- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 29
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.241
Evet benimde geri geliyor hep topak seklindeKızlar bugün crinone jel bende bi kısmı hafif turuncu olarak geldi böyle olan var mı
Cnm icin rahat olsun lekenmede yasadim kanamada yasadim cok sukur rabbime hic bisey yok buyumege devam ediyoruz teyzesi rabbim ol dedi mi hersey olur nasipten oteyeköy yok icin rahat olsunKizlar bugün tam 6+0 oldum ki bugün biraz lekelenmem ve ağrım oldu devamı gelmedi lekelenmenin ve kahverengi renkteydi. Doktorum normaldir desede içim hiç rahat değil böyle lekelenme yaşayan var mı aranızda
Ben neredeyse hergün yaşıyorum. Hatta bazen bir kaç damla kırmızıya yakın pembe bile geliyo. Dün kalp atışını duydum çok şükür. Kese içinde de kanama yokmuş. Yerleşme kanaması korkma sadece ağır iş yapıp zorlama kendini dedi doktorum. Bir de haftalık proluton iğne yaptır dedi.Kizlar bugün tam 6+0 oldum ki bugün biraz lekelenmem ve ağrım oldu devamı gelmedi lekelenmenin ve kahverengi renkteydi. Doktorum normaldir desede içim hiç rahat değil böyle lekelenme yaşayan var mı aranızda
Canım bende de oluyor normalde hiç gelmiyor ama jel yapınca jelle birlikte turuncu pembe kahveli birşeyler geliyor azıcık azıcık ben jelin yaptığını düşünüyorum kesinlikleKızlar bugün crinone jel bende bi kısmı hafif turuncu olarak geldi böyle olan var mı
Canım ben 6+4 oldum ama hergün belli aralıklarda adet sancısı yaşıyorum doktor kesenin değerlerin iyi olduğunu söyledi dinlen ve ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi kiii zaten tedaviye başladığımızdan beri yasakKizlar bugün tam 6+0 oldum ki bugün biraz lekelenmem ve ağrım oldu devamı gelmedi lekelenmenin ve kahverengi renkteydi. Doktorum normaldir desede içim hiç rahat değil böyle lekelenme yaşayan var mı aranızda
Valla biz de tedaviye başlar başlamaz bıraktık ilişkiyi . Adet agrisi transfer döneminde bende de olmuştu ara ara da oluyor ama bugün gerçekten adet ağrısı yasadim ve ilk kez lekelenme olunca gerçekten moralim bozulduCanım ben 6+4 oldum ama hergün belli aralıklarda adet sancısı yaşıyorum doktor kesenin değerlerin iyi olduğunu söyledi dinlen ve ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi kiii zaten tedaviye başladığımızdan beri yasak
Yazmıyor. Kadın Doğumcu yazarsa devlet ödüyor. Yazdırdım ama ödemedi aile hekimine.Kizlar selam. Progestan fitil aile hekimi yazıyor mu?
Doktor kontrolün ne zaman canım progestan iğne yada jel kullanıyor musunValla biz de tedaviye başlar başlamaz bıraktık ilişkiyi . Adet agrisi transfer döneminde bende de olmuştu ara ara da oluyor ama bugün gerçekten adet ağrısı yasadim ve ilk kez lekelenme olunca gerçekten moralim bozuldu
Ayın 27 sine randevum var ama yarın gitmeyi planloyorum küçük bir yerde yaşıyorum doktor sıkıntısı var durumum acil diyip iceri dalmayı düşünüyorum açıkçasıDoktor kontrolün ne zaman canım progestan iğne yada jel kullanıyor musun
Benim hafif kanamam olduğu zaman Dr progestan fitili arttirdiAyın 27 sine randevum var ama yarın gitmeyi planloyorum küçük bir yerde yaşıyorum doktor sıkıntısı var durumum acil diyip iceri dalmayı düşünüyorum açıkçası
Progestan kullanmıyorum ama opudan itibaren duphaston kullanıyorum içeriğini okuduğumda progestan düşüklüğüne bağlı kısırlık tedavisinde kullanılır diye yazıyor
İnşallah canım . Senin de önemli bişey yokturdur inşallah. Kanama şeklinde mi oldu seninBenim hafif kanamam olduğu zaman Dr progestan fitili arttirdi
Sende git bencede kontrole
Önemli birşey yoktur hayirlisiyla
Bence de git önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz bende progestan iğne kullanıyorum artık jel kullanıyorum hem için rahatlamış olur hem de doktor belki iğne jel yada fitil verirAyın 27 sine randevum var ama yarın gitmeyi planloyorum küçük bir yerde yaşıyorum doktor sıkıntısı var durumum acil diyip iceri dalmayı düşünüyorum açıkçası
Progestan kullanmıyorum ama opudan itibaren duphaston kullanıyorum içeriğini okuduğumda progestan düşüklüğüne bağlı kısırlık tedavisinde kullanılır diye yazıyor
Turuncu görünce de hem şaşırdım hem de korktum sağol canım yardımın içinCanım bende de oluyor normalde hiç gelmiyor ama jel yapınca jelle birlikte turuncu pembe kahveli birşeyler geliyor azıcık azıcık ben jelin yaptığını düşünüyorum kesinlikle
Giderim canım hem 6+1 oluyorum belki kalp atışı görülürBence de git önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz bende progestan iğne kullanıyorum artık jel kullanıyorum hem için rahatlamış olur hem de doktor belki iğne jel yada fitil verir
İnşallah hep böyle devam ederKızlar 7 haftalık oldum artık hafiften mide bulantım oluyor ama o da çok nadir hiç kusmadım da eğer böyle giderse çok iyi olur benim için
İnşallah duyulur kuzum ben yarın kalp atışı için gidicem 6+5 oluyor duyarız diye düşünüyorum Allah’ın izniyle inşallah sende duyarsınGiderim canım hem 6+1 oluyorum belki kalp atışı görülür
İnşallah canım sennde duyarsın inşallah gerçekten insan başına gelince anlıyor bu süreçte sadece kendine değil herkese dua etmenin rahatlaticiliginiİnşallah duyulur kuzum ben yarın kalp atışı için gidicem 6+5 oluyor duyarız diye düşünüyorum Allah’ın izniyle inşallah sende duyarsın