- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.201
Duyulur canım inşallahBen de yarın gidecegim insallah. Yarın 6+0 olacağım bakalim kalp atışı da duyulacak mi
6. Haftadan itibaren karından bakılarak duyuluyormuş canım hadi hayırlısı hepimiz içinBen de tam 7+0 için randevumu aldım erken sanıyordum . Ne güzel 6. Haftada duymussunuz çok şükür
Ben de süpürmüyorumKızlar ev işleriyle aranız nasıl ben herşeyi yavaş yavaş yapıyorum ama evi süpürmüyorum aranızda var mı ev süpüren biraz tedirginim bu konudasizler nasıl yapıyorsunuz
Canım ben bundan 4-5 gün kadar önce artık dayanamayıp süpürge yaptım yaz günü her yer açık ev çok tozlaniyor hiç rahat edemedim kendimi yormadan dinlene dinlene yaptımKızlar ev işleriyle aranız nasıl ben herşeyi yavaş yavaş yapıyorum ama evi süpürmüyorum aranızda var mı ev süpüren biraz tedirginim bu konudasizler nasıl yapıyorsunuz
Ben de supurgeyi tutmuyorum esim yapiyor sağolsun. Daha hafif isleri yapıyorumKızlar ev işleriyle aranız nasıl ben herşeyi yavaş yavaş yapıyorum ama evi süpürmüyorum aranızda var mı ev süpüren biraz tedirginim bu konudasizler nasıl yapıyorsunuz
Akıllı robot süpürgeden aldım ben.Çok iyi oldu,her yeri kendisi pırıl pırıl yapıyor.Kızlar ev işleriyle aranız nasıl ben herşeyi yavaş yavaş yapıyorum ama evi süpürmüyorum aranızda var mı ev süpüren biraz tedirginim bu konudasizler nasıl yapıyorsunuz
Ben yapıyorum artık yemek falan çünkü bunalıma girdim bayadır yapıyorum zaman geçmiyor asla başka türlü yaBende supurmuyorum yemekte yapmiyorum herseyi esim yapiyor annem yemek yapiyor zor surecten gectik bana kalsa yaparim ufak tefek isler ama onada izin vermiyorlar bende keyfini cikariyorumtabi artik sıklmaya basladim
Ne guzel rabbim kucagina da almayi nasip etsinkızlar sizi fasulyem ile tanıştırayım
amin cümlemizinkini nasip etsin inşallahNe guzel rabbim kucagina da almayi nasip etsinne kadarlik simdi burda
AA neden sonlandırmak mı gerekiyor ki?Kızlar selam. Bugun gittim ultrasona. 2 kese göründü. Karindan duyamadi kalp atışı alttan bakti ikisindede kalp atışı var. Benimilk hamileligim sıkıntıliydi. Gebelik zehirlenmesi yasadim kizimda gelişim.geriligi. Tüp bebek doktorum 2 embriyo koyalim ikisi de tutarsa birini sonlandiririz demişti. Daha dönüş yapmadi bana. Çok zor bir durumun icindeyim ya sevinemedim.bile.
Gebelik zehirlenmesi.ilk.hamileligimde yasadigim.icin. cogul gebelikte bunu yasamam erken yasama.durumum cok yüksek. 2 hafta sonra karar verecek doktor.AA neden sonlandırmak mı gerekiyor ki?
Zor bir karar
İnşallah alınmaz canım ya çok zor bi karar Allah yardımcın olsunGebelik zehirlenmesi.ilk.hamileligimde yasadigim.icin. cogul gebelikte bunu yasamam erken yasama.durumum cok yüksek. 2 hafta sonra karar verecek doktor.
Amin İnsallah canim Rabbim bir çıkar yol gösterir.İnşallah alınmaz canım ya çok zor bi karar Allah yardımcın olsun