- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.281
Çok sağol canım Allah razı olsun zaten sadece dün bir iki kere oldu sonrası olmadı çok şükür . Bizler zorluklarla bugünlere geldiğimiz için en ufak birşeyde daha fazla stres oluyoruz galibaKesilmesine çok sevindim yerlesme kanamasidir.
Benim midem 5+2 de başladı bulanmaya. Cok erken degil mi? Gerçi oglumda da 6 haftalık başlamıştı. 4 aylik olana kadar devam etmistiNe güzel canım benim sabahları ve akşamları midem çok bulanıyor 3 kilo vermişim
Aynı sorun bende de var. Bir türlü çözemiyorum zaten normalde de olurdum ve ne yapsam çözüm olmaz kendiliğinden düzelirdi. Şimdi zaten bitkisel yada ilaç gibi herhangi birşey de kullanamıyorum. Diyetisyene gitmiştim gecen hafta zeytinyağı içine kuru incir koy her sabah birer tane ye üstüne ılık su iç dedi. Bana faydası olmuyor ama belki sende işe yarayabilir. Taze incir ve kuru kayısı da yiyorum ara öğünlerde o da fayda etmedi bana. Bugün kontrolüm var doktoruma prebiyotik kullanıp kullanmayacağımı sorcam. Belki onun faydası olurKızlar meraba benim acayip kabizlik sorunum var ve rahatsız ediyor sizde durumlar ne . Bana ne onere bilirsiniz
İlk 3 aydan sonra gecer umarım bulantı. Söyledikleri kadarıyla zaten 4.aydan itibaren bebeğin beslenmesi senin yediklerinle daha alakalı oluyormuş.Olsun kuzum kilo verilir yeter ki vitamin gitsin bebişlere insan böyle de üzülüyor
Kaç aylık pekiAynı sorun bende de var. Bir türlü çözemiyorum zaten normalde de olurdum ve ne yapsam çözüm olmaz kendiliğinden düzelirdi. Şimdi zaten bitkisel yada ilaç gibi herhangi birşey de kullanamıyorum. Diyetisyene gitmiştim gecen hafta zeytinyağı içine kuru incir koy her sabah birer tane ye üstüne ılık su iç dedi. Bana faydası olmuyor ama belki sende işe yarayabilir. Taze incir ve kuru kayısı da yiyorum ara öğünlerde o da fayda etmedi bana. Bugün kontrolüm var doktoruma prebiyotik kullanıp kullanmayacağımı sorcam. Belki onun faydası olurçok zor bi durum ama karnım 6 aylık hamile gibi duruyor şişkinlikten.
Zeytinyaği içiyorum bende artık napimAynı sorun bende de var. Bir türlü çözemiyorum zaten normalde de olurdum ve ne yapsam çözüm olmaz kendiliğinden düzelirdi. Şimdi zaten bitkisel yada ilaç gibi herhangi birşey de kullanamıyorum. Diyetisyene gitmiştim gecen hafta zeytinyağı içine kuru incir koy her sabah birer tane ye üstüne ılık su iç dedi. Bana faydası olmuyor ama belki sende işe yarayabilir. Taze incir ve kuru kayısı da yiyorum ara öğünlerde o da fayda etmedi bana. Bugün kontrolüm var doktoruma prebiyotik kullanıp kullanmayacağımı sorcam. Belki onun faydası olurçok zor bi durum ama karnım 6 aylık hamile gibi duruyor şişkinlikten.
Canım ben de kayısı suyu içiyorum biraz rahatlatıyor tavsiye ediyorumKızlar meraba benim acayip kabizlik sorunum var ve rahatsız ediyor sizde durumlar ne . Bana ne onere bilirsiniz
Hazir olanlardan miCanım ben de kayısı suyu içiyorum biraz rahatlatıyor tavsiye ediyorum
Ayni durum bende de var cok kotu durumdaym doktora soyledim ilac verdi hic bi zarari yok dedi kayisi falan dogal sryler denedm ama care bulamadm bugun basladm ilac kullanmayaKızlar meraba benim acayip kabizlik sorunum var ve rahatsız ediyor sizde durumlar ne . Bana ne onere bilirsiniz
Evet canım hazır olanlardan içiyorum . Kuru kayısı var arada bir de ondan yiyorumHazir olanlardan mi
Anladım sağol denerim inşallah kabızlık bu durumda çok zor yaaaEvet canım hazır olanlardan içiyorum . Kuru kayısı var arada bir de ondan yiyorum
Bana da ilaç verdi o bile etki etmedi gaz yaptı sadrceAyni durum bende de var cok kotu durumdaym doktora soyledim ilac verdi hic bi zarari yok dedi kayisi falan dogal sryler denedm ama care bulamadm bugun basladm ilac kullanmaya
Canım benim bulantım hemen başladı malesef canım hiçbir şey yemek istemiyor hele tatlı ağzıma bile sürmüyorum geçer heralde 3 aydan sonra kilo almaya başlarım Allah’ın izniyleBenim midem 5+2 de başladı bulanmaya. Cok erken degil mi? Gerçi oglumda da 6 haftalık başlamıştı. 4 aylik olana kadar devam etmisti
7+1 olmuştum bugün geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün kalp atışını dinlemeye gittik ama Malesef bu sefer de olmadı. Haftaya yatış yapıcam ilaçla düşürmeye çalışacak doktor. Daha önce 2 kez kürtajım var 3.kez kürtaj yapmak istemedi. İnşallah düşer. Düşmesin diye uğraşıyoruz bide şimdi düşsün diye. Artık ümitlerim tükendi. Defalarca aynı şey. Rahmim o embriyoları bi türlü yaşatmıyor. Sanırım çocuk sahibi olamıycam hiçKaç aylık peki
Öyle düşünme . Rabbim herşeyin hayırlısını versin . Demek daha vakti zamanı varmış . Kalp atışı mi duyulmadi7+1 olmuştum bugün geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün kalp atışını dinlemeye gittik ama Malesef bu sefer de olmadı. Haftaya yatış yapıcam ilaçla düşürmeye çalışacak doktor. Daha önce 2 kez kürtajım var 3.kez kürtaj yapmak istemedi. İnşallah düşer. Düşmesin diye uğraşıyoruz bide şimdi düşsün diye. Artık ümitlerim tükendi. Defalarca aynı şey. Rahmim o embriyoları bi türlü yaşatmıyor. Sanırım çocuk sahibi olamıycam hiç
Bizde kalp atışını duymadık henuz dua edin bana olur mu . İnşallah hayırlısıyla duyarız7+1 olmuştum bugün geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün kalp atışını dinlemeye gittik ama Malesef bu sefer de olmadı. Haftaya yatış yapıcam ilaçla düşürmeye çalışacak doktor. Daha önce 2 kez kürtajım var 3.kez kürtaj yapmak istemedi. İnşallah düşer. Düşmesin diye uğraşıyoruz bide şimdi düşsün diye. Artık ümitlerim tükendi. Defalarca aynı şey. Rahmim o embriyoları bi türlü yaşatmıyor. Sanırım çocuk sahibi olamıycam hiç
İnşallah duyarsın ve sonuna kadar sağlıklı ilerler herşey.Bizde kalp atışını duymadık henuz dua edin bana olur mu . İnşallah hayırlısıyla duyarız
amin ya inşallahİnşallah duyarsın ve sonuna kadar sağlıklı ilerler herşey.