- 6 Mayıs 2019
- 58
- 62
- 8
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.441
Yaa canım ciddi misin , çok üzüldümKızlar ilk testim 243 çıkmıştı ikinci 211 e düştü.bugun tekrar kan verdim 248 cıktı doktorum sağlıksız gebelik dedi ilaçları bıraktım insallah kolayca atlatabilirim süreci.
İnşallah sağlıkla geçireceğin bir süreç olurKızlar ilk testim 243 çıkmıştı ikinci 211 e düştü.bugun tekrar kan verdim 248 cıktı doktorum sağlıksız gebelik dedi ilaçları bıraktım insallah kolayca atlatabilirim süreci.
Ayni yerde yaptirdin dmi benimde fsrkli yerde dusuk cikmisti 2gun sonra tekrar ver ve ona gore birak bence doktorum devam et dedigi halde ben ilaclari kullanmadm ertesi gun tekrar kan ver dedi verdigimde yukselmisti ilaclari tekrar kullanmaya basladm tabi dr soylemedim birakdigimiKızlar ilk testim 243 çıkmıştı ikinci 211 e düştü.bugun tekrar kan verdim 248 cıktı doktorum sağlıksız gebelik dedi ilaçları bıraktım insallah kolayca atlatabilirim süreci.
Ay çok üzüldüm canım ya ilk değerin de çok güzel yüksekti sebep ne ki yaKızlar ilk testim 243 çıkmıştı ikinci 211 e düştü.bugun tekrar kan verdim 248 cıktı doktorum sağlıksız gebelik dedi ilaçları bıraktım insallah kolayca atlatabilirim süreci.
Geçmiş olsun canım , inşallah birdahaki sefere olur .Bende negatif sonuç aldım , benimde bir tane dondurulmuşum var .zaten adette oldum .Bende diğer adetimle başlamayı düşünüyorum , transfer hazırlıklarına .Daha doktorla konuşmadım .En az bir adet dönemi geçirmek gerekiyor tabi doktorunla konuşsan daha iyi sonuç alırsın canımMerhaba kızlar, transferimin 12. Günü. Zaten iki idrar tahlilim de negatifti. Şimdi hastaneden geldim. Malesef kan testim de doğruladı. Negatif. 2 embriyom vardı 3. Gün embriyosu. 36 yaşındayım. Dr a göre herşey gayet iyiydi. Ama gel gör ki gümledik. İçerde de 1 tane donmuş embriyom var. Şimdi süreç ne olacak, onu ne zaman koyacaklar, beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı hakkımızda inşallah.Geçmiş olsun canım , inşallah birdahaki sefere olur .Bende negatif sonuç aldım , benimde bir tane dondurulmuşum var .zaten adette oldum .Bende diğer adetimle başlamayı düşünüyorum , transfer hazırlıklarına .Daha doktorla konuşmadım .En az bir adet dönemi geçirmek gerekiyor tabi doktorunla konuşsan daha iyi sonuç alırsın canım
haber ver canim ben fransada kaliyorum burda adet bitikten sonra hemen oluyosun
Iaclari birakiktan sonra hemen adet oldunmu?
kızlar en zoru transfer sonrası bekleyiş aslında sürekli bedenizimi dinleyip umutla bir belirti arıyoruz ama bununla alakalı çok fazla okudum. aslında kullandığımız ilaçlar yüzünden zaten normalden fazla hormon girdiği için vücuda hepsi normal adet belirtilerinin biraz daha fazla hissedilmesine yol açıyor. tek kesin belirti kan tahlilinin sonucu. yani kasıkta kramp ağrı göğüslerde hassasiyet hepsi olabilecek şeyler. ama hiç birisi kesin gebelik belirtisi değil. bu süreci sabırla atlatmamız gerekiyorKızlar karında batmalar normal mi ? Bugün başladı transferin dorduncu günü.Diger transferlerimde bu kdr yoğun olmamıştı.
Kac gun oldu ?Maalesef hala olamadım ben de neden olmadığımı merak ediyorum . Bayram dolayısıyla doktora da soramıyorum .
Aslında aynı konuyu biz de konuştuk kendi aramızda. 2. transferi yapmak için ilkine özenilmiyor mu? embriyosu arkada bekleyenlere özellikle mi yapıyorlar bunu? Özeller bunu yapmaya çok müsait. Herşey para bunlar için. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa Allah'a havale ediyorum. Ne diyim?Eşim de bizi dolandırıyorlar mı acaba, özellikle mi yapmıyorlar. Para için mi, bu ülkede kimseye güvenmiyorum diyor sürekli. Ama ben buna ihtimal vermiyorum. Yani ilk tranaferde başarı oranı zaten çok yüksek değil. Burada 100 kişiye sorsak bence 80-90 kişinin ilk transferi başarısızdır değil mi?
Ben terslik var mı diye çok korktumkızlar en zoru transfer sonrası bekleyiş aslında sürekli bedenizimi dinleyip umutla bir belirti arıyoruz ama bununla alakalı çok fazla okudum. aslında kullandığımız ilaçlar yüzünden zaten normalden fazla hormon girdiği için vücuda hepsi normal adet belirtilerinin biraz daha fazla hissedilmesine yol açıyor. tek kesin belirti kan tahlilinin sonucu. yani kasıkta kramp ağrı göğüslerde hassasiyet hepsi olabilecek şeyler. ama hiç birisi kesin gebelik belirtisi değil. bu süreci sabırla atlatmamız gerekiyor
Bunun tespiti imkansız dediğiniz gibi. İnşallah maşallah diyoruz, başka çare yok. Yani doktorumuzun güler yüzüne bakınca, insan ardında birşey aramıyor. Zaten izmirde çok alternatif de yok. Ben irenbeye gidiyorum. Şimdi onu değiştirip yeni birine laf anlatmak çok zahmetli.Aslında aynı konuyu biz de konuştuk kendi aramızda. 2. transferi yapmak için ilkine özenilmiyor mu? embriyosu arkada bekleyenlere özellikle mi yapıyorlar bunu? Özeller bunu yapmaya çok müsait. Herşey para bunlar için. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa Allah'a havale ediyorum. Ne diyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?