• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim ki de 6. gun embriyosuydu canim. 5. gün olmasi daha iyi tabi gelisimi tamamlanmadigi icin 6. gune bekliyolar ama bu demek degilki iyi degil cok sukur ben pozitifi gordum insallah sende gorursun.

Aa çok sevindim hayırlı olsun gözünüzaydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ kaçıncı gün test yapmıştınız?

Benim 2 adet 6 gün 5 adet 5. Gün vardı. Ben onlar daha iyi diye onları transfer ettiklerini düşünüyordum hiç sormadım da doktoruma o yuzden. 6. Gün embriyosu diye araştırma yaparken öyle bişey olduğunu okudum

Aa çok sevindim hayırlı olsun gözünüzaydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ kaçıncı gün test yapmıştınız?

Benim 2 adet 6 gün 5 adet 5. Gün vardı. Ben onlar daha iyi diye onları transfer ettiklerini düşünüyordum hiç sormadım da doktoruma o yuzden. 6. Gün embriyosu diye araştırma yaparken öyle bişey olduğunu okudum

Aa çok sevindim hayırlı olsun gözünüzaydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ kaçıncı gün test yapmıştınız?

İyi geceler arkadaşlar 😊 3. gün embriyosuna kaçıncı gün test yaptığımızda belli olur?
Normal test tarihim 11 Ağustos.

cok iyiymis bizim elimizde 1 adet 6. gun embriyosu vardi o da tuttu cok sukr. insallah Rabbim bagislar bize. ben erken test yapmadim.5. denemem bu. doktorum 10. gunde kan testi istemisti.10. gunde ogrendik.

rahim filmi gibi mi canim. ben onuncektirdim ama bunu bilmiyorum. insallah bir sknti yoktur kolay olur canim. benim de 4 denememde hep embriyo kalitelerim iyiydi ama tutmadi. era testi yapildu canim bana.eger benim tutunma gunum kaymis bi de onu sorsana dr. belki sende de oyle bir sorun vardir.
Merhaba tutunma gunum kaymış demişsiniz ya o nedemek tam olarak tüp bebekte meydana gelen bısey mi hiç duymamıstım

Herkese merhaba, 20 temmuzda dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 7. Günü idrarda pozitifi görünce kan verdim 52 çıktı. İki gün sonra 9. Günde 111 olmuştu değer. Doktorum gayet güzel ikiye katlamış dedi. 11. Gün tekrar test verdim fakat başka bir laboratuvarda vermek zorunda kaldım 188 olmuş %70 artış var ikiye katlamamış. Yarın yani 13. gün tekrar vereceğim aynı laboratuvarda ikiye katladı mı diye bakacağım. Farklı hastanelerde böyle oynamalar normal mi? Daha önce yaşayan var mı?
Canım evet farklı lab'da sonuçlar farklı çıkabiliyor ben 6.günü başladım kan vermeye 6.gün 94.10 8.gün 205.04 10.gün 337 civarı çıktı %66 arttı yani ikiye katlamadı senin gibi endişelendim 12.gün 652 çıktı yine iki katı artmadı ama %92 civarı artış oldu yine endişelendim 14.günü kan verdiğimde 1300 civarı bekliyordum bir yandan da korkuyordum ama hamd olsun 2068 çıktı yani değerlere çok takılmamak lazım stres 1 numaralı düşmanımız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah🤲

9
Merhaba tutunma gunum kaymış demişsiniz ya o nedemek tam olarak tüp bebekte meydana gelen bısey mi hiç duymamıstım
merhaba evet bende duymamistim. ama transfer oldugunda benim henuz rahim kapılarım acilmamis oluyormus. era testi diyebbir test yapildi.rahimden parca alindi ve acilma zamanimi ogrendik. transferim tam o saatte yapildi.

Canım evet farklı lab'da sonuçlar farklı çıkabiliyor ben 6.günü başladım kan vermeye 6.gün 94.10 8.gün 205.04 10.gün 337 civarı çıktı %66 arttı yani ikiye katlamadı senin gibi endişelendim 12.gün 652 çıktı yine iki katı artmadı ama %92 civarı artış oldu yine endişelendim 14.günü kan verdiğimde 1300 civarı bekliyordum bir yandan da korkuyordum ama hamd olsun 2068 çıktı yani değerlere çok takılmamak lazım stres 1 numaralı düşmanımız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah🤲
İki saat sonra kan vereceğim bakalım sonucum kaç gelecek. Ama burada desteklenmek kafamdaki soru işaretine cevap bulabilmek çok güzel. İçim içime sığmıyor çok güzel hislermiş bunlar. Devamı gelsin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 Umarım öğleden sonra buraya güzel haberlerle geleceğim 🖤

Back