- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.261
Progestan bende kullaniyorum yazdirdim aldim aile hekimi yazdi progestan 200mg farkli seyden mi bahsediyoruz acabaYazmıyor. Kadın Doğumcu yazarsa devlet ödüyor. Yazdırdım ama ödemedi aile hekimine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan bende kullaniyorum yazdirdim aldim aile hekimi yazdi progestan 200mg farkli seyden mi bahsediyoruz acabaYazmıyor. Kadın Doğumcu yazarsa devlet ödüyor. Yazdırdım ama ödemedi aile hekimine.
Ne güzel canım benim sabahları ve akşamları midem çok bulanıyor 3 kilo vermişimKızlar 7 haftalık oldum artık hafiften mide bulantım oluyor ama o da çok nadir hiç kusmadım da eğer böyle giderse çok iyi olur benim için
Canım gözün aydın darısı kalp atışlarına olsun benim doktorum da coraspini bırak bir hafta dedi inşallah tekrar olmaz o lekelenmeler insan geriliyor birşey mi oldu diyeKızlar bende çarşamba gittim iki minik kese gördüm. Kalp için haftaya dedi. Ben adetten sayıyordum doktora göre 1 hafta eksik cıktı 5+3 ile 5+1 miş miniklerin. Bu arada benim de lekelenmelerim oluyo 4 gündür. Doktorum coraspirini kesti birde haftalık ıgnelerden vurdurdu. Dinlen dedi
Cok teşekkür ederim. ❤❤Amin inşallah.Evet benim de moralim çok bozuluyodu ama 3. Günden sonra biraz alistim gibi. Böyle 3 4 ay lekelenmesi olan bile oluyormuş.Canım gözün aydın darısı kalp atışlarına olsun ❤❤ benim doktorum da coraspini bırak bir hafta dedi inşallah tekrar olmaz o lekelenmeler insan geriliyor birşey mi oldu diye
Keşke benimde bulansa da kilo versem karanyinayla tedavi birleşince çok kilo aldımNe güzel canım benim sabahları ve akşamları midem çok bulanıyor 3 kilo vermişim
Benim ilk kahverengi pembemsi leke gelmişti,sonra sulu kana donup bi parca yoğun kan gelmişti ama sonra kesildi 1 haftadır yok ama.simdi iyiyimİnşallah canım . Senin de önemli bişey yokturdur inşallah. Kanama şeklinde mi oldu senin
Bunun için gittin mi peki doktoraBenim ilk kahverengi pembemsi leke gelmişti,sonra sulu kana donup bi parca yoğun kan gelmişti ama sonra kesildi 1 haftadır yok ama.simdi iyiyim
Olsun kuzum kilo verilir yeter ki vitamin gitsin bebişlere insan böyle de üzülüyorKeşke benimde bulansa da kilo versem karanyinayla tedavi birleşince çok kilo aldım
Crinone jel den bahsediyorum ben.Progestan bende kullaniyorum yazdirdim aldim aile hekimi yazdi progestan 200mg farkli seyden mi bahsediyoruz acaba
Canım ben kullanıyorum opudan itibaren başladım şimdi 6 haftalık oldum hala kullanıyorum başka kadın dogumcuya da gittim keseyi görmek için bu ilacı kullanıyorum diye gösterdim birşey demedi bana. Ben içeriğini okudum progesteron içeren bir ilaç zatenKızlar dupbaston ilacı kullanan var mı aranızda. Tüp bebek doktorum vermişti bebek 3 aylık olana kadar içeceksin dedi. Şimdi başka kadın doğumcuya gittim dupbaston çok eski ilaç niye onu verdi dedi kafam karıştı
Canım doktora gittin mi sen ne yaptın ?Canım ben kullanıyorum opudan itibaren başladım şimdi 6 haftalık oldum hala kullanıyorum başka kadın dogumcuya da gittim keseyi görmek için bu ilacı kullanıyorum diye gösterdim birşey demedi bana. Ben içeriğini okudum progesteron içeren bir ilaç zaten
Uzman gerek canım. Aile hekimi bana yazdı ama devlet karşılamıyormuş uzman yazınca karşılıyorCrinone jel den bahsediyorum ben.
Ben de aynen bayadır içiyorum bi sorun da yaşamadım bu doktorların bazen ters düşmesi de bizi etkiliyor bugün bütün gün kafamdaydı bu konu. Ama doktorum devamlı tüp bebek yapan birisi niye yanlış bi ilaç versin kiCanım ben kullanıyorum opudan itibaren başladım şimdi 6 haftalık oldum hala kullanıyorum başka kadın dogumcuya da gittim keseyi görmek için bu ilacı kullanıyorum diye gösterdim birşey demedi bana. Ben içeriğini okudum progesteron içeren bir ilaç zaten
Yok kuzum dün akşamdan beri bir daha hiç olmadı sanırım yerlesme lekesiydi tüp bebeğimi yapan doktor da normal artarsa git demisti, kesildi çok şükürCanım doktora gittin mi sen ne yaptın ?
Canım kesinlikle benimki de öyle tecrübeli bir doktor bu konuda hiç endişe etmedim ben de içini rahat tutBen de aynen bayadır içiyorum bi sorun da yaşamadım bu doktorların bazen ters düşmesi de bizi etkiliyor bugün bütün gün kafamdaydı bu konu. Ama doktorum devamlı tüp bebek yapan birisi niye yanlış bi ilaç versin ki
9 Gunumde olmustu gitmemiştim,dr um.progestani arttirdi o donem ondan 14.gün yerine 12.gün kan vermiştim ,ya yerleşme.kanamasiydi ya da 2Bunun için gittin mi peki doktora
Kesilmesine çok sevindim yerlesme kanamasidir.Yok kuzum dün akşamdan beri bir daha hiç olmadı sanırım yerlesme lekesiydi tüp bebeğimi yapan doktor da normal artarsa git demisti, kesildi çok şükür
Tutunsun annesine sıkı sıkı inşallahYok kuzum dün akşamdan beri bir daha hiç olmadı sanırım yerlesme lekesiydi tüp bebeğimi yapan doktor da normal artarsa git demisti, kesildi çok şükür