıkcası bu adetim 1.bundan sonrakı 2.adetmı sayılıyor.Ohhs riskine karşı donduruldu embrıyolar okadar yumurtaya karsı cok şükür hiçbirşey sıkıntı yaşamadım
Evet diğer adet 2. Olarak kabul ediliyor ben öyle baslamistimherkese merhaba;
ben bu ay tüp bebeğe başladım salı günü opu oldu ve 72tane yumurta toplandı herkesin tepkisinden anladığım çok çok fazlabunun 36sı olgundu.14tane döllendi ve 8tane 5.gün iyi kalıtede embrıyomuz var ..ve bugun adet oldum. 2.adetten sonra transfer denılıyodu sormakta aklıma gelmedı acıkcası bu adetim 1.bundan sonrakı 2.adetmı sayılıyor.Ohhs riskine karşı donduruldu embrıyolar okadar yumurtaya karsı cok şükür hiçbirşey sıkıntı yaşamadım
33 yaşındayımMaşallah maşallah yaş kac
Maşallah gercekten 72 tane hiç duymadığım sayiydi33 yaşındayım
ama yarısı boşMaşallah gercekten 72 tane hiç duymadığım sayiydi