• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandım:KK43: Eşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..
Canım ağlasakta üzülsekte sonuç değişmiyor malesef.Bir şekilde yeniden başlamamız gerekiyor .Hele tüp bebekten başka çaren yoksa.Rabbim ol deyince olur.Duadam başka çaremiz yok

Bu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandım:KK43: Eşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..

Dua edin, evrene olumlu mesajlar gönderin. : )

ilk gün hem ağrının etkisi ile hem de olmaması nedeni ile bende çok ağladım. Ağlamak insanı rahatlatır, sakın içinize atmayın. Ama ertesi güne toplarlandım .Daha yolun uzun. ilk deneme de yıkılmak yok dedim. Bu ay kendime tatil verdim. Eylülde tekrar deneyeceğim.

Kızlar bir de şunu sorayım, daha önce bir kürtajım olmuştu. Acaba bu ilk transferimin tutmamasının sebebi bu mu diye düşünmeden duramıyorum. Rahim duvarı inceliyormuş ya. Ama sonuçta duvar kalınlaştı ki transfer yapıldı değil mi? Yani oturdum şimdi kendimi suçluyorum. Kürtaj olup da hamile kalabilen var mı acaba?

Kızlar bir de şunu sorayım, daha önce bir kürtajım olmuştu. Acaba bu ilk transferimin tutmamasının sebebi bu mu diye düşünmeden duramıyorum. Rahim duvarı inceliyormuş ya. Ama sonuçta duvar kalınlaştı ki transfer yapıldı değil mi? Yani oturdum şimdi kendimi suçluyorum. Kürtaj olup da hamile kalabilen var mı acaba?
Bende kurtaj oldum canim kalinlik son muayenede 11 di ondan 3gun sonrada transfer oldum kalinlasiyorsa kurtajla alakasi yok kurtaj sonrasi yapisiklik olduysa zaten kalinlasmaz icini ferah tut

Bende kurtaj oldum canim kalinlik son muayenede 11 di ondan 3gun sonrada transfer oldum kalinlasiyorsa kurtajla alakasi yok kurtaj sonrasi yapisiklik olduysa zaten kalinlasmaz icini ferah tut
Çok teşekkür ederim, kalınlaşma oluyor. Hsg çekimim ve oral histereskopim de temiz çıktı. Diyorum ya dr a gidiyoruz, güle oynaya dönüyoruz oh herşey çok güzelmiş diye. Sonra elimizde koca bi sıfır:(

Embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?
Dr umuz öyle bir şeyi şu anda gerekli görmüyorum dedi. Ailede bunu destekleyecek bir öykü veya daha başka doneler arıyorlar sanırım. Ama 2. Transfer öncesi bence bi araştırma yapmalılar. Yani öyle oluyordur heralde. Yoksa yine aynı sonuçla karşılaşırız. Dr. u iyice sıkıştırıcam bu sefer. Soru yağmuruna tutucam. Acele getirmiycem böyle ayaküstü.

Yaa canım ciddi misin , çok üzüldüm 😔Neden böyle olmuş peki , birşey söylemedi mi doktorun ?Ama tekrar yükselmiş , neden öyle oluyor ki .Rabbim sabır versin sana , dua edeceğim senin için
Saol canım Allah razı olsun.doktorumla telefonda konuştuk sağlıksız gebelik dedi.sali gunu yüz yüze görüşeceğiz

Ayni yerde yaptirdin dmi benimde fsrkli yerde dusuk cikmisti 2gun sonra tekrar ver ve ona gore birak bence doktorum devam et dedigi halde ben ilaclari kullanmadm ertesi gun tekrar kan ver dedi verdigimde yukselmisti ilaclari tekrar kullanmaya basladm tabi dr soylemedim birakdigimi🙄 ve kalp atisini bile duyduk bir daha baktirmakta fayda var Allahtan umit kesilmez
2 si aynı yerde 3.su farkli yerde çünkü merkez kapali.normalde salı gel dediler de ben bugün yaptirdim

Bir de ben haşimato hastasıyım 1 yıldır. Yani tiroidim var ama kontrollerimi iyi bir endokrin uzmanında yaptırıyorum ve düzenli ilaç kullanıyorum. O yüzden değerlerim iyi düzeyde. Böylece taze transfer yapılmıştı. Yine de tiroid etkiler mi bilmiyorum

Dr umuz öyle bir şeyi şu anda gerekli görmüyorum dedi. Ailede bunu destekleyecek bir öykü veya daha başka doneler arıyorlar sanırım. Ama 2. Transfer öncesi bence bi araştırma yapmalılar. Yani öyle oluyordur heralde. Yoksa yine aynı sonuçla karşılaşırız. Dr. u iyice sıkıştırıcam bu sefer. Soru yağmuruna tutucam. Acele getirmiycem böyle ayaküstü.
İlk denemede genellikle önermiyorlar pgt yi . Ama sizin rahimde sıkıntı yokmuş embriyo kaynaklı olabilir sıkıntı .

Bilmiyorum ki canim geçen sene 50 ydi betam embriyo bile göründü bu 243 ile başladı ama başlamadan bitti.sali gunu görüşeceğim doktorumla
Ben de korkmaya başladım en son değerim 267 Di daha verme kan dedi doktorum ne olur bilmiyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz çoçuklarımıza canım çok üzüldüm ya

Ben de korkmaya başladım en son değerim 267 Di daha verme kan dedi doktorum ne olur bilmiyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz çoçuklarımıza canım çok üzüldüm ya
Aman sakın korkma canim sag salim alirsin kucağına insallah.senin değerlerin hep arttı o yüzden bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle.benim daha ikinci testte düştü değer zaten hazırlamıştım kendimi kötü habere nitekim 3.de artmadı 2 katı.herseyin hayırlısı

Back